ANA KONU

gdervisoglu dedi:
jhUkpOnm.jpg

Aldınız mı?
Bu Dergi Aylıkmı Yoksa Haftalıkmı Acaba  ?    Birde  Temmuz Sayısımı .
Bir kerelik çıkmış bir şey, koleksiyonluk..

Ha0cOK4l.jpg

@fcsrn Eren Piazza AVM de tesadüf bir tane buldum, başka da kalmamıştı.. Sana da alacaktım yoksa..
Anladım Abi, sağol :)

maniax dedi:
@Rust

burada bi ara konusu geçmişti. a101 den sinbo cakmaktan çalışan bisey aldım 30₺. isimi goruyo açıkcası

@silvershadow hocam bu arada su benim sol on kapı içten açma kolundaki gıcırtı icin kendim yapabileceğim bisey var midir? sadece araba guneste kızınca yapiyo ama
Değerli Murat Hocam;

Sorunuzu atlamadım sadece yazdığım yanıtı 7 kez yazıp, 2 kez kaybettim, 4 kez vazgeçtim ve 4 kez sildim ve sonuncusunda size göndermeye karar verdim..

Ciddi olan yanıtı kabul etmezseniz diye gayrı ciddi görüneni de mevcuttur:

Gıcırdayan kapı kolu eğer genel bir sorun olsaydı ciddiye alınıp arcın orasını burasını söktürmenize elletmenize zorunlu gözüyle bakrdım. Fakat bana kalırsa gerekli bile değil. genel bir sorun olmadığına göre.

Bütün sorun aracın içinin fazla sessiz olmasında ennnn minicik trim bile karla dolmuş bir çıtırtı bekleyen çığda çıtırtı etkisi yaratmış.

Bu sadece özel bir durumda gerçekleşen bir durum olduğuna ve diğer  dostlarımızda karşılaşılmadığına göre bu biricik durum kendisi gibi müstesna ve biricik bir kişinin yaşantısına dahil olmuştur pek tabii ki..

Askerdeyim o sıralar

Günlerden bir gün revire gittim...

Kiraz İlçesinden Hemşehrim genç yeni mezun Asteğmen nöbetçi Hekim.

Kendisine muayene oluyorum ve şikayetimi  şöyle söylüyorum.

"Kolumu şöyle kaldırınca canım çok acıyor"

Yanıt:

"Kaldırma o zaman sana ilaçtan daha iyi gelecek..."

Bilmem ki nereden hatırladım şimdi ben bunu? :mad:

@silvershadow

hocam açıkçası çok takmıyorum. zaten kendimden emin bi şekilde çekip açarsam ve araba da 40 dereceye kızmamışsa bu ses çıkmıyo. sesi çıkarmaya uğraşırsam "vıyk" yapıyo bi noktada. hani silikon spreyleri olur ya öyle bişeyi kendim uygulayabilir miyim ve işime yarar mı? boşverin derseniz de kurcalamiim  ;)

cumartesi  1.2 tsi 110 kullandım 105 ile arasında nasıl bir fark var anlamadım..varsada çok çok az..belki hızın 100 üstüne çıkmamasındandır..

burakca dedi:
Merak edenlere Passat hayalet gösterge;

En fazla merak edenlerden birisiyim

çözünürlüğü full hd olan bu göstergeyi fotoğrafta değil de gerçekte görmeyi isteyenlerden..

Sanırım pasifik mavi gibi güzelliğinin en önemli kısmını kendisini gerçekten görenlere saklıyor.

Geri
Üst Alt