- Araç
- Golf 7 1.4 TSI 125 DSG Highline
Bir arızaya müdahale esnasında soketler çıkmışken kontak açılırsa bu arıza ışığının yanmasına neden olur . Sondurmek için VAG kablosu gerekir.merhabalar ismim ilker
7 yıllık 6n2 polodan maceramdan sonra geçen hafta golf6 ya geçmiş bulunmaktayım.
araçda airbag sorununu yeni fark ettim kontağı açtığımda epc abs asr gibi lambalar yanıp 3-4 saniye içinde sorunsuz sönüyor, fakat airbag lambasının hiç yanmadığını farkettim
orta küçük ekranda kontak açıldığında ''error airbag'' yazısı geçiyor.
sürücü kapı yanındaki sigorta panelindeki sigortaları kontrol ettiğimde sigortalarda bi sorun görmedim.
sizce sorun nedir
dün akşam üzeri bilgisayara bağladığımızda sürücü hava yastığı fitil direnci yüksek hatası verdi bugün müsait oldğumda tekrardan baktırcamBir arızaya müdahale esnasında soketler çıkmışken kontak açılırsa bu arıza ışığının yanmasına neden olur . Sondurmek için VAG kablosu gerekir.
Şayet araca bu tip bir müdahale yapılmadıysa airbag sargısı arızası olabilir.
Geçmiş olsun Değerli Hocam
Yedek sd kart ve kredi kartı yakıt kartı vb için yerler hocam. Pratik çözümler sunmuş vw mühendisleri.[emoji2]
/monthly_2018_03/5abb44626767c_WhatsAppImage2018-03-28at10_05_27x.thumb.jpeg.0e070b83f779327ada2712849b140445.jpeg
/monthly_2018_03/5abb445f257b1_WhatsAppImage2018-03-28at10_05_27.thumb.jpeg.58961e828e5d629a5c5df0f0bcca695e.jpeg
Kırmızı çerçeve içindeki yerler nedir, ne işe yarar?
Bilgiler için teşekkür ederim Ender hocam.Yedek sd kart ve kredi kartı yakıt kartı vb için yerler hocam. Pratik çözümler sunmuş vw mühendisleri.![]()
Sent from my SM-G950F using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Fotoğraf Telefon vb için düşünülmüş olabilir. Sonuçta teknoloji hayatımızın her yerinde. Ornek verecek olursam ben Sd kartlarıni müzik çeşitlerine göre yapıyor üzerlerinde farklı renk kullanarak birbirindenn ayırıyorum moduna göre dinlemek adına güzel oluyor [emoji2] [emoji106]Bilgiler için teşekkür ederim Ender hocam.
Kart konusu Kredi kartı HGS kart yeri güzelmiş ama bu ekonomide bir SD kart binlerce şarkı alırken kmse 2 taneden fazla almaz orada var direksiyonun sol tarafında var. Torpido kapağında var!
Bu kadar çok SD kart yeri neiçin acaba! [emoji4]
Hocam daha M4’ün konusunu açamadan bu arada bir de Range Rover Vogue inceleme test sürüşü yaptık. 8D Normalde test sürüşü 5-10 dk sürer Araç Range Olunca Borusan’ın Normal BMW parkurlarına göre çok daha uzun kullanmamızı sağlıyorlar. 30 dk’ya yakın bir test sürüşü gerçekleştirdik. Bir kısmının videosunu çektim YouTube’da. Bunun da konusunu açacağım inşallah.