ANA KONU

yusuf dedi:
@yusuf Yusuf Abi konuştuğumuz olayı da denedim, N ye aldım frene basmadım araç süzüle süzüle durdu kendisi ama start stop devreye girmedi, hatta durduktan sonra frene bastım bayağı bi ama yok, olmadı, durueken D ye aldım direk start stop devreye girdi

Edit: senin bahsettiğin kamera indirime girmiş Abi, site güvenilirliği hakkında fikrim yok ama http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_153556.html?gclid=CLKXiviW08YCFefItAodp6gESQ
Teşekkür ederim hocam. Demekki otomatik ve manüel için ayrı ayrı düşünmüş vw mühendisleri. Biz burada deneyimleyerek tecrübe ediyoruz ancak :)

Gearbest güvenilir bir sitedir. ;)
Rica ederim Abi ne demek :)

maniax dedi:
hocalarım bişey sormak istedim. dün döner kavşakta diğer araçlarla beraber dönerken durmaya çok yakın ön park sensörü devreye girdi ve ötmeye devam etti. ben durdum, araç stop etti falan hala ötüyodu. elimle kapattım. bunun sanırım ayarı yok?
Oto park pilot o Murat Hocam.

Onu kapatamazsınız. 8D

Bana kalırsa kapatmamalısınız da..

Öndeki araca 50 cm.'den fazla yaklaşırsanız veya size 50 cm.'den fazla yaklaşırlarsa. devreye girerek olası gözünüzden kaçan bir yakınlaşma konusunda sizi uyarır.

Orhan Hoca dedi:
hocalarım bişey sormak istedim. dün döner kavşakta diğer araçlarla beraber dönerken durmaya çok yakın ön park sensörü devreye girdi ve ötmeye devam etti. ben durdum, araç stop etti falan hala ötüyodu. elimle kapattım. bunun sanırım ayarı yok?
media ekranda sesinin kısılması ile ayar olması lazım ama yaşadığınız normal hocam her zaman aynısını yapmaz. yapmıyor değil mi?
belki de çok dibine girdim diye yaptı. Bugun yapmadi mesela ışıklarda dururken. parkpilot otomatik devreye girsin seçeneği işaretli, ses ayarladı da var tabi de iste ne şartlarda devreye giriyo bilemedim

@silvershadow Hocam ben memlekete gidince öyle eli boş dönen birisi değilim şu anda sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim &:

silvershadow dedi:
murat hocam soğutmalı torpido hakkında biraz bilgi alabilir miyiz ?

klimayı mı içeri aktarıyor farklı bir mekanizması mı var ?

@silvershadow
Değerli Hocam;

Şu aşağıdaki kırmızı okla gösterilen kısımda bir ayar düğmesi var.

Bu düğmeyi kullanarak içeriye üflenen havanın miktarını kontrol edebiliriz.

Klima sistemine bağlı bir havalandırma kanalından ibarettir. Bu sistemden bağımsız değildir.

İki yönlü klimada bulunduğu yolcu tarafındaki kontrolün ısısına bağlı olduğunu tahmin ediyorum.

Eğer söz gelimi Memleketten sıcakta bozulabilecek şeyler getirmek gerekirse bu kısım küçük gelirse keşfettiğim bir sırrı paylaşayım.

Stepne üzerindeki kapağı açın içerisindeki stepnenin içerisine bu malzemeleri koyduktan sonra camın önüne koyduğumuz güneş perdesini üzerine kapak gibi kapatın ve kapağı tekrar kapatın.

Bunu yapmanızı engelleyecek Dynaudio sistemine sahip Eymen Hocam gibi şanslı kişiler hariç herkes bu yöntemi kullanabilir. &:mad:eyo_men

@silvershadow

Murat hocam bu Sürüş Profili Seçme özelliği bulunmayan DSG Golf'lerde kodlama ile Serbest Sürüş Modu aktif edilebiliyor mu acaba ?

MSE dedi:
@silvershadow

Murat hocam bu Sürüş Profili Seçme özelliği bulunmayan DSG Golf'lerde kodlama ile Serbest Sürüş Modu aktif edilebiliyor mu acaba ?
Şimdiye kadar böyle birşey duymadım. Getirilse illaki duyardik.

MSE dedi:
@silvershadow

Yabancı forumlarda bu tip bir çalışmaya rastlamadığıma göre şimdilik mümkün değil diyebiliriz.

yusuf dedi:
@silvershadow

Şimdiye kadar böyle birşey duymadım. Getirilse illaki duyardik.
@silvershadow

Yabancı forumlarda bu tip bir çalışmaya rastlamadığıma göre şimdilik mümkün değil diyebiliriz.
Teşekkür ediyorum sayın büyüklerim. İlla yeni sipariş vereceğiz yani :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhaba değerli forumdaşlarım, biliyorsunuz ki önümüzdeki hafta ramazan bayramını icra edeceğiz. Ramazan ayınında yaz aylarına denk gelmesinden sebep, bayram tatili ile birlikte birçok kişi gibi bende yaz tatilimi birleştireceğim, bu tatil süresini 10 gün olarak planladım, bu süreç içerisinde Balıkesir'in kazdağlarının eşsiz güzelliği arasında bulunan deniz kıyısı beldesi olan Altınoluk'ta ikamet edeceğim. Esas olarak İstanbul'da ikamet edeceğimdem dolayı perşembe AREFE) günü öğleden önce yola çıkacağım. İstanbul-Silivri-Tekirdağ-Malkara-Gelibolu-Çanakkale istikametini takip edeceğim. 10 günlük süre zarfında çevre yörelerde gezilebilecek her yere gideceğim, yıllardır bildiğim gezdiğim yerler, fakat belirttiğim yol güzergahını ilk defa kullanacağım, sizden ricam, belirttiğim yol güzergahı üzerinde gezilebilecek yer tavsiyesinde bulunmanız. ilginiz ve alakanız için şimdiden çok ama çok teşekkür ederim. sağlıcakla kalın.

Arkadaşlar eski aracımda (vw polo 2011 1.6 tdi( depoyu full doldurduğum zaman yedek depo diye tabir edilen bir bölme vardı pompacı ordaki bi düğmeye basarak 4-5 lt daha yakıt aldırıyordu şu an bizim araçlardada var mı bu durum?

cradlemelih dedi:
Merhaba değerli forumdaşlarım, biliyorsunuz ki önümüzdeki hafta ramazan bayramını icra edeceğiz. Ramazan ayınında yaz aylarına denk gelmesinden sebep, bayram tatili ile birlikte birçok kişi gibi bende yaz tatilimi birleştireceğim, bu tatil süresini 10 gün olarak planladım, bu süreç içerisinde Balıkesir'in kazdağlarının eşsiz güzelliği arasında bulunan deniz kıyısı beldesi olan Altınoluk'ta ikamet edeceğim. Esas olarak İstanbul'da ikamet edeceğimdem dolayı perşembe AREFE) günü öğleden önce yola çıkacağım. İstanbul-Silivri-Tekirdağ-Malkara-Gelibolu-Çanakkale istikametini takip edeceğim. 10 günlük süre zarfında çevre yörelerde gezilebilecek her yere gideceğim, yıllardır bildiğim gezdiğim yerler, fakat belirttiğim yol güzergahını ilk defa kullanacağım, sizden ricam, belirttiğim yol güzergahı üzerinde gezilebilecek yer tavsiyesinde bulunmanız. ilginiz ve alakanız için şimdiden çok ama çok teşekkür ederim. sağlıcakla kalın.
Geliboludan sonra eceabata gelmeden malum bir çok şehitlik ve savaşın izlerini taşıyan yerler var,hatta öncesinde güneyli köyü civarında sarozdan ege denizine girmenizi tavsiye ederim,sonrasında eceabattan çanakkale  tarafına geçip truva assos behramkale zeytin diyarı gemlik,peynir diyarı ezine hep yol üzerinde ,altınoluğa gelmeden küçükkuyuya dağların arasından inerken sağ kolda çok güzel bir yöresel kahvaltıcı mevcut tavsiye ederim ,küçükkuyu sırtlarında bulunan kaz dağları arasında adatepe köyü ve zeus altarı denilen tarihi yerler mevcut,şimdilik aklıma gelen bunlar hayırlı yolculuklar dilerim..

ayceri dedi:
Geliboludan sonra eceabata gelmeden malum bir çok şehitlik ve savaşın izlerini taşıyan yerler var,hatta öncesinde güneyli köyü civarında sarozdan ege denizine girmenizi tavsiye ederim,sonrasında eceabattan çanakkale  tarafına geçip truva assos behramkale zeytin diyarı gemlik,peynir diyarı ezine hep yol üzerinde ,altınoluğa gelmeden küçükkuyuya dağların arasından inerken sağ kolda çok güzel bir yöresel kahvaltıcı mevcut tavsiye ederim ,küçükkuyu sırtlarında bulunan kaz dağları arasında adatepe köyü ve zeus altarı denilen tarihi yerler mevcut,şimdilik aklıma gelen bunlar hayırlı yolculuklar dilerim..
Çok teşekkür ederim Ahmet hocam, eğer aklına gelirde eklemek istediğiniz, önereceğiniz bir durum olursa diye merakla takip etmekteyim :)

burakca dedi:
Arkadaşlar eski aracımda (vw polo 2011 1.6 tdi( depoyu full doldurduğum zaman yedek depo diye tabir edilen bir bölme vardı pompacı ordaki bi düğmeye basarak 4-5 lt daha yakıt aldırıyordu şu an bizim araçlardada var mı bu durum?
Bizde de var Hocam;

Hiçbir kayıtta dokümanda bu durum tespit edilmemiş.

Deneyimlerimiz sonrası akıl yürütme ile vardığımız sonuçlardır benimkisi.

Yedek depo ile taşma emniyeti deposu desek daha doğru olacak sanırım.

5 litredir bizdeki de. kullanmak için herhangi bir özel gayrete gerek olmadığını da biliyorum.

Deponu tam boş halde doldurunca 50 litre alır. Oysa ışık yandığında yakıt bilgisayarında göstergede 80 yazdıktan sonra alınabilecek mesafe kısmında 0 yazdığı andan itibaren 30 km. daha yol alabiliyoruz. Ortalama 100 Km'de 6 litre üzerinden hesap edersek 5 litre depoda olduğu zaman mümkündür bu durum.

cradlemelih dedi:
Değerli Hocam;

Öncelikle iyi eğlenceler.

Altınoluk'ta bulunan Levent Hocam yardımcı olabilir belki?@Levent17

Kendisine de bu vesile ile selam ederim. s=bye

Geri
Üst Alt