ragipertas
Üye
Petlastan kis lastigi alan arkadaslarim var hepsi memnun hatta banada al diyorlar ama ben kullanmadim
golf7 tdi dsg
golf7 tdi dsg
Hoş geldiniz...3 lü 5 li mikrofiber diye satılan bezler bırakın su çekmeyi sanki itiyor ki kurulama amaçlı kullanılmazlar.Ama bilinen bir markanın kurulama amaçlı bezi ise birşey diyemem.Araca boya koruma cila vs. yapıldıysa uygulamadan kaynaklı olabilirSerkanG dedi:Arkadaşlar merhaba. Ben de aranıza katıldım , Opak siyah Highline u led+madrid 125 dsg ile. Murat hocamın çok katkısı oldu yoksa comfortu highline yapıp alıyorduk valla. Neyse benim size bir sorum olucak arkadaşlar, Aracı alırken usta bunu fırçayla yıkamayın/yıkatmayın dedi. Ben de gittim mikrofiber bezlerden aldım. Önce yıkadım sonra bi sileyim dedim bir de ne göreyim kılcal çizikler bırakıyor. Bu normal bir şey mi arkadaşlar cahilliğime verin , siyah olduğundan mı yoksa cila çekmiş adam ondan falan mı acaba. Beze siyah boya da biraz çıkıyo gibi anlamadım bu işi, herkese hayırlı akşamlar golftaşlarım
Değerli Serkan Hocam;SerkanG dedi:Arkadaşlar merhaba. Ben de aranıza katıldım , Opak siyah Highline u led+madrid 125 dsg ile. Murat hocamın çok katkısı oldu yoksa comfortu highline yapıp alıyorduk valla. Neyse benim size bir sorum olucak arkadaşlar, Aracı alırken usta bunu fırçayla yıkamayın/yıkatmayın dedi. Ben de gittim mikrofiber bezlerden aldım. Önce yıkadım sonra bi sileyim dedim bir de ne göreyim kılcal çizikler bırakıyor. Bu normal bir şey mi arkadaşlar cahilliğime verin , siyah olduğundan mı yoksa cila çekmiş adam ondan falan mı acaba. Beze siyah boya da biraz çıkıyo gibi anlamadım bu işi, herkese hayırlı akşamlar golftaşlarım
Teşekkür ederim yorumunuz için artık alırsam ve güzel çıkarsa bende petlasa referans olurum.. Burası erzurum olunca şu sıcak mevsim de bile insan kışı aklından çıkaramıyor zaten fazla da birsey kalmadı.. Pirellinin kışlık lastiklerine de 'derin kıyaslamalarda' pek geçer not veren yoktu nette ama ben 3 sene sıfır sorun kullandımragipertas dedi:Petlastan kis lastigi alan arkadaslarim var hepsi memnun hatta banada al diyorlar ama ben kullanmadim
golf7 tdi dsg
Evet hocam o bezlere güven olmaz. Bende almanyadan gelme bir bez var emdiği su miktarı karşısında şaşıp kalıyorum. Ve çok da iyi temizliyor arkada iz bırakmıyor.SerkanG dedi:@silvershadow @yusuf @Umut Hosbuldum hocalarim teşekkürler , Renk opak siyah, bildiğin kılcal çizim yapıyor bezi 6tanesini 8 e aldım ondan galiba :/ neyse şimdi servise gideyim de kurulamak için bez alayim bari ,
Yıkama/kurulama konusunda şu mesaja ve mesajda bahsedilen ürünlere dikkat etmenizi öneririm:SerkanG dedi:Arkadaşlar merhaba. Ben de aranıza katıldım , Opak siyah Highline u led+madrid 125 dsg ile. Murat hocamın çok katkısı oldu yoksa comfortu highline yapıp alıyorduk valla. Neyse benim size bir sorum olucak arkadaşlar, Aracı alırken usta bunu fırçayla yıkamayın/yıkatmayın dedi. Ben de gittim mikrofiber bezlerden aldım. Önce yıkadım sonra bi sileyim dedim bir de ne göreyim kılcal çizikler bırakıyor. Bu normal bir şey mi arkadaşlar cahilliğime verin , siyah olduğundan mı yoksa cila çekmiş adam ondan falan mı acaba. Beze siyah boya da biraz çıkıyo gibi anlamadım bu işi, herkese hayırlı akşamlar golftaşlarım
Değerli Serkan HOcam;SerkanG dedi:@silvershadow @yusuf @Umut Hosbuldum hocalarim teşekkürler , Renk opak siyah, bildiğin kılcal çizim yapıyor bezi 6tanesini 8 e aldım ondan galiba :/ neyse şimdi servise gideyim de kurulamak için bez alayim bari ,
Bizde yok Hocam bildiğim kadarıyla ama mesaj sayınız az olduğu için olabilir.SerkanG dedi:@silvershadow Murat Hocam açamadım bir türlü konu açınca yönetici onayına gidiyor mu acaba?