ANA KONU

@Orhan Hoca

hocam valla deriin bi oh çektim.  s=s15 çiftlerin uzun uğraşlardan sonra olan sorunlu nazlı bebekleri olur ya benim maviş de öyle valla. her şeyden bişey çıkarmaya çalışıyorum.

Arabayı yıkadıktan sonra silmek için eğildiğimde iyice aşağıdan bakınca arka kapı aralıklarındaki boşluğu farkettim sizdede böyle mi?

Sabah arabayı çalıştırınca göğüsün arkasından 30 sn bir su sesi geldi. 3 ay oldu aracı alalı. daha önce olmamıştı. Aynı sorunu yaşayanlar var mı arkadaşlar. Ya da bu bir sorun mudur. Baktırmak lazım mı?

burakca dedi:
Arabayı yıkadıktan sonra silmek için eğildiğimde iyice aşağıdan bakınca arka kapı aralıklarındaki boşluğu farkettim sizdede böyle mi?

Hocam sanki normal gibi yagmur suyu tahliyesi icin olabilir bu.

burakca dedi:

Değerli Hocam,

Normal hocam.

Tasarımı  böyle. Kalın bir fitil var içeriye bir şey girmesine imkân yok

@burakca

ben de benzer bir sıkıntı yaşıyorum. yağmur yağdıktan sonra kapıları açtıktan sonra iç yüzey su ile kaplı oluyor.

EcuFast Samsun, Facebook hesabında paylaşmış..

Vw Golf 1.4 Tsi 122hp 200 Nm >>> 152hp 270Nm olmuş..

2nmdkvgl.jpg

Aracım DSG şanzıman olmasaydı, ben de yaptırırdım mutlaka.. Gerçi hissedilir derece de fark oluyor mu emin değilim..

gdervisoglu dedi:

2nmdkvgl.jpg

Aracım DSG şanzıman olmasaydı, ben de yaptırırdım mutlaka.. Gerçi hissedilir derece de fark oluyor mu emin değilim..
Cok ciddi arttırım bariz hissi alırsınız. Fakat DSG de sıkıntı bu işler cok. Bu konularda bir tek revo yapılabilir. Bunun sebebi revo yazılımlarında motor hariç DSG yazılım atılıyor. Ama yinede teklike arz ediyor. Ama yinede yaptırmayı düşünürseniz. VAG grubu icin revo tek tercihim olurdu.

maniax dedi:
bugün yakıt alırken deponun kapağını açtığımda pısss diye bi ses geldi. var mıdır yaşayan?
Aldığım değişik marka araçların neredeyse hepsinde olmuştur pısss :D     hele ki bu sıcaklarda...

gdervisoglu dedi:

2nmdkvgl.jpg

Maslak oto sanayide powershop(revo bayii,zamanında ben de muhatap oldum sağolsunlar gayet memnun kalmıştım),sonra http://www.btgmaslak.com yapılan araçların ilk ve son hallerini inceleyin.. Gibi yazmadığım birkaç işin ehli yer var...O apayrı bir dünya...

Orhan Hoca dedi:
göktuğ nerdeymiş bu daha trafikte görmedim

hissedilir fark olur bence ama ileride motora zararı ne olur endişem bu

140 lıklar bile 250 torksa bunda ön lastikleri hızlı eskitiriz.

@gdervisoglu
O kadar geziyorum ben de hiç görmedim  :) Gece avlanıyordur belki  :D

Umut dedi:

2nmdkvgl.jpg

Maslak oto sanayide powershop(revo bayii,zamanında ben de muhatap oldum sağolsunlar gayet memnun kalmıştım),sonra http://www.btgmaslak.com yapılan araçların ilk ve son hallerini inceleyin.. Gibi yazmadığım birkaç işin ehli yer var...O apayrı bir dünya...
İnceledim, işin ehliler belli..

Sprintbooster ilgimi çekti..

Bir de supersprint var ki, eğer bende 105tdi aracımdan küçük bir rs sesi alacaksam değerdi gerçekten  :)

bugun ziebart Ankara balgatta diamond gloss uygulandı. Ankaralı arkadaslara burayı siddetle tavsiye ederim. patron direk ilgileniyor her adımla. çok titiz bi insan. hani araç öyle güzel parliyo ki iyice nazar olacak. dün c sütununda kus pisliği vardı. Dedim bugun temizlenecek nasıl olsa diye ellememistim ve malesef vernige zarar vermiş. belli acılardan görünüyo. kesinlikle kus pisliği beklememeli sakin ihmal etmeyin. içini falan da çok güzel tertemiz teslim ettiler

@maniax hayırlı olsun. Boya koruma konusunda ben de kararsız kaldım. Uygulamayı kaça yaptırdınız? Daha önce yazdıysanız, kusura bakmayın kaçırmış olabilirim.

@Sithnecro

estagfurullah. 630/6 taksit şeklinde oldu. kaput filmi Aklımda kaldı ama hem param kalmadı hem de şehir ici çevre yolu ağırlıklı olduğu için şimdilik kaldı. boya koruma en azından böcek asidi, kus pisliği gibi şeylerin etkilerini minimize ediyo yaptırdık bakalim

Geri
Üst Alt