ANA KONU

@emre89

Kart içinde ayrı ayrı klasör olusturabilirsiniz hocam. İç içe dahi oluşturabilirsiniz.

silvershadow dedi:
Tüm dostlarıma bir kötü haber maalesef...

Bir dostumuzun yardım istemesi üzerine donanımları gözden geçirdim. Fiyat bir türlü tutmuyor.

En son çare teklif formu istedim.

Ve acı gerçekle karşılaştım

Daha önceleri 5" ekranlı Composition color'dan 5,8" ekranlı Composition Media'ya terfi farkı 982 TL idi...

Ekran boyutu büyüdü ve 6.5 " ekranlı Composition Media'nın fiyatı vergikler eklenince 3.234 TL'ye çıkmış ve dolayısıyla  terfi farkı 1.367 TL'ye çıkmış

İşte teklif formu.

Peki 5.8 tamamen mi kalkmış? Bu durumda mantıksız mı oluyor ekran büyütmek. Ben hala kararsızım. Mirror link ve apple car play gelir mi acaba diye ekran ekletmekte kararsız kaldım.

dtkorkmaz dedi:
Tüm dostlarıma bir kötü haber maalesef...

Bir dostumuzun yardım istemesi üzerine donanımları gözden geçirdim. Fiyat bir türlü tutmuyor.

En son çare teklif formu istedim.

Ve acı gerçekle karşılaştım

Daha önceleri 5" ekranlı Composition color'dan 5,8" ekranlı Composition Media'ya terfi farkı 982 TL idi...

Ekran boyutu büyüdü ve 6.5 " ekranlı Composition Media'nın fiyatı vergikler eklenince 3.234 TL'ye çıkmış ve dolayısıyla  terfi farkı 1.367 TL'ye çıkmış

İşte teklif formu.

Peki 5.8 tamamen mi kalkmış? Bu durumda mantıksız mı oluyor ekran büyütmek. Ben hala kararsızım. Mirror link ve apple car play gelir mi acaba diye ekran ekletmekte kararsız kaldım.
Hocam mirrorlink geldi gibi bir sey zaten sadece çözümlenmesini bekliyoruz. Carplayde 2016 modellerinde gelir ise muhtemelen önceki modeller içinde bir yazılım yada Güncelleme çıkar kullanırız. Sanmıyorum oyle sadece 2016 verip gerisine yok size demelerini :D

rodajımın yarısını geçtiğim bu günlerde biraz önce bir ix35'in kırmızı ışıkta en sağdaki emniyet şeridine sıkışıp yeşille bir en öne geçip kalkış yapma hevesini kursağında bırakmak üzere 2.viteste 95 km hıza doğru çıkışım esnasında 5500 dd/dk'yı çok istemesem de bi anda gördü aracım.

daha önce de yusuf hocama bahsettim aslında ama rahatsız eden ufak bişey var beni. şöyle anlatmaya çalışayım;

normalde 2000-2500 civarında max vites değiştiriyorum ve gazdan ayağımı çekmemle debriyaja basıp vitesi 1 artırıyorum, sonra tekrar gaz

5500'ü gördüğüm senaryoda gaz pedalında baya metalik bir his aldım. bunu tam tarif edemiyorum aslında. yüksek bir titreşim hissi bu devirle uyumlu şekilde. ve ayağımı gazdan çekip vites yükseltmek için debriyaja basarsam sanki boşta gaza basıyormuşum gibi tepki alıyorum

bu tamamen tsi karakteri olablilr bilemiyorum. belki normalde araç bana hiç sesini duyurmadığı ve çok titreşimsiz çalıştığı için ben bu hislere alışkın değilim.

yusuf hocam basın gitsin demişti :D

kullanan arkadaşlara göre sıkıntı yoksa 1000'e doğru geldiğim günlerde aracın asi karakterini ufaktan test etmeye başlicam :)

zam gelmesi üzücü

sonuçda euro bir önce yapılan zam seviyesinde..

Zam olayı satacak arkadaslar için iyi, aracını bekleyenler içinse maalesef kötü haber... :(

@maniax

Normal hocam o. Gaz pedalını bırakmış da olsanız o anda devir çok yüksek. Hafif bir titreşim olur. Siz o devirlerde bir de dizele bakın :)

Aracım "sipariş üreticiye iletildi" durumunda şu an ve ST teslim tarihi olarak Aralık ayını verdi.

Bunun yanında 6.5 ekran ekletmek istediğimde olmaz zaten sizin araç çok dolu dedi.

Siparişi iptal ettirmeyi düşünüyorum yarın.

Zaten golf istememizdeki sebep aracı istediğimiz gibi doldurmamız değil mi?

Eklettiğim opsiyonlar

Bi-xenon

Sunroof

Ergoaktif

Aynalar

Sürüş konfor ve ışık görüş

Yani bunların çoğu zaten bir araçta olmazsa olmazlardan. Bunun üzerine ekran ekleyemezmiş.  :)

dtkorkmaz dedi:
Aracım "sipariş üreticiye iletildi" durumunda şu an ve ST teslim tarihi olarak Aralık ayını verdi.

Bunun yanında 6.5 ekran ekletmek istediğimde olmaz zaten sizin araç çok dolu dedi.

Siparişi iptal ettirmeyi düşünüyorum yarın.

Zaten golf istememizdeki sebep aracı istediğimiz gibi doldurmamız değil mi?

Eklettiğim opsiyonlar

Bi-xenon

Sunroof

Ergoaktif

Aynalar

Sürüş konfor ve ışık görüş

Yani bunların çoğu zaten bir araçta olmazsa olmazlardan. Bunun üzerine ekran ekleyemezmiş.  :)
St bence saçmalamış Hocam, işine gelmediğinden mi deyim ne deyim bilemedim ama öyle şey olmaz, araç çok dolu diye opsiyon eklenmediği nerde görülmüş

@fcsrn @Orhan Hoca

6.5 standart olduğunu bilmediğim için 5.8 e fark vermek istememiştim ama 6.5 standart olunca mantıklı geldi opsiyon. Sivasta yaşıyorum ancak kayseriden vermiştim siparişi.

Bu arada Sivas Vw bayi "bayi indirimi uygulamıyoruz bizde öyle bir şey yok" diyor.  8D

Tokat vw de baya yakın buraya bakalım. Şu bayi indirimi olayını da kaldırıp standart yüzde 5 yapsalar da uğraşmasak.

Geri
Üst Alt