Golfü ne kadar sevsemde Focus sevgisi hep bi tık önde bende, şunun güzelliğine bak ya s=aşk Şeytan ayrıntıda 8D sağda parketmiş,gdervisoglu dedi:Burası Samsun..
Şehirde oldukça fazla yabancı plâka araç var..
Öndeki de Focus ST.. Eren kardeşim için paylaşıyorum
Dıştan fena duruyordu. Özellikle egzoz çıkışlarını çok beğendim..
@fcsrn
Şahane bir renk Erenfcsrn dedi:Golfü ne kadar sevsemde Focus sevgisi hep bi tık önde bende, şunun güzelliğine bak ya s=aşk Şeytan ayrıntıda 8D sağda parketmiş,Burası Samsun..
@fcsrn
Sağol Abim değerli paylaşımın için
Bu da benden sana gelsin o zaman, geçen gün bahsettiğim mavi renk Octi, çok güzel duruyor bu da '
Aynen Abi, zaten gördüğüm zaman çok havadaymış gibi geldi araç 8Dgdervisoglu dedi:Şahane bir renk ErenGolfü ne kadar sevsemde Focus sevgisi hep bi tık önde bende, şunun güzelliğine bak ya s=aşk Şeytan ayrıntıda 8D sağda parketmiş,Burası Samsun..
@fcsrn
Sağol Abim değerli paylaşımın için
Bu da benden sana gelsin o zaman, geçen gün bahsettiğim mavi renk Octi, çok güzel duruyor bu da '
Bu renge bir de benim uygulamaları yapacaksın gör o zaman sen Yanıyor araç.. '
Cok sagol abi cinden 2 takım sipariş verdimnewspeed dedi:@Onur. Dilerseniz elimdeki 4 taneyi gönderebilirim, ben alışamadım
Benim kapaklar güzeldide abi biri kalk gidelim demişOrhan Hoca dedi:ben çıkarttım siyah plastik kapakları tekrar taktım. hava vuracam sıkışmış siboptan çıkmıyor. onunla mı uğraşacam sürekli. s=s20Dün sabah farkettim aliexpressden aldığım Vw logolu sibop kapaklarının dördünü de çalmışlar
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bekliyoruz hocam fotolarıerkanz dedi:aliexpress ten aldığım gündüz ledleri bugün elime ulaştı. Montajı, öncesi/sonrası resimlerini imkan olursa çekip mutlaka paylaşacağım.
http://www.aliexpress.com/item/2PCS-PW24W-High-Power-LED-Daytime-Running-Light-DRL-Replacement-Bulbs-for-VW-Golf-MK7-Golf7/2030269697.html
28-29 normal mi peki?fcsrn dedi:Bugün lastik havalarına baktım, hepsi 28-29 iken sol arka 19du, sanırım çivi felan girmiş, şimdilik şişirdim bi hafta sonra gidip bir daha bakacağım eğer inmişse doğru lastikçiye @gdervisoglu