ANA KONU

@maniax @reko şimdi fiyat listesini inceledim. Anahtar teslim fiyat içerisinde bu Mtv. Bayi ödüyor ama zaten bizden tahsil ediyor.

Dün trafik sigortasını yaptırdım, bu sabah plaka ve ruhsat işlemleri başladı. Bakalım yarına alabilecekmiyim.

Arkadaşlar +2 yıl uzatılmış garantiyi bozup paramızı geri alabiliyormuyuz?

@Negatiwe

Kredi kullanmadıysanız direk evet. Kullandıysanız durum biraz karışık. Kapatirsaniz kredi belki alınabilir.

Başlamamış olması lazım 2 yıl garantinin bir de.

aydancan dedi:
Selamlar

Bugün itibarı ile "üretime planlandı" ibaresi "üretim aşamasında" olarak güncellenmiş.

Bu araç üretiliyor demek mi?

Sizce tahminen ne zaman gelir.

ST ilk sipariş gününde Ağustos sonu gibi demişti.
@aydancanbenimki de sabah baktığımda üretim aşamasına geçmiş sizinkiyle aynı yani. benim bayinin araç teslim tarihi 8 ağustos olarak görünüyor. muhtemelen sizinki de o tarihlerde gelir

yusuf dedi:
@Negatiwe

Kredi kullanmadıysanız direk evet. Kullandıysanız durum biraz karışık. Kapatirsaniz kredi belki alınabilir.

Başlamamış olması lazım 2 yıl garantinin bir de.
Hocam aracı 13 temmuzda almıştım. Kredi hala ödüyorum. Krediyi kapatmadan bu işlem olmaz sanırım. Çünkü faiz oranı garanti uzatma ve kasko onlara yaptırdığım için değişkenlik göstermişti.

Trabzon yolculuğuma ait tüketim verisi ve bir adet doğa manzarası ;)

Tüketim boluya kadar 140-150. Orduya kadar 120-130 ordu giresun arası yoğun trafik. Giresun trabzon arası 150 civarı.

son günlerde sürekli sorun yazar oldum ama bugün gördüğüm iki şeyi söyliim

1- kapıyı içten açma kolu gıcırdıyo özellikle sıcak havada.

2- sanki sürücü kapısı kapanırken gelen sesle yolcu kapısı kapanırken gelen ses farklı. yolcu kapısı kapanırken bi gevşeklik sesi var gibi tam tarif edemem ama. sosyal medyada çok geyiği var ama sanki benim kapım daha tok kapanıyo.  :D

aracıma 2,5 ay sonunda dün kavustum arkadaslar. alarmla ilgili birsey sormak istiyorum, arac siparisi verirken fabrikasyon alarm da ekletmistim istedigim ek opsiyonlara. ama bana sanki alarm yok gibi geliyor:(

1-fabrikasyon alarm olan araclarda arac anahtari farklı mı? kitapcikta alarmli anahtar resimleri var, ortadaki bagaj acma tusunun yanında alarm dugmesi var?

2-aracı kumandadan ac-kapa yaptıgımda ne acarken nede kapatırken ses cıkmıyor?

3-eski golf 6'imda camları acık birakıp aracı kitledigimde alarm ötüp uyarı veriyordu. yeni aracta bunuda denedim, camlari acık bırakıp kitledim ama uyarı filan vermiyor, ötmüyor. elimi acık camdan iceri sokuyorum yine tık yok:(

bu 3 soruya cevap rica ediyorum, aracta fabrikasyon alarm atlanmış olabilirmi? yada varda bu sekildemi oluyor? alarm dedigin ötmezmi ya:(

Moderatör tarafında düzenlendi:
@maniax

Gıcırdamaya hiç denk gelmedim hocam. İki kapıyı da dışarıdan siz mı kapatıyorsunuz hocam. İkisininde cam kapalı iken deneyin. Aynı olmaları lazım :)

@yusuf

valla özellikle öğlenin sıcağında beklemişse araba vıyk vıyk ses çıkarıyo içten açma kolu. zaten aynalar da çatır çutur açılıyo korkuyorum. almanyadan arabayı yağlamadan yollamışlar sanırım ya.  :D

kapı sesi şöyle hocam, mesela hanım arabaya binip kapattığında içeriden duyduğum sesle, kendi kapımı kapattığımda çıkan ses farklı. o biraz bam diye kapatıyo sağolsun. içim titriyo her seferinde.  s=ohmygod

@silvershadow

@Orhan Hoca

Değerli Orhan bey ve Murat bey, diğer aracın sahibi yurtdışından geldi, bugün görüştük. Büyük bir nezaket örneği sergiledi, hiç önemli olmadığını söyledi. "sizin haber vermeniz yeter" dedi. Önceden iki kez aracına çarpmışlar ancak haber vermemişler. Trafik sigortamdan karşılanması için tutanak tutalım dediğim halde Kaza tespit tutanağı bile tutturmadı. Yalnız, benim kasko işlemlerimde eğer gerekiyorsa tutanağı imzalamaya hazır olduğunu söyledi.

Ben de açıkçası görüşmeden önce tutanağa şartlandığım için error verdim  8D   Aracı aldığım bayide benim sigorta işlemlerimi yapan birimi aradım. Orası da bu durumda tutanağa gerek olmadığını söyledi.

Umarım pazartesi sabahı servise gittiğimde servis tutanak istemez.

Servisin öngördüğü işlemleri de tekrar yazarım.

@maniax

Hocam bu tamamiyle kapama tarzı ile alakali bence. Siz severek kapatıyorsunuz. Eşiniz kapıyı kapatıyor sadece :)

@Orhan Hoca

bakalım hocam. şu an önceliğimiz 6.5 ekran sorunları. bayramdan sonra onları bi halletseler.

kdombayci dedi:
@silvershadow

@Orhan Hoca

Değerli Orhan bey ve Murat bey, diğer aracın sahibi yurtdışından geldi, bugün görüştük. Büyük bir nezaket örneği sergiledi, hiç önemli olmadığını söyledi. "sizin haber vermeniz yeter" dedi. Önceden iki kez aracına çarpmışlar ancak haber vermemişler. Trafik sigortamdan karşılanması için tutanak tutalım dediğim halde Kaza tespit tutanağı bile tutturmadı. Yalnız, benim kasko işlemlerimde eğer gerekiyorsa tutanağı imzalamaya hazır olduğunu söyledi.

Ben de açıkçası görüşmeden önce tutanağa şartlandığım için error verdim  8D   Aracı aldığım bayide benim sigorta işlemlerimi yapan birimi aradım. Orası da bu durumda tutanağa gerek olmadığını söyledi.

Umarım pazartesi sabahı servise gittiğimde servis tutanak istemez.

Servisin öngördüğü işlemleri de tekrar yazarım.
Değerli Hocam;

Sanırım size bahsettigim en güzel olasılık gerçekleşmiş.

Sizin asil hareketinize aynı şıklıkta bir yanıt gelmiş...

Eeee mal mülk kimisini hasis kimisini yüce gönüllü kılmaya vesile olur. Bir şanstır bu nadide yüce gönüllü olanlarla karşılaşmak. Büyüklerimizin güzel sözlerinden biridir :"Allah iyi insanlarla karşılaştırsın" deyişi.

Sanırım siz o şanslı kişilerden birisiniz. Ve beni de o kişilerden biri kıldığınız için  sağolun... =)

İyi bayramlar. ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt