ANA KONU

Petlastan kis lastigi alan arkadaslarim var hepsi memnun hatta banada al diyorlar ama ben kullanmadim

golf7 tdi dsg

@SerkanG

Hoş geldiniz hocam. Bezler kaç tlye aldınız hocam. Ve aracı hangi şampuan ile yıkadınız. Ucuz bezler hiç iyi bor seçenek değil.

Bak konuşacam yine 8| Tutmayın beni...Bugün 0212'li bir numara arıyor araç almışsınız aldığınız yerden memnun musunuz?Kapı girişi çakıllı mıydı?Lavabodan su akıyor muydu?Sizce klimayı kaça sabitlemişlerdi?Satış temsilcisi size cepheden bakarken mi yoksa profilden bakarken mi daha yakışıklı görünüyordu?Test sürüşü teklif edildimi?(yok edilmedi başkasının R'ını kullanmam emanet neme lazım) ....

Sorular anlamsız,gereksiz ve sadece bayi odaklı.Yav bayi bana zorla satmıyorki aşırı bir iritasyon varsa almam oradan zaten.

Yahu bayii dediğin senin uzantın kimi kime şikayet ediyorum,sor bakim doğuşun politikalarından memnun musun diye,bu yaşınıza kadar neden ilk golfün diye s=s20 ...

Satış temsilcisi şunu biliyor muydu servis bunu biliyormuydu?Yahu eğitimi veren,denetleyen sensin.Bir eksiklik varsa senindir...Bayiler arası ne kadar uçurum olabilir...

Baktım telefondaki bayan da ahanda sorunlu müşteri bu herhal çattık düşüncesinden stres olmasın,soruları cevapladım,helalleştik falan...

İçimi döktüm be 8D

Burada hergün insanlara golfü sevdiren,reklamını yapan,golf sahibi yapma çabası ile çırpınan bir sürü tutkulu var ben de ben de ama bazı şeylere de dayanamıyorum ya 8|

SerkanG dedi:
Arkadaşlar merhaba. Ben de aranıza katıldım , Opak siyah Highline u led+madrid 125 dsg ile. Murat hocamın çok katkısı oldu yoksa comfortu highline yapıp alıyorduk valla. Neyse benim size bir sorum olucak arkadaşlar, Aracı alırken usta bunu fırçayla yıkamayın/yıkatmayın dedi. Ben de gittim mikrofiber bezlerden aldım. Önce yıkadım sonra bi sileyim dedim bir de ne göreyim kılcal çizikler bırakıyor. Bu normal bir şey mi arkadaşlar cahilliğime verin , siyah olduğundan mı yoksa cila çekmiş adam ondan falan mı acaba. Beze siyah boya da biraz çıkıyo gibi anlamadım bu işi, herkese hayırlı akşamlar golftaşlarım :)
Hoş geldiniz...3 lü 5 li mikrofiber diye satılan bezler bırakın su çekmeyi sanki itiyor ki kurulama amaçlı kullanılmazlar.Ama bilinen bir markanın kurulama amaçlı bezi ise birşey diyemem.Araca boya koruma cila vs. yapıldıysa uygulamadan kaynaklı olabilir

SerkanG dedi:
Arkadaşlar merhaba. Ben de aranıza katıldım , Opak siyah Highline u led+madrid 125 dsg ile. Murat hocamın çok katkısı oldu yoksa comfortu highline yapıp alıyorduk valla. Neyse benim size bir sorum olucak arkadaşlar, Aracı alırken usta bunu fırçayla yıkamayın/yıkatmayın dedi. Ben de gittim mikrofiber bezlerden aldım. Önce yıkadım sonra bi sileyim dedim bir de ne göreyim kılcal çizikler bırakıyor. Bu normal bir şey mi arkadaşlar cahilliğime verin , siyah olduğundan mı yoksa cila çekmiş adam ondan falan mı acaba. Beze siyah boya da biraz çıkıyo gibi anlamadım bu işi, herkese hayırlı akşamlar golftaşlarım :)
Değerli Serkan Hocam;

Hayırlı olsun.

Ne mutlu bizlere faydalı olabildiysek.. :'(

İnşallah bundan sonrası için de aynı yardımlaşmamız devam edecek.

Yıkama için öncelikle şu aşağıdaki linkteki bilgilere göz atmanızı öneririm.

http://www.golftutkusu.com/bakim-ve-temizlik/

Her mikrofiber mikrofiber değildir.

Bazıları 0 numara zımpara kıvamında cilayı mahvettiğini fark eder etmez Meguiar's tan yeni kurulama bezi aldım.

Fakat Uber blue için de iyi diyorlar.

ragipertas dedi:
Petlastan kis lastigi alan arkadaslarim var hepsi memnun hatta banada al diyorlar ama ben kullanmadim

golf7 tdi dsg
Teşekkür ederim yorumunuz için artık alırsam ve güzel çıkarsa bende petlasa referans olurum.. Burası erzurum olunca şu sıcak mevsim de bile insan kışı aklından çıkaramıyor :) zaten fazla da birsey kalmadı.. Pirellinin kışlık lastiklerine de 'derin kıyaslamalarda' pek geçer not veren yoktu nette ama ben 3 sene sıfır sorun kullandım

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@silvershadow @yusuf @Umut Hosbuldum hocalarim teşekkürler , Renk opak siyah, bildiğin kılcal çizim yapıyor bezi 6tanesini 8 e aldım ondan galiba :/ neyse şimdi servise gideyim de kurulamak için bez alayim bari ,

SerkanG dedi:
@silvershadow @yusuf @Umut Hosbuldum hocalarim teşekkürler , Renk opak siyah, bildiğin kılcal çizim yapıyor bezi 6tanesini 8 e aldım ondan galiba :/ neyse şimdi servise gideyim de kurulamak için bez alayim bari ,
Evet hocam o bezlere güven olmaz. Bende almanyadan gelme bir bez var emdiği su miktarı karşısında şaşıp kalıyorum. Ve çok da iyi temizliyor arkada iz bırakmıyor.

Siyah araç kılcal çiziği de yakından bakınca belli eder. Ondan kaçışınız pek yok :) az uzaktan baktınız mı hiç problem olmaz ama.

SerkanG dedi:
Yıkama/kurulama konusunda şu mesaja ve mesajda bahsedilen ürünlere dikkat etmenizi öneririm:

http://www.golftutkusu.com/bakim-ve-temizlik/neden-golf'umu-kendim-yikiyorum/msg3971/#msg3971

SerkanG dedi:
Değerli Serkan HOcam;

Şaşıracağınız bir şey söyleyeyim.

ve bir de ricam olacak sizden.

Gördüğüm ve hatta gördüğümüz ilk opak siyah Golf sizinkisi olacak.

Bu nedenle Renkler konusunda tek fotoğrafı dahi bulunmadığından

"Hangi renk Golf 7?" konusunda konu açarak kirli temiz ve çeşitli açılardan fotoğraflarını merakla bekliyor olacağız.

http://www.golftutkusu.com/arac-renk-secenekleri/

euro arttı her an zam gelebilir...doğus kacırmaz bu fırsatı..

Gece nöbetimde Durban, Dover veya Dijon'ların ağırlığını soran bir Golf tutkunu vardı.

Fakat mesajını bulamadım bir türlü.

Umarım bu bilgiler kendisine ulaşır.

http://www.golftutkusu.com/jant-ve-lastik-hakkinda-hersey/golf-7'de-jant-ve-lastik-olculeri/msg4109/#msg4109

@silvershadow Tamamdır Hocam Resim koyarım ben de oraya resim boyutunu da küçülttüm 900kb a kadar ama gene de olmadı :/

Geri
Üst Alt