Peki 5.8 tamamen mi kalkmış? Bu durumda mantıksız mı oluyor ekran büyütmek. Ben hala kararsızım. Mirror link ve apple car play gelir mi acaba diye ekran ekletmekte kararsız kaldım.silvershadow dedi:Tüm dostlarıma bir kötü haber maalesef...
Bir dostumuzun yardım istemesi üzerine donanımları gözden geçirdim. Fiyat bir türlü tutmuyor.
En son çare teklif formu istedim.
Ve acı gerçekle karşılaştım
Daha önceleri 5" ekranlı Composition color'dan 5,8" ekranlı Composition Media'ya terfi farkı 982 TL idi...
Ekran boyutu büyüdü ve 6.5 " ekranlı Composition Media'nın fiyatı vergikler eklenince 3.234 TL'ye çıkmış ve dolayısıyla terfi farkı 1.367 TL'ye çıkmış
İşte teklif formu.
Hocam mirrorlink geldi gibi bir sey zaten sadece çözümlenmesini bekliyoruz. Carplayde 2016 modellerinde gelir ise muhtemelen önceki modeller içinde bir yazılım yada Güncelleme çıkar kullanırız. Sanmıyorum oyle sadece 2016 verip gerisine yok size demelerinidtkorkmaz dedi:Peki 5.8 tamamen mi kalkmış? Bu durumda mantıksız mı oluyor ekran büyütmek. Ben hala kararsızım. Mirror link ve apple car play gelir mi acaba diye ekran ekletmekte kararsız kaldım.Tüm dostlarıma bir kötü haber maalesef...
Bir dostumuzun yardım istemesi üzerine donanımları gözden geçirdim. Fiyat bir türlü tutmuyor.
En son çare teklif formu istedim.
Ve acı gerçekle karşılaştım
Daha önceleri 5" ekranlı Composition color'dan 5,8" ekranlı Composition Media'ya terfi farkı 982 TL idi...
Ekran boyutu büyüdü ve 6.5 " ekranlı Composition Media'nın fiyatı vergikler eklenince 3.234 TL'ye çıkmış ve dolayısıyla terfi farkı 1.367 TL'ye çıkmış
İşte teklif formu.
St bence saçmalamış Hocam, işine gelmediğinden mi deyim ne deyim bilemedim ama öyle şey olmaz, araç çok dolu diye opsiyon eklenmediği nerde görülmüşdtkorkmaz dedi:Aracım "sipariş üreticiye iletildi" durumunda şu an ve ST teslim tarihi olarak Aralık ayını verdi.
Bunun yanında 6.5 ekran ekletmek istediğimde olmaz zaten sizin araç çok dolu dedi.
Siparişi iptal ettirmeyi düşünüyorum yarın.
Zaten golf istememizdeki sebep aracı istediğimiz gibi doldurmamız değil mi?
Eklettiğim opsiyonlar
Bi-xenon
Sunroof
Ergoaktif
Aynalar
Sürüş konfor ve ışık görüş
Yani bunların çoğu zaten bir araçta olmazsa olmazlardan. Bunun üzerine ekran ekleyemezmiş.