ANA KONU

Merhaba arkadaşlar,

Aracım 2015 model Nisan çıkışlı 1.2 TSI Golf Comfortline Manuel 105 HP Sürüş Konfor Paket + Işık Görüş Paket + 5.8' bluetooth destekli ekran, araç 4000 km de,

2. el satılık ne kadar eder?

@SB1907_23 @eyo_men bendeki kapaniyor vallahi :) hafif bir kayip oluyor sogutmada ama auto da oldugu icin fazla artinca hedef sicaklikla fark tekrara aracin calistigini dusunuyorum

cengineer06 dedi:
Merhaba arkadaşlar,

Aracım 2015 model Nisan çıkışlı 1.2 TSI Golf Comfortline Manuel 105 HP Sürüş Konfor Paket + Işık Görüş Paket + 5.8' bluetooth destekli ekran, araç 4000 km de,

2. el satılık ne kadar eder?
Şu andaki sıfır kilometre fiyatı: 60.900 TL (Euro 5)

Üzerindeki opsiyonel donanımları: 1.520+460+982=2.962 TL

Toplam: 63.892 TL

%3 indirim kampanyası ile %1 Bayi indirimi olmak üzere toplamda %4 indirimle alınabildiğine göre: 61.307

Düşük kilometrede ve henüz 3 aylık bir araca %6 yaş indirmi yapılamaz..

Ama hadi 1.300 lira ile küsüratı almasanız...

60 Bin uygundur.. bana kalırsa

Abilerim yardımınıza ihtiyacım var, bir yakınım önündeki araca vurmuş, kaskodan mı yaptırıyım diye soruyor, ben kaskodan yaptır, far değişcek tamponda delinmiş işlem yapılmaz dedim, sizce ne yapmalı kaskodan mı yaptırsın yoksa bozdurmasın mı, yıl sonuna doğru araç değişikliği yapacak(yakınımın aracı polo)

Ekli dosyayı görüntüle 467

Ekli dosyayı görüntüle 468

fcsrn dedi:
Abilerim yardımınıza ihtiyacım var, bir yakınım önündeki araca vurmuş, kaskodan mı yaptırıyım diye soruyor, ben kaskodan yaptır, far değişcek tamponda delinmiş işlem yapılmaz dedim, sizce ne yapmalı kaskodan mı yaptırsın yoksa bozdurmasın mı, yıl sonuna doğru araç değişikliği yapacak(yakınımın aracı polo)
Değerli Eren Kardeşim;

Kaskodan yaptırmakla, kaskodan yaptırınca alamayacağı kasko indirimleri, anormal artacak trafik sigortasını hesap ederek  cebinden yaptırmak arasındaki farkın büyüklüğüne bakmalı, ona göre karar vermeli.

Bence durum vahim değil.

Aracın tamponu tamir olabilir durumda.

Fara yapılacak bir şey yok değişecek.

Fakat farın bitimindeki tamponla birleşme noktasına yakın yerde kaportada da ezilme var...

Parça değiştiğinde Mini onarıma girmez Ama mini onarım kısmını kaskodan geri kalanını cebinden vermek suretiyle Tramer  kaydı oluşmasını önler.

Benim de başıma geldiği için söylüyorum. Keşke cebimden yaptırsaymışım diye hayıflanıyorum.

bu ufak sürtmeyi ciddi bir kaza sanabilir almaya niyetlenenler..ve vazgeçebilirler.

Sanki aracın o tarafı paramparça olmuş gibi zihninde canlanıyor insanların. anlatmak açıklamak bazen zor oluyor.

Karşı tarafın da masrafını karşılasın olsun bitsin...

silvershadow dedi:
Değerli Eren Kardeşim;

Kaskodan yaptırmakla, kaskodan yaptırınca alamayacağı kasko indirimleri, anormal artacak trafik sigortasını hesap ederek  cebinden yaptırmak arasındaki farkın büyüklüğüne bakmalı, ona göre karar vermeli.

Bence durum vahim değil.

Aracın tamponu tamir olabilir durumda.

Fara yapılacak bir şey yok değişecek.

Fakat farın bitimindeki tamponla birleşme noktasına yakın yerde kaportada da ezilme var...

Parça değiştiğinde Mini onarıma girmez Ama mini onarım kısmını kaskodan geri kalanını cebinden vermek suretiyle Tramer  kaydı oluşmasını önler.

Benim de başıma geldiği için söylüyorum. Keşke cebimden yaptırsaymışım diye hayıflanıyorum.

bu ufak sürtmeyi ciddi bir kaza sanabilir almaya niyetlenenler..ve vazgeçebilirler.

Sanki aracın o tarafı paramparça olmuş gibi zihninde canlanıyor insanların. anlatmak açıklamak bazen zor oluyor.

Karşı tarafın da masrafını karşılasın olsun bitsin...
Cevap için sağol Abi, ileteceğim kendisine

@fcsrn

Hocam tampon cüzi bir fiyata tamir olur. Üst kısmı da murat hocamın dediği gibi yaptırır. Farı da yan sanayi takar satar aracı sene sonu ;) tahmini 500-1000tl tutar en fazla.

Karşı taraf tanıdık ise onun sigorta kullanılabilir. Onun araçta hasar yok gibi.

Mini onarim bildiğim kadariyla tek parça onarımı karşılıyor. Tamponun ve camurluk ucunun tamir bedeli hesaplatilip hangisi daha pahalıya geliyorsa onda mini onarim kullanilabilir. Aslında görünen kaporta hasarı 300 400 tutar maksimum tek para edecek şey far. Eğer maddi açıdan sıkıntı olmayacaksa cepten yaptırmak daha mantıklı

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ek olarak sahibinden.com da çıkma farlar 150-200 arası değişiyo. Bu hasar 500 liraya hallolur :)

@fcsrn

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar bugun forum donanim haberde bir arkadasa yardim maksatli golftutkusundan 6.5 ekranla ilgili link vermistim fakat arkadas okumus ama az once silindigini gordum, hic bir uyarida yapilmamis,  forumdonanim bunu rutin mi yapiyor?

golf7 tdi dsg

Cok ilginc gercekten, dertleri neyse artik halbuki forumun amaci bilgilendirme ve paylasim olmali, sikayetvar a mi yazsak bunlari

ragipertas dedi:
Arkadaslar bugun forum donanim haberde bir arkadasa yardim maksatli golftutkusundan 6.5 ekranla ilgili link vermistim fakat arkadas okumus ama az once silindigini gordum, hic bir uyarida yapilmamis,  forumdonanim bunu rutin mi yapiyor?

golf7 tdi dsg
Halen DH'ye zaman zaman uğrarım...

Sorulara cevap verecek kimse yok artık orada...

DH'de Açık link vermek yasak hocam.

Fakat gömülü olarak link kısmına tıklayıp metne link bağlarsanız silmiyorlar. Daha doğrusu silemiyorlar.

Geri
Üst Alt