ANA KONU

samsun özön ü tavsiye etmiyorum. Ama sorun soruşturun

dtkorkmaz dedi:
Aracım "sipariş üreticiye iletildi" durumunda şu an ve ST teslim tarihi olarak Aralık ayını verdi.

Bunun yanında 6.5 ekran ekletmek istediğimde olmaz zaten sizin araç çok dolu dedi.

Siparişi iptal ettirmeyi düşünüyorum yarın.

Zaten golf istememizdeki sebep aracı istediğimiz gibi doldurmamız değil mi?

Eklettiğim opsiyonlar

Bi-xenon

Sunroof

Ergoaktif

Aynalar

Sürüş konfor ve ışık görüş

Yani bunların çoğu zaten bir araçta olmazsa olmazlardan. Bunun üzerine ekran ekleyemezmiş.  :)
Çok saçma hocam. Diretirseniz ekler.

dtkorkmaz dedi:
Aracım "sipariş üreticiye iletildi" durumunda şu an ve ST teslim tarihi olarak Aralık ayını verdi.

Bunun yanında 6.5 ekran ekletmek istediğimde olmaz zaten sizin araç çok dolu dedi.

Eklettiğim opsiyonlar

Bi-xenon

Sunroof

Ergoaktif

Aynalar

Yani bunların çoğu zaten bir araçta olmazsa olmazlardan. Bunun üzerine ekran ekleyemezmiş.  :)
Kesinlikle samsun özönle görüşün derim.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cumartesi günü aracın nazarı çıktı sanırım. Araç park halindeyken el arabası ile koli taşıyan bir kişi o kadar yol varken aracımın yanından silme geçti. Korktuğum başıma gelir her zaman, dikkatle onu takip ederken olan oldu. Kontrolünü kaybetti ve el arabasını aracımın arka kapısına devirdi, koliler kapıya temas ederken Allahtan demir kısmı temas etmedi. Arka jantta ise bir parmak kadar boya atması oldu.

akyol_ea400.jpg

Negatiwe dedi:
Cumartesi günü aracın nazarı çıktı sanırım. Araç park halindeyken el arabası ile koli taşıyan bir kişi o kadar yol varken aracımın yanından silme geçti. Korktuğum başıma gelir her zaman, dikkatle onu takip ederken olan oldu. Kontrolünü kaybetti ve el arabasını aracımın arka kapısına devirdi, koliler kapıya temas ederken Allahtan demir kısmı temas etmedi. Arka jantta ise bir parmak kadar boya atması oldu.

akyol_ea400.jpg
Geçmiş olsun Serdar Hocam;

Allah beterinden korusun.

Durbanlı profesyonel makinede çekilen fotoğrafları bekliyoruz.

Sağolun arkadaşlar. Murat Hocam aracı yıkatma fırsatım olmadı henüz dün niyetim vardı pleksi plakaları hallettim.

Aracın üzerinde Çeşmenin tozu hala mevcut, İzmirin ölü sinekleri kanlı bir şekilde tamponda hala.  :D

@silvershadow

Negatiwe dedi:
Sağolun arkadaşlar. Murat Hocam aracı yıkatma fırsatım olmadı henüz dün niyetim vardı pleksi plakaları hallettim.

Aracın üzerinde Çeşmenin tozu hala mevcut, İzmirin ölü sinekleri kanlı bir şekilde tamponda hala.  :D

@silvershadow
Değerli Serdar Hocam;

Fotoğraf bekliyoruz biz de merakla... :mad:

silvershadow dedi:

@silvershadow
Değerli Serdar Hocam;

Fotoğraf bekliyoruz biz de merakla... :mad:
En kısa zamanda hocam  :'(

@dtkorkmaz Hocam benim bi opsiyonlara bakın da nasıl bir cevap vereceğinizi siz düşünün  s=s17 s=s15

fcsrn dedi:

Eklettiğim opsiyonlar

Bi-xenon

Sunroof

Ergoaktif

Aynalar

St bence saçmalamış Hocam, işine gelmediğinden mi deyim ne deyim bilemedim ama öyle şey olmaz, araç çok dolu diye opsiyon eklenmediği nerde görülmüş

@eyo_men

hocam sizden başka "Dynaudio Excite" ekletebilen görmedim daha, nasıl yaptınız nasıl ikna ettiniz bilmiyorum ama... :)

@snoppy Antalya'da çok uğraş verdim sevgili hocam, fakat bir türlü başarıya ulaşamadım. İmdadıma @silvershadow hocam yetişti ve hocamın değerli dostu İnanç hocam, şimdiki satış yetkilisine sordu. Cevap olarak opsiyonun eklenebileceği bilgisini aldık sağ olsun oldukça ilgilenerek manuel ekleme yaptı ve böylelikle ekletebildik. :)

snoppy dedi:
@eyo_men

hocam sizden başka "Dynaudio Excite" ekletebilen görmedim daha, nasıl yaptınız nasıl ikna ettiniz bilmiyorum ama... :)

eyo_men dedi:
@snoppy Antalya'da çok uğraş verdim sevgili hocam, fakat bir türlü başarıya ulaşamadım. İmdadıma @silvershadow hocam yetişti ve hocamın değerli dostu İnanç hocam, şimdiki satış yetkilisine sordu. Cevap olarak opsiyonun eklenebileceği bilgisini aldık sağ olsun oldukça ilgilenerek manuel ekleme yaptı ve böylelikle ekletebildik. :)

@eyo_men

Ne mutlu size hocam :) Ne zaman forumda bi yerlere cevap yazsanız ve ben görsem, imzanıza tekrar göz atıyorum. Dynaudio Excite gözüme çarpıyor orda hep :( ' Kısmet olursa bi sonraki siparişimde ekletirken problem çıkartırlarsa sizi referans gösterceğim zaten :D

Geri
Üst Alt