ANA KONU

gdervisoglu dedi:
Bugün lastik havalarına baktım, hepsi 28-29 iken sol arka 19du, sanırım çivi felan girmiş, şimdilik şişirdim bi hafta sonra gidip bir daha bakacağım eğer inmişse doğru lastikçiye @gdervisoglu
28-29 normal mi peki?
Değil de 19 daha anormal :D , Yani hepsi o düzeyde inmiş olsaydı uyarı vermezdi diye düşünüyorum

Değerli arkadaşlarım, hocalarım günaydın  :)

Geçtiğimiz günlerde ekte gönderdiğim gibi bir kasisi farketmeyerek hızlı girdim. Sonrasında içime bir şüphe düştü. Aracın altından da su damladıgını görünce sizlere sorma ihtiyacı hissettim.

Genelde klima açık seyahat ederim, bu suyu klima suyu olarak yormak istiyorum. Dökülen sıvıya elleyip kokladığımda kesin olarak su diyebilirim.

Aracın motor suyunda azalma olmadığını gördüm. Buna ek olarak aşağıda fotoğrafta ok ile belirttiğim hazne ne haznesidir?

Ekli dosyayı görüntüle 548

Ekli dosyayı görüntüle 549

cengineer06 dedi:

Geçtiğimiz günlerde ekte gönderdiğim gibi bir kasisi farketmeyerek hızlı girdim. Sonrasında içime bir şüphe düştü. Aracın altından da su damladıgını görünce sizlere sorma ihtiyacı hissettim.

Genelde klima açık seyahat ederim, bu suyu klima suyu olarak yormak istiyorum. Dökülen sıvıya elleyip kokladığımda kesin olarak su diyebilirim.

Aracın motor suyunda azalma olmadığını gördüm. Buna ek olarak aşağıda fotoğrafta ok ile belirttiğim hazne ne haznesidir?
Hocam aracın tam orta bölgesinden klima suyu damlar. Gördüğünüz su muhtemelen odur. İçiniz rahat olsun. Tabi çok çok sert vurmadıysanız :) Vurduysanız da ön bölüm vurmuştur oradan da su damlayacağını sanmam.

yusuf dedi:

Hocam aracın tam orta bölgesinden klima suyu damlar. Gördüğünüz su muhtemelen odur. İçiniz rahat olsun. Tabi çok çok sert vurmadıysanız :) Vurduysanız da ön bölüm vurmuştur oradan da su damlayacağını sanmam.
Hocam tamda dediğiniz gibi orta bölgeden damlıyor, teşekkür ederim  :)

Selamlar

12.06.2015 tarihinde sipariş vermiş idim.

Aracım 07.08.2015 tarihinde teslim edildi.

İlk defa DSG şanzımanlı araç kullanıyorum.Daha önce klasik otomatik kullanmış idim.

DSG klasik otomatikle mukayese kabul etmeyecek derecede konforlu ve performanslı.Eğer kronik sorunları varsa da çözümlenip geliştirilirse ilerki yıllarda en beğenilen otomatik şanzıman türü olacaktır kanısındayım.

Lastikler Hankook olarak geldi,ben kullanmadan Goodyear F1 Asymmetricile değiştirdim.

DSG olduğu için 2 yıl garanti uzatma yaptırdım.

Şu an Media cihazında saat geri kalma vs. gibi bir sorun yok.

Bu forumdaki arkadaşlara ve de özellikle Silvershadow hocama beni bu aracı yönelttikleri için teşekkür ederim.

aydancan dedi:
Selamlar

12.06.2015 tarihinde sipariş vermiş idim.

Aracım 07.08.2015 tarihinde teslim edildi.

İlk defa DSG şanzımanlı araç kullanıyorum.Daha önce klasik otomatik kullanmış idim.

DSG klasik otomatikle mukayese kabul etmeyecek derecede konforlu ve performanslı.Eğer kronik sorunları varsa da çözümlenip geliştirilirse ilerki yıllarda en beğenilen otomatik şanzıman türü olacaktır kanısındayım.

Lastikler Hankook olarak geldi,ben kullanmadan Goodyear F1 Asymmetricile değiştirdim.

DSG olduğu için 2 yıl garanti uzatma yaptırdım.

Şu an Media cihazında saat geri kalma vs. gibi bir sorun yok.

Bu forumdaki arkadaşlara ve de özellikle Silvershadow hocama beni bu aracı yönelttikleri için teşekkür ederim.
Değerli Hocam;

Eğer sürüş keyfini size de yaşatabildiysek ne mutlu bize.. &:

Hayırlı uğurlu olsun. Dilerim iyi günlerde sevdiklerinizle kullanmak nasip olsun.

DSG'yi tek kelimeye anlatın deseler banim yanıtım "medeniyet" olurdu sanırım.

Manuel araç kullanırken her ne kadar omurgamızdan gelen öğrenilmiş kas hareketlerine tekrar ederken özel  bir çaba göstermesek de ciddi bir efor sarf ediyoruz. DSG hem her debriyaja basıp ve bir üst vitese geçişe kadar saniyeler içerisindeki performans kaybını milisaniyeler içerisinde değiştirerek ortadan kaldırıp ekonomik kullanıma teşvik ediyor hemde bunu manuelden onlarca kat hızlı yaparak performanslı kullanımı mümkün kılıyor. Yüksek vites sayısı, hız ve duruma uygun  daha doğru vitesi bulmada imkan sağlarken bize yansıması; sevdiğimiz kişinin elini tutabilecek imkan bulmak ve sunduğu konfor hissiyle şımartılmaktır.

DSG kullanımında yapılmaması gerekenleri yapmadığınız sürece uzun yıllar sorunsuzca kullanacağınıza inancım tam.

Keyfini sürün...

Lastik konusunda Goodyear Eagle F1'in adını son günlerde daha sık duymaya başladım. Sanırım ciddi bir fark var.

Arkadaşlar merhaba. Ben de aranıza katıldım , Opak siyah Highline u led+madrid 125 dsg ile. Murat hocamın çok katkısı oldu yoksa comfortu highline yapıp alıyorduk valla. Neyse benim size bir sorum olucak arkadaşlar, Aracı alırken usta bunu fırçayla yıkamayın/yıkatmayın dedi. Ben de gittim mikrofiber bezlerden aldım. Önce yıkadım sonra bi sileyim dedim bir de ne göreyim kılcal çizikler bırakıyor. Bu normal bir şey mi arkadaşlar cahilliğime verin , siyah olduğundan mı yoksa cila çekmiş adam ondan falan mı acaba. Beze siyah boya da biraz çıkıyo gibi anlamadım bu işi, herkese hayırlı akşamlar golftaşlarım :)

Herkese iyi akşamlar..

Bir arkadaşta golf 5 inden kalma  bir kış kullanılmış Petlas Snow Master W651 225/45R17 kış lastiği var lastik hakkındaki düşünceleriniz nedir.. Lastik Erzurum'da kullanılacak malum kış uzun ve kar buz bol oluyor..

Petlas olunca acaba diyor insan :?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt