SerkanG
Üye
- İsim
- Serkan
Bugun satış temsilciyisiyle görüşmüştüm, pazartesi veya salı gelecek dedi ama bilmiyorum hocamreko dedi:euro arttı her an zam gelebilir...doğus kacırmaz bu fırsatı..
Bugun satış temsilciyisiyle görüşmüştüm, pazartesi veya salı gelecek dedi ama bilmiyorum hocamreko dedi:euro arttı her an zam gelebilir...doğus kacırmaz bu fırsatı..
Değerli Hocam Sizden ricamSerkanG dedi:@silvershadow Tamamdır Hocam Resim koyarım ben de oraya resim boyutunu da küçülttüm 900kb a kadar ama gene de olmadı :/
silvershadow dedi:
Değerli Eymen Hocam;eyo_men dedi:@silvershadow Doğuş Finans tabiri caizse yamuk yaptı Murat Hocam. Şimdilik askıya alındı araç alımı. İş değişikliği yaptığım için de banka kredisi sıkıntıya girdi. Şu anda gelecek cumaya kadar elim kolum bağlı...
Hocam gerçekten üzüldüm, o kadar beklemiştiniz. İnanın o güzel aracı biz de sizin kadar merak ediyorduk. Umarım sürecin sonu güzel olur, iş tatlıya bağlanır. Murat Bey'in de dediği gibi vardır bunda bi hayır. s=bilmemeyo_men dedi:@silvershadow Doğuş Finans tabiri caizse yamuk yaptı Murat Hocam. Şimdilik askıya alındı araç alımı. İş değişikliği yaptığım için de banka kredisi sıkıntıya girdi. Şu anda gelecek cumaya kadar elim kolum bağlı...
Değerli Orhan Hocam,Orhan Hoca dedi:zor mu kolay mı bu iş anlamadım?
Benim hayal ettiğimi Almanlar yapmış....
En önemli sorunlardan biri olan jant ve renk konusunda
http://webspecial.volkswagen.de/3dde/de/de/golf7/golf-7-integration.html
Neyse adam insaflıymış, o haliyle bir tur atıp gelmemişOrhan Hoca dedi: