ANA KONU

Arkadaşlar hava sıcak malum, aracimla 40-45 dk aralıksız gezdiğim zaman.eve parka geldigimde farlarn üstü.on çamurluk üstü saçları çok sıcak oluyor ....elimi bayağı yakıyor nerdeyse .....sizlerde  durum nedir ? Böyle olması normal mıdır?

@Navfree

Değerli Sezer Hocam;

Dünyanın neresindesiniz?  :)

Satma düşünceniz vardı model yenilemek için.

Son durum nedir Yeni Golf'ünüzü teslim almış bile olabilirsiniz.

dtkorkmaz dedi:
Selamlar. Aracımın gelmesine tahminen 3-4 ay var. Bu sürede elimdeki nakit parayla ne yapmalıyım sizce?

Dolar?

Euro?

Altın?

Olduğu gibi kalsın?
Hocam altın bu ara biraz düştü. Altın olabilir. Ama 3 ay parayı altına yatırmak için riskli. Ben almadan önce altına yatırmıştım.

Bu videoda da ibreyi sona dayamış giderken lastiği patlıyor..

silvershadow dedi:
@Navfree

Değerli Sezer Hocam;

Dünyanın neresindesiniz?  :)

Satma düşünceniz vardı model yenilemek için.

Son durum nedir Yeni Golf'ünüzü teslim almış bile olabilirsiniz.
Merhaba Üstad, herhangi bir değişiklik yok, 2016 Md. olsun diye biraz bekleyeyim diyorum. Bir kombinasyon düşünmedim, 2016'da Highline'da neler standart olacak ona göre liste yapayım diyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaşlar merhaba.

aracımın yaklaşık 2.5 aydır kullanıyorum. ilk zamanlarda teyp açıldığında welcome to volkswagen yazısı çıkıyordu ama artık çıkmıyor? Neden acaba merak ettim ?

Birde ekran açık konumda iken müziği kapatma şansımız yok mu ? sadece araç bilgilerine bakamıyomuyuz , belki ben o an müzik dinlemek istemiyorum, sesini mi kısmam gerekiyor her defasında. Bu sorunları çözemedim, yardımcı olursanız sevinirim.

teşekkürler.

umut_oem dedi:
Arkadaşlar merhaba.

aracımın yaklaşık 2.5 aydır kullanıyorum. ilk zamanlarda teyp açıldığında welcome to volkswagen yazısı çıkıyordu ama artık çıkmıyor? Neden acaba merak ettim ?

Birde ekran açık konumda iken müziği kapatma şansımız yok mu ? sadece araç bilgilerine bakamıyomuyuz , belki ben o an müzik dinlemek istemiyorum, sesini mi kısmam gerekiyor her defasında. Bu sorunları çözemedim, yardımcı olursanız sevinirim.

teşekkürler.
Araç çalışırken veya yarım kontak konumundayken açarsanız o yazı çıkmıyor, kontak kapalı veya takılı değilken çıkıyor diye biliyorum,

Diğer sorunuzda ise aynen dediğiniz gibi sesini kısmanız lazım, direk mute tuşuna da basabilirsiniz

umut_oem dedi:
Arkadaşlar merhaba.

teşekkürler.
Değerli Umut Hocam;

Siz benim gibi sürüş konfor paketli Comfortline sürücüsü olarak Medya cihazınız da comfortline standardı ise "Mute" yani sessize alma tuşu bulunmuyor maalesef.

Eğer Highline alsaydınız veya Highline medya cihazınız olsaydı direksiyon, Cruise Control tuşlarına tahsis edildiğinden Mute tuşunuz medya cihazının sol tuş takımının en altında olacaktı.

Comfortline alsaydınız medya cihazında bulunmayıp direksiyonda solda olacaktı.

Dolayısıyla ses kısmak durumundasınız her yol bilgisayarını takip etmek istediğinizde.

Geri
Üst Alt