ANA KONU

Test aracı lazım olursa valeye vermemek için az öteye giden ben,seve seve aracım emrine amade..  s=bigstar
Ooo hocam, düşünmeniz yeter. s=bigstar

Test videosu seve seve çekmek isterim ama videoda aracı yine siz kullanırsınız ben Otopark And Çetin gibi aracı anlatırım. :@

• Beğen
Tepkiler: Nfk
@yer_ucagi_34 hocam izledim bunu. İlk alıp otoban yanyola girdiğiniz Kartal istikametine devam etseniz benim evin oralara gelecektiniz hatta  8D

5 dakika önce, yer_ucagi_34 yazdı:

Hocam ayrıca önceki videomuzu izlemediyseniz izlemenizi tavisye ederim.

Bir Golf olmasa da fena araç değil. &:

Bu yolda 220 km’yi görüyordum Bmw varken. Hey gidi günler hey gidi gençliğim  s=s16

@yer_ucagi_34 hocam izledim bunu. İlk alıp otoban yanyola girdiğiniz Kartal istikametine devam etseniz benim evin oralara gelecektiniz hatta  8D
8D 8D  Ooo hocam yakın oturuyormuşuz ben Sancaktepe taraflarında sanıyordum sizi. Ben de Tuzla’dayım, yani hemen dibi olmasa da bu saatte 8-9 dk’da İçmeler Bridge.  8D  

Bu aradq Range Rover testinde belirli bir parkur var ama müşteri dilerse istediği gibi de gidebiliyor. Yine test edersek sizin oraya da gelelim bu sefer. Velar falan ayarlarız. &:

• Beğen
Tepkiler: Nfk

Bu yolda 220 km’yi görüyordum Bmw varken. Hey gidi günler hey gidi gençliğim  s=s16
Ooo hocam yoksa sizde mi eski F30’culardandınız ? :('

Bu arada son kısım yanlışlık oldu sanırım zaten oldukça genç ve karizmatiksiniz. :('

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri