ANA KONU

rfncskn dedi:
Benim araca (renk: opak beyaz) kuş pislemesinden dolayı ( boya koruma yaptırdıktan sonraki bir zamanda oluyor bu olay) boyada böyle iki parmak boyutunda parlaklıkta solma var.. Genelde işim sebebiyle il dışındayım aracı göremiyorum 7 - 10 günü buluyor bu surede sağolsun kuşlar benim araca bayaa bi ilgi gösterip piss yapiyorlar belli bir sürede o şekilde kalıyor.. Boyanın solması yada matlaşması diyelim ilgili  yapılabilecek nedir acaba

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pasta cila yapılabilir onun haricinde açıkcası aklıma bir sey gelmiyor. O kadar uzun sure görmüyorsanız branda alabilirsiniz ?

@rfncskn

Yakınlarda kapalı otopark yok mu ya da tanıdığınızın kapalı garajı en mantıklısı gideceğiniz zaman böyle bir yere bırakmak.

mcanerol dedi:
Benim araca (renk: opak beyaz) kuş pislemesinden dolayı ( boya koruma yaptırdıktan sonraki bir zamanda oluyor bu olay) boyada böyle iki parmak boyutunda parlaklıkta solma var.. Genelde işim sebebiyle il dışındayım aracı göremiyorum 7 - 10 günü buluyor bu surede sağolsun kuşlar benim araca bayaa bi ilgi gösterip piss yapiyorlar belli bir sürede o şekilde kalıyor.. Boyanın solması yada matlaşması diyelim ilgili  yapılabilecek nedir acaba

Pasta cila yapılabilir onun haricinde açıkcası aklıma bir sey gelmiyor. O kadar uzun sure görmüyorsanız branda alabilirsiniz ?
@rfncskn

Yakınlarda kapalı otopark yok mu ya da tanıdığınızın kapalı garajı en mantıklısı gideceğiniz zaman böyle bir yere bırakmak.
Tavsiyeler için teşekkurler branda için boyayı sıcaklarda yakıyor yapışıyor çiziyor vs. deniyor.. Kapalı garajda 8 km uzakta ama bir üşendigimden iki güvenmediğimden bırakamiyorum bir de şehir merkezine uzakta oturduğum için vasıta git gel sıkıntısı.. Aracı yıkayıp bıraktım evin yakınına daha önce iki kere de reçine sürprizi ile karşılaşmıştım dönüşte var mı bakacaz bir sürpriz daha..

rfncskn dedi:

@rfncskn

Tavsiyeler için teşekkurler branda için boyayı sıcaklarda yakıyor yapışıyor çiziyor vs. deniyor.. Kapalı garajda 8 km uzakta ama bir üşendigimden iki güvenmediğimden bırakamiyorum bir de şehir merkezine uzakta oturduğum için vasıta git gel sıkıntısı.. Aracı yıkayıp bıraktım evin yakınına daha önce iki kere de reçine sürprizi ile karşılaşmıştım dönüşte var mı bakacaz bir sürpriz daha..

Orjinal brandalar oluyor ici farkı bir malzemeden oluyor kadifemsi ama cokta bilmiyorum açıkcası sizin Dediğiniz gibi olabilir araştırmak lazım. Kapalı garajlar hakkında haklisini.

Bir öneri daha o zaman üzerine örtü atıyorum arada ben aracın ön silgeçlere örtüyü kıstırıyorum sağ ve sol kapıları sıkıştıırıyorum hem güneşten hemde reçineden koruyor ama arada rüzgar oluyor evde birileri varsa bakması lazım.

fcsrn dedi:
@rfncskn Araç brandalarının iç yüzeyi farklı bir malzemeden oluyor, hem çizmiyor hemde sıcakta vs yapışmıyor, dayımların dükkanda var oradan biliyorum
Bir araştırıp değerlendirmeye almak var hocam araç şu anda yatıyor evin önünde zaten.. Gidince öncelikle bu kuş pisliğinin bırakmış olduğu izi yok etmek hedefim

Ağustos 1'de 1.300  Lira    Zam  Geliyormuş .

Çakay dedi:
abi ev gibi degerlenıyor araba..anlamadım gıttı

burakca dedi:
abi ev gibi degerlenıyor araba..anlamadım gıttı
2011 de Sıfır Polo 1.6 TDI 38000 e aldım comfortline 4 yıl bindim bu şubat ayında 41000 e sattım.

2011 de Sıfır Golf comfortline 1.6 tdi alacaktım 45500 du  :)
Golf almış olsaydınız yaklaşık 15-20bin tl arası kârınız olacaktı sattığınızda :)

Negatiwe dedi:
Geç kaldı Ferit bey
euro azıcık çıktımı fırsatı hiç kaçırmazlar..birde 1 numaraya çıktılar satısta (Trde zaten 1 numaralar dünyada da 1. olmuşlar)  ya bu arada lovemark devam edecekmı agustosta ben bıter demıstım ama bıtmedı..

reko dedi:
Geç kaldı Ferit bey
euro azıcık çıktımı fırsatı hiç kaçırmazlar..birde 1 numaraya çıktılar satısta (Trde zaten 1 numaralar dünyada da 1. olmuşlar)  ya bu arada lovemark devam edecekmı agustosta ben bıter demıstım ama bıtmedı..
Bayrama kadardı uzattılar hocam, bu dalgalanma devam ederse yine uzatırlar diye tahmin ediyorum.

Geri
Üst Alt