ANA KONU

Bir de aklıma gelen böyle bir Topluluğun yol bilgi birikimi çoktur rota ve mola yerleri gezilecek görülecek yerler hakkında alt konular oluştursak güzel olmaz mi?

VW Golf 7 - 2015 -1.4 TSI Highline - Tungsten gri - Manuel - Bi-Xenon LED Gündüz Sürüş Farları - Panoramik Cam Tavan

Hocam Karayollarının bir uygulaması var KGM ben onu kullanıyorum yollardaki bakım çalışmalarını alternatif yolları yeni açılan yolları hepsini gösteriyor gayet başarılı.

Arkadaşlar şöyle bir sistem olsa, aracıma telefonumla uzaktan bağlanabilsem, etrafını araca monte edilmiş gizli kameralarla izleyebilsem, yine uzaktan korna veya alarmını çalıştırabilsem, farklarını veya dörtlüleri açıp kapayabilsem.. Ne güzel olurdu..  :)

@concaptain

IOS da Nokia Here kullanamaya başladım.. Sesli navigasyon özelliği, kullanım kolaylığı, grafiklerinin kalitesi ve geniş bilgi ağı ile 1 numara bence..

gdervisoglu dedi:
Arkadaşlar şöyle bir sistem olsa, aracıma telefonumla uzaktan bağlanabilsem, etrafını araca monte edilmiş gizli kameralarla izleyebilsem, yine uzaktan korna veya alarmını çalıştırabilsem, farklarını veya dörtlüleri açıp kapayabilsem.. Ne güzel olurdu..  :)
Bir de düğmeye basın yanınıza gelsin :) Böylesi de daha güzel olurdu  8D

yusuf dedi:
Ne güzel olurdu ne güzel olurdu :D

yusuf dedi:
Audi bunu yaptı: aracınızı telefondan çağırıyorsunuz, park ettiğiniz yerden kendisi çıkıp ayağınıza kadar geliyor :D

@grattis

Yanlış görmediysem Golf R vidyodaki araç e o kadar etki biraksın :)   Bizde @Umut  arkadaşımızın arabasına binsek belki aynı etki bizde de olur :)

Selamlar. Aracımın gelmesine tahminen 3-4 ay var. Bu sürede elimdeki nakit parayla ne yapmalıyım sizce?

Dolar?

Euro?

Altın?

Olduğu gibi kalsın?

Doğru yer mi bilmiyorum ama uzun zaman oldu girmeyeli, selam vereyim dedim..

Merhaba arkadaşlar.

dtkorkmaz dedi:
Selamlar. Aracımın gelmesine tahminen 3-4 ay var. Bu sürede elimdeki nakit parayla ne yapmalıyım sizce?

Dolar?

Euro?

Altın?

Olduğu gibi kalsın?
En garantisi banka faizi olur gibi geliyor.60000 tl niz olsa 4 ayda garanti 2000 tl getirir

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Direksiyon üzerinde ki sadece sağ tarafın fonksiyon düğmeleri bozuldu . Yol bilgisayarï menü değiştirme  ve radyo kanal atlatma düğmeleri tamamen inaktifler....ancak sol taraftaki  cruise control ve ses alçaltma yükseltme  tuşları hala çalışıyor....

Bugün yetkili servise götürebilme fırsatı bulabildim... tümden garantiden hem sol hem sağ tuş takımı değişecekmiş.. (takımmışşş) ....4 aylık yeni araçta beklemediğim bir arıza..... ama yapcak bişey yok

Son düzenleme:

Geri
Üst Alt