ANA KONU

Gönderilen istisnasız her iletiyi takip etmek istiyorum ama??? Mesela anasayfayı tıklayınca  (Golf 7 yeni 6.5' ekran sorun ve çözümleri)  başlığı altındaki son iletiyi görüyorum ama bugün bu başlığa birkaç ileti gönderildi...Yeni veya tüm okunmamışlara da tıklasam bana saat ve tarihe göre sıralı halde istisnasız her iletiyi göstermiyor,takipte zorlanıyorum...En son açtığım oturumdan itibaren gelen iletilerin tümünü veya belirli bir tarih,saat aralığındaki iletilerin tümünü görme şansım var mı?

Umut dedi:
Gönderilen istisnasız her iletiyi takip etmek istiyorum ama??? Mesela anasayfayı tıklayınca  (Golf 7 yeni 6.5' ekran sorun ve çözümleri)  başlığı altındaki son iletiyi görüyorum ama bugün bu başlığa birkaç ileti gönderildi...Yeni veya tüm okunmamışlara da tıklasam bana saat ve tarihe göre sıralı halde istisnasız her iletiyi göstermiyor,takipte zorlanıyorum...En son açtığım oturumdan itibaren gelen iletilerin tümünü veya belirli bir tarih,saat aralığındaki iletilerin tümünü görme şansım var mı?
hocam ben öncelikle foruma sınırsız bağlanıyorum tüm cihazlarımdan. sonra girince yukarıdaki yeni okunmamışlara tıklıyorum. ardından gelen listede her konu için minik "yeni" butonunu tıklayarak (en sağdaki oku değil) tüm yeni mesajları görüyorum

@Umut

Yeni okumamışlar son girişinizden sonra gelen mesajları tarihe göre listeler. Tüm okumamışlar da aynı şekilde  okunmayan mesajları listeler. Tümünü oku deme şansınız da var.

merhabalar üstadlarım selamlar  :'(

N4AZzk.jpg

@silvershadow @Negatiwe

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dün sabah farkettim aliexpressden aldığım Vw logolu sibop kapaklarının dördünü de çalmışlar :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onur dedi:
Dün sabah farkettim aliexpressden aldığım Vw logolu sibop kapaklarının dördünü de çalmışlar :D

Geçmiş olsun Onur Hocam.

Kapalı garajınız yoksa gerçekten riskli ve risk de gerçekleşmiş.

Onur dedi:

cocuklar bayılır oyle seylere benımde yesıl kapaklar vardı 1 gunde goturmuslerdı..

Kapalı garajim var kendime ait. Gün içerisinde de dükkan önünde duruyor ne ara gitti anlayamadım :D

maniax dedi:
@silvershadow

hocam hayırdır? "R"??

manisa'da denediğiniz bu renk değildi sanırım?
Değerli Murat Hocam;

Hayal etmek nasılsa bedava..

Bu R, Geçen yıl  kendisine R alma araştırması yapan bir dostumun benimle paylaştığı resimlerden biri. 

Kurşun Gri.

Benim Manisa'da denediğim orjinali Lapiz Blue olan Bize yarış mavisi olarak çevrilen renktir.

Buyrun kendisini takdim edeyim:)

Geri
Üst Alt