ANA KONU

fcsrn dedi:
1,5 senedir ilk defa uyarı verdi, hava basınca tamammı yoksa hava basıp set yapmak mı lazım
Değerli Eren Kardeşim;

Bana kalırsa lastiklerden birinde vida var.

Böylesi durumlarda lastik çok inmeyip yavaş yavaş indiğinden ilk bakışta görmek mümkün olmayabilir.

Navfree dedi:
@Navfree

Değerli Sezer Hocam;

Dünyanın neresindesiniz?  :)

Satma düşünceniz vardı model yenilemek için.

Son durum nedir Yeni Golf'ünüzü teslim almış bile olabilirsiniz.
Merhaba Üstad, herhangi bir değişiklik yok, 2016 Md. olsun diye biraz bekleyeyim diyorum. Bir kombinasyon düşünmedim, 2016'da Highline'da neler standart olacak ona göre liste yapayım diyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Değerli Sezer Hocam,

2016 modeller için Kasım ayının ikinci haftasından sonra siparişler açılır.

Şimdiye kadar Highline standart donanım listesinde değişikliği Kesin olan ilk donanım  6.5 inch ekranlı composition media.

Artık 5.8 inch ekranlı composition media tarih oldu.

Sonraki donanım değişikliklerini zamanla öğrendikçe paylaşırım sizinle.

Sizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum üstadım....

silvershadow dedi:
@Navfree

Değerli Sezer Hocam;

Merhaba Üstad, herhangi bir değişiklik yok, 2016 Md. olsun diye biraz bekleyeyim diyorum. Bir kombinasyon düşünmedim, 2016'da Highline'da neler standart olacak ona göre liste yapayım diyorum.

Değerli Sezer Hocam,

Şimdiye kadar Highline standart donanım listesinde değişikliği Kesin olan ilk donanım  6.5 inch ekranlı composition media.

Hocam bir ara soyle bir sey yazmıştınız galiba tam hatırlamıyorum ama temmuzdan sonra gelen araçlar 2016 model yılına geçiyor diye. 2015 oluyorlar ama fabrika çıkışı 2016 mi olurdu oyle bir sey vardı sanki ?

mcanerol dedi:
@Navfree

Değerli Sezer Hocam;

Değerli Sezer Hocam,

Hocam bir ara soyle bir sey yazmıştınız galiba tam hatırlamıyorum ama temmuzdan sonra gelen araçlar 2016 model yılına geçiyor diye. 2015 oluyorlar ama fabrika çıkışı 2016 mi olurdu oyle bir sey vardı sanki ?
Değerli Hocam doğru hatırlıyorsunuz....

Ama küçük bir detay farkıyla.

Şasi ve model yılı farklı şeyler.

Temmuz ayından sonra üretilen bütün Golf'ler bir sonraki yılın şasi yılına ait olurlar.

Ancak Türkiye'deki mevzuata göre yılın ilk gününde banttan çıkan araçlar bulunduğu yılın model yılına sahip olurlar.

silvershadow dedi:
@Navfree

Değerli Sezer Hocam;

Değerli Sezer Hocam,

Değerli Hocam doğru hatırlıyorsunuz....

Ama küçük bir detay farkıyla.

Şasi ve model yılı farklı şeyler.

Temmuz ayından sonra üretilen bütün Golf'ler bir sonraki yılın şasi yılına ait olurlar.

Ancak Türkiye'deki mevzuata göre yılın ilk gününde banttan çıkan araçlar bulunduğu yılın model yılına sahip olurlar.
Evet maalesef dediğiniz gibi, bu ve bundan önceki aracımı Eylül ve Ekim aylarında teslim almıştım, belki bir sonraki yılın aracıydı amabirkaç ay sonra milletin zihninde bir sene öncenin aracı gibi algılanıyor, o Yüzden biraz daha bekleyip sipariş vermeyi düşünüyorum.

Sent from my iPad using Tapatalk

Merhaba arkadaşlar,

Acaba bizim araçların balataları ne kadar gidiyor?  Bir de bittiğinde mutlaka uyarı veriyor mu yoksa ara ara kendimiz kontrol ettirmeli miyiz?

silvershadow dedi:
Arkadaşlar merhaba.

aracımın yaklaşık 2.5 aydır kullanıyorum. ilk zamanlarda teyp açıldığında welcome to volkswagen yazısı çıkıyordu ama artık çıkmıyor? Neden acaba merak ettim ?

Birde ekran açık konumda iken müziği kapatma şansımız yok mu ? sadece araç bilgilerine bakamıyomuyuz , belki ben o an müzik dinlemek istemiyorum, sesini mi kısmam gerekiyor her defasında. Bu sorunları çözemedim, yardımcı olursanız sevinirim.

teşekkürler.
Değerli Umut Hocam;

Siz benim gibi sürüş konfor paketli Comfortline sürücüsü olarak Medya cihazınız da comfortline standardı ise "Mute" yani sessize alma tuşu bulunmuyor maalesef.

Eğer Highline alsaydınız veya Highline medya cihazınız olsaydı direksiyon, Cruise Control tuşlarına tahsis edildiğinden Mute tuşunuz medya cihazının sol tuş takımının en altında olacaktı.

Comfortline alsaydınız medya cihazında bulunmayıp direksiyonda solda olacaktı.

Dolayısıyla ses kısmak durumundasınız her yol bilgisayarını takip etmek istediğinizde.
Benim aracim standart comfortline eger sonradan cc taktirirsam mute tusu iptalmi oluyor

erkanwrc dedi:
Arkadaşlar merhaba.

aracımın yaklaşık 2.5 aydır kullanıyorum. ilk zamanlarda teyp açıldığında welcome to volkswagen yazısı çıkıyordu ama artık çıkmıyor? Neden acaba merak ettim ?

Birde ekran açık konumda iken müziği kapatma şansımız yok mu ? sadece araç bilgilerine bakamıyomuyuz , belki ben o an müzik dinlemek istemiyorum, sesini mi kısmam gerekiyor her defasında. Bu sorunları çözemedim, yardımcı olursanız sevinirim.

teşekkürler.
Değerli Umut Hocam;

Siz benim gibi sürüş konfor paketli Comfortline sürücüsü olarak Medya cihazınız da comfortline standardı ise "Mute" yani sessize alma tuşu bulunmuyor maalesef.

Eğer Highline alsaydınız veya Highline medya cihazınız olsaydı direksiyon, Cruise Control tuşlarına tahsis edildiğinden Mute tuşunuz medya cihazının sol tuş takımının en altında olacaktı.

Dolayısıyla ses kısmak durumundasınız her yol bilgisayarını takip etmek istediğinizde.
Benim aracim standart comfortline eger sonradan cc taktirirsam mute tusu iptalmi oluyor
Doğrudur Erkan Hocam;

tuş takımı komple değişir ve mute tuşu ortadan kalkar

silvershadow dedi:
Arkadaşlar merhaba.

teşekkürler.
Değerli Umut Hocam;

Doğrudur Erkan Hocam;

tuş takımı komple değişir ve mute tuşu ortadan kalkar
hic tahmin etmemisdim bunu tesekkur ederim :)

newspeed dedi:
Merhaba arkadaşlar,

Acaba bizim araçların balataları ne kadar gidiyor?  Bir de bittiğinde mutlaka uyarı veriyor mu yoksa ara ara kendimiz kontrol ettirmeli miyiz?
Normal koşullar altında 30 Binde ve 2. yılın sonunda.

Ancak kullanmaya bağlı elbette.

ve evet sensör mevcut balata bitmeye yakın işaret verir.

ama en iyi işaret acı acı inleyen disklerin sesidir..

silvershadow dedi:
Merhaba arkadaşlar,

Normal koşullar altında 30 Binde ve 2. yılın sonunda.

Ancak kullanmaya bağlı elbette.

ve evet sensör mevcut balata bitmeye yakın işaret verir.

ama en iyi işaret acı acı inleyen disklerin sesidir..
Aracım 29900 km'de  :D Geçen hafta servise girdim, genel kontrolleri yaptık bir sıkıntı yok dediler. Nedense benim pek güvenesim gelmedi servise  s=s17

Paranoyaklıktan ölücem sonunda  :-

newspeed dedi:
Merhaba arkadaşlar,

4 yıl golf6 kullandım, iki hafta önce 48000 km de iken sattım ve alan arkadaş ekspertiz yaptırdığında hala daha balataların değişmesi gerekmediğini söylediler.

@Mortan

Maşallah :) araba eskidi balata sağlam. Sürüş tekniginiz güzelmiş. Sakin bir profiliniz olsa gerek.

Aracım euro 5 mi,euro 6 mı araştırayım derken  7MM kodunu yazdım ve (Emission standard EU6 plus) olduğunu öğrendim...

Araç bilgi etiketi(kodlarınız) bağaj kaplamasının altında,bağaj duvarında veya bakım kitapçığına yapıştırılmıştır.Aracınızla ilgili motor,donanım,opsyonel bilgileri içeren kodlardan oluşur...Kodları aşağıdaki siteye yazarak ne anlama geldiğini buluyorsunuz...

http://vag-codes.info/

Mesela jant ve lastiklerim...  H7D     (Tires 225/40 R18 92Y xl)    gibi...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt