- İsim
- Ömer
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam beğeniniz ve desteğiniz için çok teşekkür ediyorum beni çok mutlu ettiniz. s=bigstar s=aman@yer_ucagi_34 hocam sizde ki bu araba aşkı varken Noyan’ı geçersiniz :'(
Test aracı lazım olursa valeye vermemek için az öteye giden ben,seve seve aracım emrine amade.. s=bigstarHocam beğeniniz ve desteğiniz için çok teşekkür ediyorum beni çok mutlu ettiniz. s=bigstar s=aman
Beğeni, destek ve takip için çok teşekkürler hocam. s=bigstar Videoların devamı geliyor o halde. 2. Videomuz senaryolu Federaller peşime düşüyor &: ve videonun sonunda camdaki vantuz kapı panelini kırıyordu az daha. 8D @Nfk@yer_ucagi_34 seve seve takip ederim hocam
Büyük destekleriniz için çok teşekkürler hocam. Arkamda forumumuzdan siz değerli hocalarımın desteği olduktan sonra başka bir şeye ihtiyacım yok zaten.
Ooo hocam, düşünmeniz yeter. s=bigstarTest aracı lazım olursa valeye vermemek için az öteye giden ben,seve seve aracım emrine amade.. s=bigstar
Hocam ayrıca önceki videomuzu izlemediyseniz izlemenizi tavisye ederim.
Bu yolda 220 km’yi görüyordum Bmw varken. Hey gidi günler hey gidi gençliğim s=s165 dakika önce, yer_ucagi_34 yazdı:
Hocam ayrıca önceki videomuzu izlemediyseniz izlemenizi tavisye ederim.
Bir Golf olmasa da fena araç değil. &:
8D 8D Ooo hocam yakın oturuyormuşuz ben Sancaktepe taraflarında sanıyordum sizi. Ben de Tuzla’dayım, yani hemen dibi olmasa da bu saatte 8-9 dk’da İçmeler Bridge. 8D@yer_ucagi_34 hocam izledim bunu. İlk alıp otoban yanyola girdiğiniz Kartal istikametine devam etseniz benim evin oralara gelecektiniz hatta 8D
Ooo hocam yoksa sizde mi eski F30’culardandınız ?Bu yolda 220 km’yi görüyordum Bmw varken. Hey gidi günler hey gidi gençliğim s=s16