ANA KONU

Comfortline araçlarda USB ve Bluetooth özelliği yok.(İlave edilmedikçe) benim aracımda da standart olarak bu donanımlar yok. Telefon üzerinden müzik dinliyorum genellikle. Bunun için bir alet var mıdır? (örneğin Bluetooth kiti, ya da aux izerinden  direk vb) Var ise kullandığınız ve önerebileceğiniz marka model var mı?

Satılık Dijon Jant Lastik Takımı

Aracı alalı 4 gün oldu. Su çamur ve fırça temas etmedi henüz.

Lastikler Dunlop Sport Maxx

5k8qdM.jpg

emre89 dedi:
Comfortline araçlarda USB ve Bluetooth özelliği yok.(İlave edilmedikçe) benim aracımda da standart olarak bu donanımlar yok. Telefon üzerinden müzik dinliyorum genellikle. Bunun için bir alet var mıdır? (örneğin Bluetooth kiti, ya da aux izerinden  direk vb) Var ise kullandığınız ve önerebileceğiniz marka model var mı?
Yurtdışı alıveriş sitelerinde aparatlar mevcut aliexpress ebay vb yerlerde, ancak biraz pahalı gelmişti bana, bilgisayara geçince link atarım

burakca dedi:
Bir öneri daha o zaman üzerine örtü atıyorum arada ben aracın ön silgeçlere örtüyü kıstırıyorum sağ ve sol kapıları sıkıştıırıyorum hem güneşten hemde reçineden koruyor ama arada rüzgar oluyor evde birileri varsa bakması lazım.
Yeni Araç alanlara özellikle ilk yıl branda kesinlikle tavsiye edilmediğini işitmiştim bir yerlerde.

Değerli Golf tutkunları;

MTV olarak da bilinen motorlu taşıtlar vergisinde yarın son gün.

Elbette bu ay içerisinde araç alanlar ödemeyecekler.

Ocak ayına görüşürüz.

@emre89

Aux kablosu çok iyi iş görür Ama bizim giriş yeri çok kötü. Oraya kablo dursun istemem. Bence telefondaki şarkıları hafıza kartına atın ;)

arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum , şu an lastik basıncım 4 teker için de 31 , uzun yolculuga çıkacağım 4 kişi olacağız ve 50-60 kg gibi bagaj ya olur ya olmaz.

basınç böyle kalsa sorun olur mu? , 5 kişi + yük için ön 33 arka 41 öneriyor kapıda ama o kadar ağır olmayacağız. kaç yapayım ?

Rust dedi:
arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum , şu an lastik basıncım 4 teker için de 31 , uzun yolculuga çıkacağım 4 kişi olacağız ve 50-60 kg gibi bagaj ya olur ya olmaz.

basınç böyle kalsa sorun olur mu? , 5 kişi + yük için ön 33 arka 41 öneriyor kapıda ama o kadar ağır olmayacağız. kaç yapayım ?
Çok ağır olmayacaksaniz 41 hava ile arka taraf çok hoplar. Basinc ideal seviyede bence sorun teşkil edeceğini sanmam.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

41 çok değil mi zaten hava çok sıcak benim hep 32 ya da 33 civarında aldığımdada öyleydi

silvershadow dedi:
Değerli Golf tutkunları;

Ocak ayına görüşürüz.
Ağustos ayında teslim alanlar mtv ödeyecek mi?

Levent17 dedi:
Değerli Golf tutkunları;

Ocak ayına görüşürüz.
Ağustos ayında teslim alanlar mtv ödeyecek mi?
Temmuz ve ağustos ayında alanlar ödemeyecekler Hocam.

burak dedi:
Cevabınız için teşekkür ederim. Tutucu düşünmüyorum açıkcası aux kablosunu araştıracağım.

@emre89

Aux kablosu çok iyi iş görür Ama bizim giriş yeri çok kötü. Oraya kablo dursun istemem. Bence telefondaki şarkıları hafıza kartına atın ;)
Cevabınız için teşekkür ederim.Ses kalitesi yeterli ise kabloyu pek dert edeceğimi sanmıyorum. Kart için de playlist oluşturup bunları ayrı ayrı depolayabilme ve seçebilme durumumuz var mı? Eğer var ise bu şekilde gruplandırıp dinleyebilirim.

Geri
Üst Alt