ANA KONU

Sithnecro dedi:
Evet arkadaşlar 2 ay süren bir bekleyişin ardından , hemen bayramdan önce aracımı teslim aldım. Bekleyen arkadaşlara yardımcı olabilecek bir kaç konuda, deneyimlerimi paylaşmak isterim. Araç bayi stoklarına girdikten sonra, 1 gün içerisinde işlemler tamamlandı. Fiyat konusunu araç stoklara girdikten hemen sonra konuştuk. Benim aracın liste fiyatı 88.975 TL idi. Son fiyat olarak 83.900 TL de anlaştık. İndirim konusunda hiç zorluk çıkartmadılar, bende zorlamadım. Aracı teslim alırken hediye konusuna bir gireyim dedim, baktım oralı olmadılar onu da hiç zorlamadım. Teslim sırasında ne oldu ne bitti hiç anlamadım. St anlattı ben dinledim, sonra bir baktım yoldayım. İlk başta auto hold ve park freni biraz zorladı beni açıkcası ama hemen alışıyor insan. Lastikler Dunlop Sportmax geldi, iyi de oldu. Performans konusu ayrı bir olay ama göruntü ve arabaya kattığı hava süper. İlk aklıma gelenler bunlar. Sipariş aşaması ve teslimatla ilgili merak edilen bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. Bu vesileyle karar aşamasından ,teslim aşamasına kadar her konuda yardımcı olan tüm forum dostlarına selam olsun:)

Hayırlı olsun,size.epey indirim yapmışlar.Acaba hangi bayiden almıştınız?

@Levent17 teşekkür ederim, sipariş aşamasında indirim oranı konusunda sözle de olsa anlaşmıştık. Daha sonra 2 zam yedik üzerine biliyorsunuz. Aynı indirim oranını verdiler yine, Maslak Otomotion' dan aldım aracı.

@Rust teşekkür ederim.

nereye soracagımı bulamadım..radyanun çekmeme problemini nasıl asacagız..anten olmaması gercekten sıkıntı...istanbulun ortasında radyo cekmıyor..

reko dedi:
nereye soracagımı bulamadım..radyanun çekmeme problemini nasıl asacagız..anten olmaması gercekten sıkıntı...istanbulun ortasında radyo cekmıyor..
Değerli Hocam;

Radyo çekmeme problemi 2012'de ilk çıkan modellerin kronik problemlerinden biriydi.

Size önerim servise uğramanız.

Ellerindeki yazılımla bu problem ortadan kalkıyor.

reko dedi:
Yeni teslim aldığım aracımın radyosu uzun yolda 2006 model yaris-2013 model yaris-2008 model megane 2 ve 2008 model opel corsanın daha iyi çekiyor. Şehir içi için kıyaslama yapamayacağım.

@SB1907_23 benim bildigim o anki elektrik durumu uygunsa klima acik dahi olsa start stoo devreye girebiliyor. Benim aracta da klima acikken devreye giriyor o acidan sikinti yok bence.

silvershadow dedi:
Değerli Hocam;

Radyo çekmeme problemi 2012'de ilk çıkan modellerin kronik problemlerinden biriydi.

Size önerim servise uğramanız.

Ellerindeki yazılımla bu problem ortadan kalkıyor.
servise ugrayacağım..tesekurler..

Bildiğim kadarıyla start stopta klima kapanmıyor. En azından Alfa Romeo mito da kapatmıyordu mantığın aynı olduğunu düşünüyorum.

SB1907_23 dedi:
@newspeed

teşekkürler hocam ama olmaması daha iyi değil mi. devreye girince klima da kapanmış oluyor sonuçta

Geri
Üst Alt