ANA KONU

Negatiwe dedi:
Serdar Hocam bu sayfanın trafik için geçerli olduğunu zannetmiyorum.

Zira internette bir video vardı izlemişsinizdir belki, bir motor sürücüsü makas atarak ilerleyen bir aracı kayda almıştı..

Sonrasında emniyete gitmiş fakat kayıt da olsa hiçbir işlem yapılamayacağı söylenmiş maalesef..

Negatiwe dedi:
Serdar Hocam bu sayfanın trafik için geçerli olduğunu zannetmiyorum.

Zira internette bir video vardı izlemişsinizdir belki, bir motor sürücüsü makas atarak ilerleyen bir aracı kayda almıştı..

Sonrasında emniyete gitmiş fakat kayıt da olsa hiçbir işlem yapılamayacağı söylenmiş maalesef..
O zaman  s=s19   :)
Tehlikeli bir şekilde araba solladığı için sürücüyü uyaran motosikletli adam, karakola gittiklerini sanırken kendisini dövmesi için çağrılan adamla karşılaştı.

İstanbul Ümraniye'de gerçekleşen olayda, makas attığı için motosiklet sürücüsü tarafından uyarılan adam, "Karakola gidelim." diyerek tuzak kurdu. Ümraniye'de bulunan bir karakola gideceğini sanan motosiklet sürücüsü, kendisi için adam toplandığını görünce canını zor kurtardı. Kaskında bulunan kameraya kaydedilen görüntüler, sürücü tarafından sosyal medyaya yüklenerek hızla yayıldı.

Bu da araç sahibine ait olduğu iddia edilen dönerci sait ustanın foursquare hesabı.. Müşteri yorumları  :( '

https://tr.foursquare.com/v/d%C3%B6nerci-sait-usta/54060141498e01d8c333321c

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocalarim merhaba. Goruslerinize ve tecrubenize ihtiyacim var. Su ilandaki arac sizce nasildir. Sigortadan anlayanlar karsi taraf icin odenen hasar aracin kaydinda gozukur mu. Ilan sahibinin dediginden baska bi sikintisi var midir. Yoksa kaputtaki ufak hasar sikinti edilmeli midir. Bir de arac ozelliklerini sallayarak doldurmus gibi geldi boyle bi ilana ve araca guvenilir mi.  s=dry Bu hasarla fiyat sizce uygun mudur. s=help

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sadece-3binde-hatasiz-5aylik-bi-arac-arac-icin-5442096079-arayin-217330327/detay

@osmanturev

Kesinlikle bu adam ile muhattap bile olmayın. Başka aracın hasarı bu araca yansıtılmaz tabi ki. Daha düzgün araç arayın hocam.

ne garip insanlar var yaw..ilanı sikayet ettim aynı zamanda lavuga mesajda yazdım ne ayaksın dedim..haha insallah benı cepten ararda konusurz.. :)

eyo_men dedi:
@dtkorkmaz Hocam benim bi opsiyonlara bakın da nasıl bir cevap vereceğinizi siz düşünün  s=s17 s=s15

Aracım "sipariş üreticiye iletildi" durumunda şu an ve ST teslim tarihi olarak Aralık ayını verdi.

Bunun yanında 6.5 ekran ekletmek istediğimde olmaz zaten sizin araç çok dolu dedi.

Siparişi iptal ettirmeyi düşünüyorum yarın.

Zaten golf istememizdeki sebep aracı istediğimiz gibi doldurmamız değil mi?

Eklettiğim opsiyonlar

Bi-xenon

Sunroof

Ergoaktif

Aynalar

Sürüş konfor ve ışık görüş

Yani bunların çoğu zaten bir araçta olmazsa olmazlardan. Bunun üzerine ekran ekleyemezmiş.  :)
St bence saçmalamış Hocam, işine gelmediğinden mi deyim ne deyim bilemedim ama öyle şey olmaz, araç çok dolu diye opsiyon eklenmediği nerde görülmüş
Müthiş bir araç. Geldi mi bu makine? 

Hafif bozuk zeminde ve bazen de frenleme ile birlikte DSG vites küçültürken ön taraftan değişik bir salınım/sallanma sesi geliyor. Normal midir bu yoksa servise baktırmalı mıyım acaba?

@ercanerten

şıngırtı sesi gibi birses vites değişirken özellikle düşük hızlarda duyuluyor. Bunu kapalı ortamda daha rahat duyarsınız. Normal.

Daha şubeye ulaşmamış @dtkorkmaz bekliyorum s=s19

dtkorkmaz dedi:
@dtkorkmaz Hocam benim bi opsiyonlara bakın da nasıl bir cevap vereceğinizi siz düşünün  s=s17 s=s15

Aracım "sipariş üreticiye iletildi" durumunda şu an ve ST teslim tarihi olarak Aralık ayını verdi.

Bunun yanında 6.5 ekran ekletmek istediğimde olmaz zaten sizin araç çok dolu dedi.

Siparişi iptal ettirmeyi düşünüyorum yarın.

Zaten golf istememizdeki sebep aracı istediğimiz gibi doldurmamız değil mi?

Eklettiğim opsiyonlar

Bi-xenon

Sunroof

Ergoaktif

Aynalar

Sürüş konfor ve ışık görüş

Yani bunların çoğu zaten bir araçta olmazsa olmazlardan. Bunun üzerine ekran ekleyemezmiş.  :)
St bence saçmalamış Hocam, işine gelmediğinden mi deyim ne deyim bilemedim ama öyle şey olmaz, araç çok dolu diye opsiyon eklenmediği nerde görülmüş
Müthiş bir araç. Geldi mi bu makine?

osmanturev dedi:
Hocalarim merhaba. Goruslerinize ve tecrubenize ihtiyacim var. Su ilandaki arac sizce nasildir. Sigortadan anlayanlar karsi taraf icin odenen hasar aracin kaydinda gozukur mu. Ilan sahibinin dediginden baska bi sikintisi var midir. Yoksa kaputtaki ufak hasar sikinti edilmeli midir. Bir de arac ozelliklerini sallayarak doldurmus gibi geldi boyle bi ilana ve araca guvenilir mi.  s=dry Bu hasarla fiyat sizce uygun mudur. s=help

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sadece-3binde-hatasiz-5aylik-bi-arac-arac-icin-5442096079-arayin-217330327/detay
Değerli Hocam,

Bu adamlar baba oğul aile boyu dolandırıcı.

Akşehir'de bu aracı benim uyarmaya rağmen gidip almaya çalışan bir kişiyi  3 bin lira dolandırdılar.

Bu araçta 16 bin lira serviste yaptırılmıs hasar kaydı var.

Allah bilir daha ne kadarı dışarıdan çıkma parçalarla onarımı yapılmış hasar var.

Bütün havayastıkları patlamış ve pert bir araç bu.

Tam bir tuzak.

İnsanların doymak bilmez aç gözlülüğünü yöne kendine karşı kullanır dolandırıcılar.

Saf,  cahil, keriz taklidi ile avlarını tuzağa çekerler. Olur da şeytana uyup fırsat bu fırsat deyip üstüne atlayanların vay haline.

Bana aktarıldığı kadarıyla kapora göndermeyi kabul ederseniz eğer hasar çıkarsa yol ve ekspertiz masrafını karşılayacak larını söyleyecekler.

Kırmızı ışıkta geçtiği için karşı tarafın hasarı bize yazıldı diye dalevere uyduracaklar.

ekspertizi için götürdükleri tezgaha gelirseniz direksiyondaki hava yastığının sanayide takıldığından kornanın bile çalmadığını fark ettiğinizde kapora ekspertizi ve kapora dan fazla peşinat verdiyseniz yandı kaporan diye çullanacaklar üstüne bu gafilin..

Bu benim duyduğum  ve dolandırıldığını söyleme cesaretini gösteren birinin anlattıkları.

Eminim daha nice yöntemleri vardır.

Aman uzak durun...

Başınıza bela aldırır bu adamlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@silvershadow

Benim araç alma gibi bir durumum olmadığı halde ben bile korktum okuduklarımdan sonra insanlar gerçekten anlaşılmaz varlıklar. Açıklmalar için sağol umarım birilerinin işine yarar okudukları :(

@silvershadow. Murat Hocam tesekkur ederim bilgilendirmeniz icin. Allah bu gibi dolandiricilarib yalancilarin eline kimseyi dusurmesin. Yakin akrabalarim 2. El araba alisverisinde oyle kaziklandilar ki son zamanlarda hic bulasasim yok ama incelemeden de edemiyorum. Bu internet sayesinde araclara ulasim kolaylasti ama bir o kadar da sahtekarlar isin kurnazlari cogaldi. Insan guvenipte ikinci el arac almaya korkuyor. Zaten bizim millet olarak  son yuzyilda  en buyuk.kaybimiz kanaatimce bu guvensizliktir. Biz birbirimize guvenimizi kaybettik. Zor da geri kazanilabilecek bir sey ama hayirlisi artik. Allah herkesi her alisverisinde durust insanlarla karsilastirsin.

Arkadaşlar merhaba

Ağustos Ay'ı gelmesi ile tatil planları oluşmaya başladı yola çıkarken Yön bulmak icin bir yardımcıya ihtiyaç oluyor. Biraz araştırma sonucu tablete sygic navigasyon yükledim bunun haricinde sizin onerebileceginiz yazılımlar var mi?

Birde alttaki özelliği hoşuma gitti hiç denediniz mi? Navigasyon bilgisini on camdan okuyabiliyorsunuz basit bir ayna hilesi ama oldukça hos geldi

9de54161bb7b85b25ad89a74759caf6f.jpg

VW Golf 7 - 2015 -1.4 TSI Highline - Tungsten gri - Manuel - Bi-Xenon LED Gündüz Sürüş Farları - Panoramik Cam Tavan

Geri
Üst Alt