ANA KONU

araç süpürgesi tavsiyesi alabilir miyim kullanan varsa

3BW3oTRl.jpg

Samsun'da bir lambo  :mad:

Vallahi istisnasız her geçen arabaya bakıyordu.. Lambo kullanmak da zor  8D Bu arada fotoğrafta duran trafikte, bir abim şoförden izin alıp fotoğraf çektiriyor  :D  

Rust dedi:
araç süpürgesi tavsiyesi alabilir miyim kullanan varsa
Değerli Hocam,

S80 nickli hocamız en kalitelisinden aldı fakat çok da kullanışlı olmadığını söylediğini hatırlıyorum.

Çakmak şarjlı olan Modeller de akü koruma devreye girdiği için araç sürekli çalışır durumda olmalı mesela. @S80

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Rust

burada bi ara konusu geçmişti. a101 den sinbo cakmaktan çalışan bisey aldım 30₺. isimi goruyo açıkcası

@silvershadow hocam bu arada su benim sol on kapı içten açma kolundaki gıcırtı icin kendim yapabileceğim bisey var midir? sadece araba guneste kızınca yapiyo ama

ben aküye yüklenmemek için şarjlı model arıyordum.

2 saat falan araştırdım , kenwood hv190 almaya karar verdim. tecrübelerimi paylaşırım.

Rust dedi:
ben aküye yüklenmemek için şarjlı model arıyordum.

2 saat falan araştırdım , kenwood hv190 almaya karar verdim. tecrübelerimi paylaşırım.
Değerli Hocam;

Aksesuar kısmına konu açarak paylaşırsanız seviniriz.

benzer arayışta olanlara da doğrudan kullanıcı deneyimi son derece etkili oluyor karar almada.

Şimdiden ellerinize sağlık.

gdervisoglu dedi:
Arkadaşlar,  şu ara aracımda sıkıntı çektiğim bir durum var; selam vermek için kornaya basamıyorum :) VW grubunda tüm araçlarda sanıyorum durum aynı.. Bir iki kere basayım dedim hiç hoş olmuyor  8D Hafif bir bipleme ne güzel olurdu..
Nerede okuduğum ve doğruluk derecesini bilmesemde aklıma geldi kornaya basıp selam veren tek millet Türk'ler diye :)   bunu yapmayanımız yok galiba :D

@yusuf 

Bizim için haberleşme aracı :) kullanmadan olmuyor gerçekten de :)

gdervisoglu dedi:
Ben aldım fakat çok  doyurucu bilgiler içermiyor. Yine de arşivlik elimde bulunsun dedim.

@Rust Araç süpürgesi kullandım bir ara fakat faydasız bir ürün. İçerdeki toz sadece yer değiştiriyor. Benzinlikler iş görür. 

Egzoz ucu taktırdığım yer facebook sayfasından paylaşmış canavarı;

Geri
Üst Alt