Arkadaşlar dün bi şey fark ettim auto hold devrederken aracın çekişi zayıflıyor kapatınca sanki araç dahada rahatlıyor. Yada bana öyle geliyor böyle birşey farkeden arkadaş varsa tecrübelerini yazarsa sevinirim.
Hocam kuruntu gibi geldi bana İlk kalkışta çok az geçiktirir belki ama sonrasında sorun olmazbrkylmz dedi:Arkadaşlar dün bi şey fark ettim auto hold devrederken aracın çekişi zayıflıyor kapatınca sanki araç dahada rahatlıyor. Yada bana öyle geliyor böyle birşey farkeden arkadaş varsa tecrübelerini yazarsa sevinirim.
hocam ben de zannetmiyorum böyle bişey olsun. özellikle dün akşam a4 2.0 tdi ile kalkışımızda 160'a kadar başa baş gittikten sonra eminim ki böyle bişey yokturbrkylmz dedi:Arkadaşlar dün bi şey fark ettim auto hold devrederken aracın çekişi zayıflıyor kapatınca sanki araç dahada rahatlıyor. Yada bana öyle geliyor böyle birşey farkeden arkadaş varsa tecrübelerini yazarsa sevinirim.
Murat hocam sizde de bir potansiyel seziyorum,hadi hayırlısı... 8Dmaniax dedi:hocam ben de zannetmiyorum böyle bişey olsun. özellikle dün akşam a4 2.0 tdi ile kalkışımızda 160'a kadar başa baş gittikten sonra eminim ki böyle bişey yokturArkadaşlar dün bi şey fark ettim auto hold devrederken aracın çekişi zayıflıyor kapatınca sanki araç dahada rahatlıyor. Yada bana öyle geliyor böyle birşey farkeden arkadaş varsa tecrübelerini yazarsa sevinirim.
ilk kalkışta el freni direncini kırana kadar aracı tutması dışında öyle bir şey farketmedim ben.brkylmz dedi:Arkadaşlar dün bi şey fark ettim auto hold devrederken aracın çekişi zayıflıyor kapatınca sanki araç dahada rahatlıyor. Yada bana öyle geliyor böyle birşey farkeden arkadaş varsa tecrübelerini yazarsa sevinirim.
Değerli Hocam,brkylmz dedi:Arkadaşlar dün bi şey fark ettim auto hold devrederken aracın çekişi zayıflıyor kapatınca sanki araç dahada rahatlıyor. Yada bana öyle geliyor böyle birşey farkeden arkadaş varsa tecrübelerini yazarsa sevinirim.
sayin hocam,Bildigim kadariyla siz zaten ordan rahatsizliginiz sonucu bu platformu kurdunuz.silvershadow dedi:DH'ye girmiyordum ne zamandır..
Merak edip bir bakayım dedim..
Yine aynı Troll savaşları: Tavşana kaç tazıya tut senaryoları.
Bu arada Makyajlı kasanın çıkışıyla ilgili yazanlardan birinin ifadesi hoşuma gitti..
http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=113695882
Sağlam forumlardan birinde "makyaj gelecek diye sağlam siteler de de yazıyor." diyerek bahsettiği forumun linkine bakar mısınız?
http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=113711481
valla hocam maşallah araç genel olarak üzmüyor. eşim de yanımdaydı. vay be iyi gittin baya da adamın niyeti bozukmuş daha da basıyo dedi. ben çektim ayağımı zaten gazdan.Umut dedi:Murat hocam sizde de bir potansiyel seziyorum,hadi hayırlısı... 8Dhocam ben de zannetmiyorum böyle bişey olsun. özellikle dün akşam a4 2.0 tdi ile kalkışımızda 160'a kadar başa baş gittikten sonra eminim ki böyle bişey yokturArkadaşlar dün bi şey fark ettim auto hold devrederken aracın çekişi zayıflıyor kapatınca sanki araç dahada rahatlıyor. Yada bana öyle geliyor böyle birşey farkeden arkadaş varsa tecrübelerini yazarsa sevinirim.
Yerden göğe haklısınız bahsetmemeli bunlardan değer verip.Srkn dedi:sayin hocam,Bildigim kadariyla siz zaten ordan rahatsizliginiz sonucu bu platformu kurdunuz.DH'ye girmiyordum ne zamandır..
Merak edip bir bakayım dedim..
Yine aynı Troll savaşları: Tavşana kaç tazıya tut senaryoları.
Bu arada Makyajlı kasanın çıkışıyla ilgili yazanlardan birinin ifadesi hoşuma gitti..
http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=113695882
Sağlam forumlardan birinde "makyaj gelecek diye sağlam siteler de de yazıyor." diyerek bahsettiği forumun linkine bakar mısınız?
http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=113711481
Tekrar bu muhabbetleri buraya tasimak ne fayda getirirki?
Tasvip etmediginiz birine burdan birseyler soylemeniz bu saatte bu siteye bir faydasi olmaz.
Internet ortamında turlu turlu insan var.
Siz siyrilip burayi kurmussunuz ama gordugum kadariyla trol denen seyle savasiniz hala bitmemis.
Ben sizin üslubunuz icin geldim buraya.
Acikcasi bu mesajiniz bende hayal kırıklığı yaratti.
Hocam ;calik dedi:@silvershadow Murat Bey, dediğiniz konuyu, güncelleme ile Auto Hold un epeyce düzeldiğini ve bazı modellerde sorunlu olduğunu bugün ben de tekrar Uzay Oto da teyid ettirdim. Ayrıca benim aracı bir kez daha Auto Hold ile kullandım, benimki de yazılım güncellemesinden sonra epeyce düzelmiş, hem fren dozajını anlıyor hem de tam dursa bile araç hemen kilitlemiyor, uyarınız için teşekkürler. Dikkatli kullanırsanız aracı kastırmadan kaldırmak mümkün olabiliyor ancak dikkat etmek gerek. Bir de yokuş aşağı ayağınızı frene koyup çekince akmayı öğrense tam olacak
Geriye kaldı öğrenen bir Start/Stop güncellemesi. Mercedes de 3-4 Start/Stop dan sonra devreden çıkıyor sistem (aşırı sıkışık trafik var diye). Golf ü ben denedim, her duruşta devrede maalesef.
Hey maşallah. makina mühendisi arkadaşlar ile çok dalga geçerdik zamanındacalik dedi:Otomotiv merakı + Mühendislik eğitimi + Otomotiv Sektörü İTÜ Makina Müh. Otomotiv Lab.'da Öğr. Gör. Dr. olarak çalışıyorum.
Değerli Hocam,calik dedi:Otomotiv merakı + Mühendislik eğitimi + Otomotiv Sektörü İTÜ Makina Müh. Otomotiv Lab.'da Öğr. Gör. Dr. olarak çalışıyorum.