@aydancanbenimki de sabah baktığımda üretim aşamasına geçmiş sizinkiyle aynı yani. benim bayinin araç teslim tarihi 8 ağustos olarak görünüyor. muhtemelen sizinki de o tarihlerde geliraydancan dedi:Selamlar
Bugün itibarı ile "üretime planlandı" ibaresi "üretim aşamasında" olarak güncellenmiş.
Bu araç üretiliyor demek mi?
Sizce tahminen ne zaman gelir.
ST ilk sipariş gününde Ağustos sonu gibi demişti.
Hocam aracı 13 temmuzda almıştım. Kredi hala ödüyorum. Krediyi kapatmadan bu işlem olmaz sanırım. Çünkü faiz oranı garanti uzatma ve kasko onlara yaptırdığım için değişkenlik göstermişti.yusuf dedi:@Negatiwe
Kredi kullanmadıysanız direk evet. Kullandıysanız durum biraz karışık. Kapatirsaniz kredi belki alınabilir.
Başlamamış olması lazım 2 yıl garantinin bir de.
Değerli Hocam;kdombayci dedi:@silvershadow
@Orhan Hoca
Değerli Orhan bey ve Murat bey, diğer aracın sahibi yurtdışından geldi, bugün görüştük. Büyük bir nezaket örneği sergiledi, hiç önemli olmadığını söyledi. "sizin haber vermeniz yeter" dedi. Önceden iki kez aracına çarpmışlar ancak haber vermemişler. Trafik sigortamdan karşılanması için tutanak tutalım dediğim halde Kaza tespit tutanağı bile tutturmadı. Yalnız, benim kasko işlemlerimde eğer gerekiyorsa tutanağı imzalamaya hazır olduğunu söyledi.
Ben de açıkçası görüşmeden önce tutanağa şartlandığım için error verdim 8D Aracı aldığım bayide benim sigorta işlemlerimi yapan birimi aradım. Orası da bu durumda tutanağa gerek olmadığını söyledi.
Umarım pazartesi sabahı servise gittiğimde servis tutanak istemez.
Servisin öngördüğü işlemleri de tekrar yazarım.