silvershadow
Emekli
- İsim
- Murat İNCİ
Değerli Hocam,virtus dedi:aracıma 2,5 ay sonunda dün kavustum arkadaslar. alarmla ilgili birsey sormak istiyorum, arac siparisi verirken fabrikasyon alarm da ekletmistim istedigim ek opsiyonlara. ama bana sanki alarm yok gibi geliyor
1-fabrikasyon alarm olan araclarda arac anahtari farklı mı? kitapcikta alarmli anahtar resimleri var, ortadaki bagaj acma tusunun yanında alarm dugmesi var?
2-aracı kumandadan ac-kapa yaptıgımda ne acarken nede kapatırken ses cıkmıyor?
3-eski golf 6'imda camları acık birakıp aracı kitledigimde alarm ötüp uyarı veriyordu. yeni aracta bunuda denedim, camlari acık bırakıp kitledim ama uyarı filan vermiyor, ötmüyor. elimi acık camdan iceri sokuyorum yine tık yok
bu 3 soruya cevap rica ediyorum, aracta fabrikasyon alarm atlanmış olabilirmi? yada varda bu sekildemi oluyor? alarm dedigin ötmezmi ya
Geçmiş olsun.
İlk sorunuza yanıt alarmlı olan araçlarda anahtar yapısal olarak farklı değildir. Yani dış görünüş normal anahtar tarzındadır.
Böylesi bir durumla ilk kez karşılaşıyorum. Dostlarıma da danıştığımda alarmın fabrika çıkışı testleri esnasında aktive edilmemiş olabileceğini tahmin ettik.
Sonradan takılma olanlarda bu tip takılmalar olabilir ama fabrikasyon olanlarda olmaması gerekir.
Bence bayramın tadını çıkartın. Sonra servise baktırdığınızda hallolacak bir mesele nasılsa. ..
İyi bayramlar size...