Abilerim yardımınıza ihtiyacım var, bir yakınım önündeki araca vurmuş, kaskodan mı yaptırıyım diye soruyor, ben kaskodan yaptır, far değişcek tamponda delinmiş işlem yapılmaz dedim, sizce ne yapmalı kaskodan mı yaptırsın yoksa bozdurmasın mı, yıl sonuna doğru araç değişikliği yapacak(yakınımın aracı polo)
Değerli Eren Kardeşim;
Kaskodan yaptırmakla, kaskodan yaptırınca alamayacağı kasko indirimleri, anormal artacak trafik sigortasını hesap ederek cebinden yaptırmak arasındaki farkın büyüklüğüne bakmalı, ona göre karar vermeli.
Bence durum vahim değil.
Aracın tamponu tamir olabilir durumda.
Fara yapılacak bir şey yok değişecek.
Fakat farın bitimindeki tamponla birleşme noktasına yakın yerde kaportada da ezilme var...
Parça değiştiğinde Mini onarıma girmez Ama mini onarım kısmını kaskodan geri kalanını cebinden vermek suretiyle Tramer kaydı oluşmasını önler.
Benim de başıma geldiği için söylüyorum. Keşke cebimden yaptırsaymışım diye hayıflanıyorum.
bu ufak sürtmeyi ciddi bir kaza sanabilir almaya niyetlenenler..ve vazgeçebilirler.
Sanki aracın o tarafı paramparça olmuş gibi zihninde canlanıyor insanların. anlatmak açıklamak bazen zor oluyor.
Karşı tarafın da masrafını karşılasın olsun bitsin...