Aracı TR'den aldım. Şuan KKTC'de bulunuyorum. Sorun için Doğuş Oto'yu aradığımda şikayetimi belirttim ve TR'de olmadığımı KKTC'de olduğumu söyledim. Buradaki VW servisinin Doğuş Oto'ya bağlı olmadığını söylediler ve yine de ulaşıp durumu bildirdiler. Burdaki VW yetkili servisi Artesa ile görüştüm, parça değişimi yapılacağını söyledi. Araç garantili, parça değişimi garantiden yapılacak. Pazartesi gidip görüşeceğim. Gelişmeleri buradan yazarım.@Bink Servisin parça değişimi yapacağını hiç sanmıyorum. En azından bana almanyadan bir düzeltme bekledikleri.
Kesin çözümse ve burda değişim yapmayacaklarsa mersindeyim bende aracı alıp kıbrısa mı gitsem acabaAracı TR'den aldım. Şuan KKTC'de bulunuyorum. Sorun için Doğuş Oto'yu aradığımda şikayetimi belirttim ve TR'de olmadığımı KKTC'de olduğumu söyledim. Buradaki VW servisinin Doğuş Oto'ya bağlı olmadığını söylediler ve yine de ulaşıp durumu bildirdiler. Burdaki VW yetkili servisi Artesa ile görüştüm, parça değişimi yapılacağını söyledi. Araç garantili, parça değişimi garantiden yapılacak. Pazartesi gidip görüşeceğim. Gelişmeleri buradan yazarım.
Sizin parca degisimi olmasi durumunda bu hepimiz icin iyi referans olur diye dusunuyorum..Aracı TR'den aldım. Şuan KKTC'de bulunuyorum. Sorun için Doğuş Oto'yu aradığımda şikayetimi belirttim ve TR'de olmadığımı KKTC'de olduğumu söyledim. Buradaki VW servisinin Doğuş Oto'ya bağlı olmadığını söylediler ve yine de ulaşıp durumu bildirdiler. Burdaki VW yetkili servisi Artesa ile görüştüm, parça değişimi yapılacağını söyledi. Araç garantili, parça değişimi garantiden yapılacak. Pazartesi gidip görüşeceğim. Gelişmeleri buradan yazarım.
Tr deki golflerde olmasi cok mantiksiz geliyor.. Kibrista degisim oldu mu arkadas bizede bilgi verebilirsen cok seviniriz..Öğrendigim bilgiye gore sorun yazılımsal değilmiş sanzımandaki bir parçadan kaynaklanan bir hataymis ve bu hata sadece türkiyedeki golflerde varmıs almanyadan cevap bekliyorlarmis parça değişimi olması için mutlaka servise gidip hata kaydi açtırmali bu hatayı alan arkadaşlar...
Tesekkurler sizin degisiminiz olmasi durumunda dogus otonun bizim araclari bekletme sebebi olan uretici firmadan bu sorunla ilgili haber bekliyoruz. Cevabi biraz yalan oluyor.Tekrar merhaba. Kıbrıs'taki serviste araç incelendi parça değişimi yapılacağını söylendi, burdaki araçlarda direksiyon sağda olduğu için uygun parçanın hazırda ellerinde olmadığını belirttiler ve sipariş verdiler. Bu haftaiçi gelecek ve değişim yapılacak. Vites kol mekanizması değişecek.
Değişimden sonra bildiririm tekrar.