ANA KONU

reko dedi:
euro arttı her an zam gelebilir...doğus kacırmaz bu fırsatı..
Bugun satış temsilciyisiyle görüşmüştüm, pazartesi veya salı gelecek dedi ama bilmiyorum hocam

@eyo_men

Eymen Hocam nerelerdesiniz?

Golf'ünüzü teslim almadınız mı?

Son durum nedir merak ettim.

@silvershadow Doğuş Finans tabiri caizse yamuk yaptı Murat Hocam. Şimdilik askıya alındı araç alımı. İş değişikliği yaptığım için de banka kredisi sıkıntıya girdi. Şu anda gelecek cumaya kadar elim kolum bağlı...

silvershadow dedi:
@eyo_men

eyo_men dedi:
@silvershadow Doğuş Finans tabiri caizse yamuk yaptı Murat Hocam. Şimdilik askıya alındı araç alımı. İş değişikliği yaptığım için de banka kredisi sıkıntıya girdi. Şu anda gelecek cumaya kadar elim kolum bağlı...

@eyo_men

Değerli Eymen Hocam;

Her işte bir hayır vardır derler.

Kendinizi sıkıntıya sokmadan çözülür dilerim.

eyo_men dedi:
Hocam gerçekten üzüldüm, o kadar beklemiştiniz. İnanın o güzel aracı biz de sizin kadar merak ediyorduk. Umarım sürecin sonu güzel olur, iş tatlıya bağlanır. Murat Bey'in de dediği gibi vardır bunda bi hayır. s=bilmem

@snoppy @silvershadow değerli hocalarım çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı olacaktır. Tek sıkıntım yazı araçsız geçirmiş olmak. Herşey olacağına varır bakalım.

Bugün sol arka lastikteki çiviyi söktürmeye gittim lastikçiye, usta lastiği söktüğü sırada birisi geldi ve bi jant lastik getirdi  taktı sökülen lastiğin oraya içimden napıyo bu demedim değil, tekeri koydu yerine geriye geçti baktı, sonra "Bende de bundan varda(Golf7) jantları almayı düşünüyorum nasıl durur diye bakmak istedim dedi, baktım fena da durmadı resmini çektim paylaşmak için  8D jantlar eski passat jantları

EtTSHeUl.jpg

pG9wnUdl.jpg

8D 8D

Golftaşlarım forumda baktım ama bulamadım acaba motor açma gibi bir şey halen söz konusu mu bizim araçlarda ? 2200km ye geldi eğer var ise öyle bir şey yapayım diyorum da nasıl yapılır onu da bilmiyorum :D Herhalde yüksek hızlarda bir süre ilerlememiz falan gerekiyormuş?

Geri
Üst Alt