Benim araca (renk: opak beyaz) kuş pislemesinden dolayı ( boya koruma yaptırdıktan sonraki bir zamanda oluyor bu olay) boyada böyle iki parmak boyutunda parlaklıkta solma var.. Genelde işim sebebiyle il dışındayım aracı göremiyorum 7 - 10 günü buluyor bu surede sağolsun kuşlar benim araca bayaa bi ilgi gösterip piss yapiyorlar belli bir sürede o şekilde kalıyor.. Boyanın solması yada matlaşması diyelim ilgili yapılabilecek nedir acaba
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pasta cila yapılabilir onun haricinde açıkcası aklıma bir sey gelmiyor. O kadar uzun sure görmüyorsanız branda alabilirsiniz ?
@rfncskn
Yakınlarda kapalı otopark yok mu ya da tanıdığınızın kapalı garajı en mantıklısı gideceğiniz zaman böyle bir yere bırakmak.
Tavsiyeler için teşekkurler branda için boyayı sıcaklarda yakıyor yapışıyor çiziyor vs. deniyor.. Kapalı garajda 8 km uzakta ama bir üşendigimden iki güvenmediğimden bırakamiyorum bir de şehir merkezine uzakta oturduğum için vasıta git gel sıkıntısı.. Aracı yıkayıp bıraktım evin yakınına daha önce iki kere de reçine sürprizi ile karşılaşmıştım dönüşte var mı bakacaz bir sürpriz daha..
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi