ANA KONU

Hadi inşallah hocam :) siz taktırmaya karar verin omuz omuza verip her türlü ekletiriz 8D

Düzeltme ve Ek

Şimdiki satış yetkilim İstanbul Altur'da.

snoppy dedi:
@snoppy Antalya'da çok uğraş verdim sevgili hocam, fakat bir türlü başarıya ulaşamadım. İmdadıma @silvershadow hocam yetişti ve hocamın değerli dostu İnanç hocam, şimdiki satış yetkilisine sordu. Cevap olarak opsiyonun eklenebileceği bilgisini aldık sağ olsun oldukça ilgilenerek manuel ekleme yaptı ve böylelikle ekletebildik. :)

@eyo_men

hocam sizden başka "Dynaudio Excite" ekletebilen görmedim daha, nasıl yaptınız nasıl ikna ettiniz bilmiyorum ama... :)
Ne mutlu size hocam :) Ne zaman forumda bi yerlere cevap yazsanız ve ben görsem, imzanıza tekrar göz atıyorum. Dynaudio Excite gözüme çarpıyor orda hep :( ' Kısmet olursa bi sonraki siparişimde ekletirken problem çıkartırlarsa sizi referans gösterceğim zaten :D

Arkadaslar temmuz basinda aldigim aracimin bugun, mtv sini gib.com.tr den kontrol ettim odenmemis gorunuyor, bayii ye sormalimiyim yoksa biraz daha beklemeli miyim?

golf7 tdi dsg

@ragipertas

ben e devletten baktım vergi borcu adi altinda görünüyordu Temmuz bası. Şimdi görünmüyor. bence kesin haber verin bayiye

ragipertas dedi:
Arkadaslar temmuz basinda aldigim aracimin bugun, mtv sini gib.com.tr den kontrol ettim odenmemis gorunuyor, bayii ye sormalimiyim yoksa biraz daha beklemeli miyim?

golf7 tdi dsg
Değerli Hocam;

Bazen yatırılsa da sistemde görünmeyebiliyor bazen de  s=s18

Toplu olarak ödedikleri için atlanabiliyor.

beklemeden sorun derim.

silvershadow dedi:

golf7 tdi dsg
Değerli Hocam;

Bazen yatırılsa da sistemde görünmeyebiliyor bazen de  s=s18

Toplu olarak ödedikleri için atlanabiliyor.

beklemeden sorun derim.
Tesekkur ederim, az once aradim ayin 8 ine kadar sisteme duser dediler bakalim haftasonu tekrar kontrol edecem artik

golf7 tdi dsg

@newspeed

Bir anlık dikkatsizlik nelere mal olur görünüyor :)   geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız ne diyelim :)

@KabileReisi @mcanerol @yusuf

Benim de sözlerim var ama o kadar çoklarki hangi biriyle uğraşacaksın.  Bu sadece üşenmeyip yüklediğim bir arkadaş.

Belki marka yaftalama olacak ama Audi'lerle ilgili bir sorunum var, bu açık.

@newspeed  Tekrar izledim şimdi yanlış görmediysem camdan mı cıkıyor el kol bir şeyler yapıyor sanki ? Sonra gelip size kasten yakın giriyor sanki ? Aslında bütün araçlarda kamera olucak ve direk vericeksin plakaları vs sonra uğraşsınlar. Gerçi bizim ülkemizde hangi birini vereceksin. Polisimizde bu tarz konularda duyarsız kalıyor çoğunlukla.

mcanerol dedi:
@newspeed  Tekrar izledim şimdi yanlış görmediysem camdan mı cıkıyor el kol bir şeyler yapıyor sanki ? Sonra gelip size kasten yakın giriyor sanki ? Aslında bütün araçlarda kamera olucak ve direk vericeksin plakaları vs sonra uğraşsınlar. Gerçi bizim ülkemizde hangi birini vereceksin. Polisimizde bu tarz konularda duyarsız kalıyor çoğunlukla.
Denecek çok şey var ama internet böyle şeyler için uygun değil. Avukat olsam haftada birkaç saatimi bu işlere ayırabilirdim ama normal vatandaş için lüks malesef bu ülkede.

newspeed dedi:
Akşam akşam insanı sinir etmeyi başarıyorlar. Sonra neden başka ülkeye gitmek istiyorsun  s=s20 s=s20

https://youtu.be/SzzbQYBZm6g
Değerli Hocam;

Yerden göğe haklısınız.

Gitme imkanı olanlara gıpta ile bakıyorum.

Vatanımı sevsem de sanırım bazı şeyler hiç ilerleme göstermeyeceğini kabul etmeliyim.

Trafik medeniyetin açığa çıktığı yerlerden biridir.

Söz gelimi bir Alman, kendi vatanında ne kadar kullanır kornayı?

Belki de kornası çalışmıyor olsa  fark etmesi aylar alır.

Ya bizde?

Ucuz atlatmışsınız. Hızınızın düşük olması ve dikkatiniz sayesinde.

Geçmiş olsun.

newspeed dedi:
Akşam akşam insanı sinir etmeyi başarıyorlar. Sonra neden başka ülkeye gitmek istiyorsun  s=s20 s=s20

https://youtu.be/SzzbQYBZm6g
Geçmiş olsun hocam, insanın sabrını sınıyorlar. İstanbulda hergün karşılaşıyoruz maalesef. Ya sabır deyip geçiyorum artık.

Ben genelleme yapmanın yanlış olduğunu düşünsemde Doblo ve Fiorino kullanıcılarını zirvede görüyorum.

Diğer grup Hyundai ve Honda tayfası. Dikkat etmek lazım.

Aracı teslim alıp geri dönüş yaptığım gün İzmir yolunda iki tane Hyundai i30 yobazına denk geldim. İkiside aynı şeyi yaptı tampona yapışıp selektör zigzag hareketler. Manisa ve Bursa yolunda i20 yobazıyla civic apaçisi. Onlarla gazlarsam onur duyacakları için yol verdim seviyelerine inmedim.

Bu yobazlarla sunroof açıkken dört yol ağzında karşılaşırsanız geçiş hakkı sizde olsa bile kasıtlı olarak önünüze kırarlar.

Geri
Üst Alt