ANA KONU

Negatiwe dedi:
İşte benim R'sızım...

Sanırım veda vaktimiz geldi..
Murat Hocam günaydın merhabalar. İlanınızı göremedim, aracınız satışla ilgili ne durumdadır?

Aydından asker arkadaşım 1.2 Tsi Uledli Golf arıyor. Bende sizden bahsettim. Aracınız yabancıya gitmemiş olacak, kısmet olursa.

İrtibat için cevap bekliyorum hocam.
Hayırlısı İnşallah Serdar Hocam..

Teşekkür ederim

Belirsizlik nedeniyle İlan bu sabah itibariyle tekrar yayında..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-kapora-alindi-u-ledli-bi-xenonlu,surus-konfor-paketi,8650km-219629526/detay/

kapora veren kişi için ayın 22'sine kadar opsiyonlu.

Bu tarihten sonrası için uygun..

Moderatör tarafında düzenlendi:

@Orhan Hoca

Merhaba Orhan hocam,  araç sahibi yurtdışında olduğundan ancak perşembe günü görüşüp tutanak tutabileceğiz.  Ondan sonra da hemen yetkili servise gideceğim.

silvershadow dedi:
İşte benim R'sızım...

Sanırım veda vaktimiz geldi..
Murat Hocam günaydın merhabalar. İlanınızı göremedim, aracınız satışla ilgili ne durumdadır?

Aydından asker arkadaşım 1.2 Tsi Uledli Golf arıyor. Bende sizden bahsettim. Aracınız yabancıya gitmemiş olacak, kısmet olursa.

İrtibat için cevap bekliyorum hocam.
Hayırlısı İnşallah Serdar Hocam..

Teşekkür ederim

Belirsizlik nedeniyle İlan bu sabah itibariyle tekrar yayında..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-kapora-alindi-u-ledli-bi-xenonlu,surus-konfor-paketi,8650km-219629526/detay/

kapora veren kişi için ayın 22'sine kadar opsiyonlu.

Bu tarihten sonrası için uygun..
Okeydir hocam hayırlısı olsun şimdiden.

Arkadaşlar merhaba,

ST az evvel mailde bana Takas ve\veya kredi olacak mı? dedi.

Krediyi anladım da takas nasıl oluyor?

Bilen var mı acaba?

Aracınız varsa ve satamadıysanız DOD sizden aracınızı adeta bir galerici edasıyla satın alır (fiyat olarak da şekil olarak da). Bunu soruyordur hocam.

caparzoni dedi:
Arkadaşlar merhaba,

ST az evvel mailde bana Takas ve\veya kredi olacak mı? dedi.

Krediyi anladım da takas nasıl oluyor?

Bilen var mı acaba?

@eyo_men  @Orhan Hoca  teşekkürler. Bana da gereksiz bir soru gibi geldi. Artık forumdaşlara sormadan adım atmak istemiyorum zamanında çok çektim bu st'lerden.

aşağıda bir komşumla karşılaştım , beyaz renkte 2015 passatı var kendisinin.  bana aracı şeffaf film kaplama önerisinde bulundu . aracına resmen saldırmışlar adamın fotografları falan gösterdi film kabak gibi açılmış. film olmasa bayagı bir zararı olacağını belirtti.

çok düşünmüyordum ben açıkçası da , arabaya hunharca giriştiklerini görünce değişik canlılarla aynı habitatta yaşadığımızı hatırladım. resmen bile bile zarar vermeye çalışılmış.

sizler yaptırdınız mı ? öneriyor musunuz ? yıkayınca falan çıkmaz mı bunlar ? ben haftasonları arabam yerine bu folyoları mı yıkamış olurum :)

the_dr dedi:
aşağıda bir komşumla karşılaştım , beyaz renkte 2015 passatı var kendisinin.  bana aracı şeffaf film kaplama önerisinde bulundu . aracına resmen saldırmışlar adamın fotografları falan gösterdi film kabak gibi açılmış. film olmasa bayagı bir zararı olacağını belirtti.

çok düşünmüyordum ben açıkçası da , arabaya hunharca giriştiklerini görünce değişik canlılarla aynı habitatta yaşadığımızı hatırladım. resmen bile bile zarar vermeye çalışılmış.

sizler yaptırdınız mı ? öneriyor musunuz ? yıkayınca falan çıkmaz mı bunlar ? ben haftasonları arabam yerine bu folyoları mı yıkamış olurum :)
Örnek çok aslında...

Hemen hemen bütün taksiler sarı folyo kaplı.

Onlarınki zorunluluktan doğan bir çözüm olmuş.

Aynı mecburiyet bizim için de geçerli mi?

Oldukça pahalı olması en büyük eksisi...

yanısıra işin ehli tarafından yapılmazsa kabarma ve kalkmalar da cabası.

Sökülmesi gerekirse veya montajı esnasında boyada illa ki çizikler de olacak ..

Fakat artılarına da bakarsak...

Elinize bir kova su fırçayla eski usul arabayı yıkayıp sonra da bir başka kova suyla durulamak... Rüya gibi...

Dolayısıyla eldiven,şampuan, Wax masrafı "0".. Ekonomik..

Özellikle kışın sıcak motorun üzerinde kıvrılıp yatmak isteyen kedilerin patilerinin çizikleri, sinir bozucu olmaktan çıkacak...

Kuş pisliği, reçine damlaması, zift sıçraması ve benzeri... hergün kontrol etmek ve temizlemek sorun olmayacak.

Yeterince kalın olursa ufak tefek sürtmelerden kapı çarpmalarından kaynaklı çizik ve pul  atmaları.... tarih olacak...

Opak Beyaz renk için ideal... .. Kendisinden yıkanınca karşısında taranmamız beklenmeyeceği için..

Artıları ve eksileri iyi değerlendirilmeli.

takılma sökülme işlemlerinde geçen çizik kelimeleri beni ikna etti. vazgeçtim , teşekkürler murat hocam :)

işçiliğin harman olduğu yerdeyim.

@silvershadow

bugün yine bisey farkettim sizde de böyle midir arkadaşlar bilmiyorum ama, sabah gayet günlük güneşlik havada far auto konumunda iken xenonlarim yandı calistirinca ve yaklaşık 5 dk sonra falan sonduler yolda giderken. Far anahtarında iki küçük ampul gibi yesil yanan isik ne anlama geliyor? bi sure sonra söndü mesela o. sadece auto ışığı yanıyordu.

Arkadaşlar ilk Mtv'yi biz mi ödüyoruz? Bana verilen proforma fatura da trafik tescil işlemleri ile beraber ayrıca MTV içinde bir tutar var. Ses çıkartmadım ama kafama takıldı.

@Sithnecro

hayır hocam. kesinlikle bayi ödeyecek. gündeme getirmeyin bile  ;)

genelde mtvleri toplu ödüyorlar 1 hafta sonra benimkini ödemişlerdi..hepsiyle tek tek ugrasmak istemıyorlar..eger odenmediyse st ile temasa gecin ödettirin..ilk mtv herzaman satıcıya aittir.

Selamlar

Bugün itibarı ile "üretime planlandı" ibaresi "üretim aşamasında" olarak güncellenmiş.

Bu araç üretiliyor demek mi?

Sizce tahminen ne zaman gelir.

ST ilk sipariş gününde Ağustos sonu gibi demişti.

Aynen öyle @aydancan hocam, benimki de ayın 10'unda üretim aşamasına geçti ve bu sabah bir baktım ki limana sevk diyor 4-5 gün sonra tamamlanacaktır üretimi s=s15 Tahminim ve umudum ağustos ortası araç elinizde olacaktır

aydancan dedi:
Selamlar

Bugün itibarı ile "üretime planlandı" ibaresi "üretim aşamasında" olarak güncellenmiş.

Bu araç üretiliyor demek mi?

Sizce tahminen ne zaman gelir.

ST ilk sipariş gününde Ağustos sonu gibi demişti.

Geri
Üst Alt