ANA KONU

silvershadow dedi:
Arkadaslar bugun forum donanim haberde bir arkadasa yardim maksatli golftutkusundan 6.5 ekranla ilgili link vermistim fakat arkadas okumus ama az once silindigini gordum, hic bir uyarida yapilmamis,  forumdonanim bunu rutin mi yapiyor?

golf7 tdi dsg
Halen DH'ye zaman zaman uğrarım...

Sorulara cevap verecek kimse yok artık orada...

DH'de Açık link vermek yasak hocam.

Fakat gömülü olarak link kısmına tıklayıp metne link bağlarsanız silmiyorlar. Daha doğrusu silemiyorlar.
Murat hocam mesajimi tamamen silmisler tekrar yazmak zorunda kaldim link vermeden..

golf7 tdi dsg

merhaba

tam iki ayın sonunda bayi ile iletişime geçme durumuna geldik. doğuş maslak hiç pazarlık yapmadan daha telefonda %5 indirim verdi. bu indirim iyi mi yoksa çingenelik yapmanın faydası olur mu?

mahmud dedi:
merhaba

tam iki ayın sonunda bayi ile iletişime geçme durumuna geldik. doğuş maslak hiç pazarlık yapmadan daha telefonda %5 indirim verdi. bu indirim iyi mi yoksa çingenelik yapmanın faydası olur mu?
Bana kalırsa ciddi bir indirim.

%3 zaten kampanya var.

%2 bayi indirimi herkesin alabilmeyi istediği bir oran..

@mahmud

Oran iyi de olsa %6 veren bayiler var siz de 6 verin deyin ;) vermezse indirim iyi.

eyo_men dedi:
Bildiğim kadarıyla start stopta klima kapanmıyor. En azından Alfa Romeo mito da kapatmıyordu mantığın aynı olduğunu düşünüyorum.

@newspeed

teşekkürler hocam ama olmaması daha iyi değil mi. devreye girince klima da kapanmış oluyor sonuçta
ben de o şekilde biliyorum, öyle de oluyordu zaten. ama son günlerde klima açıkken start stop devreye giriyor. acaba atladığım başka birşey mi var yoksa arıza mı var.

SB1907_23 dedi:
Bildiğim kadarıyla start stopta klima kapanmıyor. En azından Alfa Romeo mito da kapatmıyordu mantığın aynı olduğunu düşünüyorum.

@newspeed

teşekkürler hocam ama olmaması daha iyi değil mi. devreye girince klima da kapanmış oluyor sonuçta
ben de o şekilde biliyorum, öyle de oluyordu zaten. ama son günlerde klima açıkken start stop devreye giriyor. acaba atladığım başka birşey mi var yoksa arıza mı var.
Eger disari sicakligi ile iceride ayarladiginiz arasinda fark az ise startstop devreye girer.

golf7 tdi dsg

Mini onarım yaptırdığımızda hasarsızlık indirimine etki ediyor mu :?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SB1907_23 dedi:
Mini onarım yaptırdığımızda hasarsızlık indirimine etki ediyor mu :?

kasko sözleşmesinde sayısı ve miktarı vardır. bu sınırlar içerisinde hasarsızlığı etkilemez
Tşkkrler hocam kimse sıkıntı yaşamasın yaptırmayalım da inş..

bugün yakıt alırken deponun kapağını açtığımda pısss diye bi ses geldi. var mıdır yaşayan?

@alper32

bütün orjinallikler sorunlar bana denk geldi sanırım  &o

Geri
Üst Alt