RockandRage
Üye
- İsim
- Onur
linkini atar mısınız hocam.
Buyrun link atıyorum ama konuyu yapıştırıyor
linkini atar mısınız hocam.
Şuan düzeldi @yusuf hocam eline sağlıkYeni site hayirli olsun arkadaslar
Yapanlarin eline saglik
Rica ederim hocam. İyi farkettiniz.Şuan düzeldi @yusuf hocam eline sağlık
Murat hocam tüm mesajların düzelmiş olmalı. Eksik var mı biraz kontrol edin.hocam ben baktım misafir olmuş
Murat hocam tüm mesajların düzelmiş olmalı. Eksik var mı biraz kontrol edin.
Onlar yeni sistemde olanlar hocam. Onlara birazdan bakacağım. Siz eskilere bakınböyle hocam hepsi
geri geldiler de. misafir olarak
s=clapsOnlar yeni sistemde olanlar hocam. Onlara birazdan bakacağım. Siz eskilere bakın
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-2015-golf-highline-1.4-tsi-261728060/detayArkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım lakin golfüm yok henüz ama çocukluğumdan beri hayalimdir
Şuan Opel Astra hb 2012 1.6 aracım var kısmetse satıp golf 7 1.4 TSİ düşünüyorum bir iki ilan paylaşacağım değerli görüşlerinizi belirtirseniz çok sevinirim.
hoşgeldiniz öncelikle
Hoş bulduk,hoşgeldiniz öncelikle
fiyat fena durmuyor bence hocam. şu an liste fiyatı 77100 TL. indirimiyle 74 civarına gelir.
sipariş verip bekleme sürecine girmek istemezseniz ve tek kusuru da o lokal boya ise 1000 daha aşağısına hayırlı olsun denebilir.
Standart bi-xenon farlar geliyor highline pakette, opsiyon olarak bazılarında bi-xenon plus(U Led gündüz farlı) olanlar olabilirHoş bulduk,
1.2 tsi da olabilir ama olmuşken biraz güçlü ve donanımlı olmasını istiyorum...
peki bu hignline modellerde arka farlar led ama ön farlar standar xenon mu yoksa opsiyonel mi ?
highline da xenonlar standart hocam. ilandaki araç da standart opsiyonsuz highline. u led dediğimiz adaptif xenonlar opsiyoneldirHoş bulduk,
1.2 tsi da olabilir ama olmuşken biraz güçlü ve donanımlı olmasını istiyorum...
peki bu hignline modellerde arka farlar led ama ön farlar standar xenon mu yoksa opsiyonel mi ?