ANA KONU

bu arada sahibi dedi ki, en guzeli aracınızı kendiniz yıkayın, mümkün değilse kurumsal firmalardan ziyade apartman altı elle yıkanan ve ne ürün kullandığı belli olan yerleri tercih edin dedi. 10 gun şampuan kullanmayın, yikatacaginiz yere süngerinizi götürün dedi

Arabayı kapalı garajda tutucam. Birde yıkama için uygun bir yer bulsam içim rahat edecek ama.

Ben aldığımdan beri sadece elde ve kova su & meguiars şampuan ile yıkıyorum.

Benzin istasyonunda bir kere bile sus tutmadım , basınçlı suyunda etkisi olduğunu duymuştum .

@maniax

Bana eğlenceli geliyor şahsen , 40-50 dakikayı buluyor detaylı temizlemem.

Sonaxın yıkama süngeri de var gayet güzel köpürtüyor https://www.google.com.tr/search?q=sonax+y%C4%B1kama+s%C3%BCngeri&espv=2&biw=2133&bih=1118&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIgr6oy8fxxgIVy4ksCh3AmQ68&dpr=0.75#imgrc=Lx-EPdnyCVl6iM%3A

Evimin yanında binaya ait boş alan var , orada yapıyorum. Hanıma sesleniyorum koyuyor asansöre yolluyor suyu :) Hortum bile tutmam , israfa karşıyım

DrMobile dedi:
@maniax

Bana eğlenceli geliyor şahsen , 40-50 dakikayı buluyor detaylı temizlemem.

Sonaxın yıkama süngeri de var gayet güzel köpürtüyor https://www.google.com.tr/search?q=sonax+y%C4%B1kama+s%C3%BCngeri&espv=2&biw=2133&bih=1118&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIgr6oy8fxxgIVy4ksCh3AmQ68&dpr=0.75#imgrc=Lx-EPdnyCVl6iM%3A

Evimin yanında binaya ait boş alan var , orada yapıyorum. Hanıma sesleniyorum koyuyor asansöre yolluyor suyu :) Hortum bile tutmam , israfa karşıyım
Bende senin gibiyim fakat kova yerine hortumu tercih ediyorum, temizliği kendim yapınca sanki daha huzurlu oluyorum sonrasında da garaja çekiyorum kalıyor öyle bir sonraki sefere kadar.

ben de başlarda hortumla ilk ıslatma ve durulama yapıyordum , sonra havlu attım . uzaktan tazyikli su ile ön yıkama ve durulama yapıyorum. benzinlik her zaman müsait olmuyor hortuma erişemiyorum.

@silvershadow

Değerli Murat Hocam,

Geciken yanıtım için lütfen kusura bakmayın.

İltifatınız ve zarif düşüncelerinizden dolayı çok teşekkür eder, geçmiş bayramınızı kutlarım :)

Bu akşam aracı aldım servisten. Çamurluğa çektirme ve lokal boya, tampona da lokal boya uygulamışlar. Bir de aracın sol yanına kapılar falan da dahil olmak üzere pasta cila uygulamışlar. Nedenini sordum, ton farkı olmasın diyeymiş.

Yalnız, camın çerçevesinin çevresindeki lastiklerde yer yer mavimsi lekeler gördüm. Bunlar ne, böyle teslim etmemiştim dedim. Servis yetkilisi isterseniz yarın garantiden değiştireyim sol taraftaki cam lastiklerini dedi.

Bilmiyorum, kabul etsem mi? Bir yandan fabrika çıkışı gibi olmayacağı için tereddütteyim. Ne dersiniz, yoksa kimyasallarla lekeleri çıkarmaya mı çalışayım.

Teşekkürler, iyi akşamlar...

@yusuf @silvershadow @Orhan Hoca  Değerli arkadaşlar, daha önce gündeme geldi mi bilmiyorum ama acaba siteye site simgesi (Favicon) eklenebilir mi? Nasıl bir şey olabilir tartışılabilir belki ama temiz bir simgenin çok yakışacağını düşünüyorum.. Özellikle favorilerde site simgesinin olması güzel oluyor..

gdervisoglu dedi:
@yusuf @silvershadow @Orhan Hoca  Değerli arkadaşlar, daha önce gündeme geldi mi bilmiyorum ama acaba siteye site simgesi (Favicon) eklenebilir mi? Nasıl bir şey olabilir tartışılabilir belki ama temiz bir simgenin çok yakışacağını düşünüyorum.. Özellikle favorilerde site simgesinin olması güzel oluyor..
Tatil dönüşü ayar çekeceğiz hocam ;)

Güzel bir nokta olmuş hocam +1  :'(

gdervisoglu dedi:

Arkadaşlar,  şu ara aracımda sıkıntı çektiğim bir durum var; selam vermek için kornaya basamıyorum :) VW grubunda tüm araçlarda sanıyorum durum aynı.. Bir iki kere basayım dedim hiç hoş olmuyor  8D Hafif bir bipleme ne güzel olurdu..

@gdervisoglu

aynen hocam. ben de muzdaribim. şöyle bi da dat yapamıyorum. geçen arkadaşın dükkandan ayrılırken kornaya bastım yol kenarında yürüyen insanlar kaldırıma attılar kendilerini  :D

gdervisoglu dedi:
Arkadaşlar,  şu ara aracımda sıkıntı çektiğim bir durum var; selam vermek için kornaya basamıyorum :) VW grubunda tüm araçlarda sanıyorum durum aynı.. Bir iki kere basayım dedim hiç hoş olmuyor  8D Hafif bir bipleme ne güzel olurdu..
Toyotanın ince bip sesinden sonra bana da garip geldi. Ama onu da takmayan, duymazdan gelenler oluyordu  :eek:

maniax dedi:
@gdervisoglu

aynen hocam. ben de muzdaribim. şöyle bi da dat yapamıyorum. geçen arkadaşın dükkandan ayrılırken kornaya bastım yol kenarında yürüyen insanlar kaldırıma attılar kendilerini  :D
Aynen 8D

@alper32 Yok hocam korno kalınlığı inceliği değil de, hafif bir basmaya da çalabilmesi lazım, yoksa kornamın sesinden memnunum  :D

Geri
Üst Alt