1661
Üye
Bu uyari verdiginde ikaz seside veriyor ve ben cok rahatsiz oluyorum. Acaba sesi kapatmanin bir yolu var mi?
Umarim degisim olur dostum. Hepimiz bu konuda dogustan haber bekliyoruz. Ayrica dogus almanyaya mail atmistim. Donus oldu asagida sekilde yazmislar. Umarim yakinda bu sorun halledilir.Arkadaşlar az önce servisteydim bu sorun için...Geçen hafta kayıt açtırdım ve vites mekanizması değişeceği söylendi ve parça istendi bugüne randevu verildi... Buraya kadar herşey normaldi taki servise gidene kadar....Servisten haber bekliyorum şu an değişecek mi değişmeyecek mi die...Dediklerine göre doğuş değiştirmeyin demiş...mışşş....mişşşş
Nw yapmamı önerirsiniz ??
Dün servisi aradım ve belirttim bu sorunu. Güncelleme ile giderilecegini söylediler ama çok da inanmadim açıkçası. Çarşamba günü götüreceğim. Bakalım güncelleme sonrası olacak mı aynı sorun.Aynı sorunu dün bir arkadaşım Leon'da yaşadığını, son 1 ayda çıkmaya başladığını söyledi. Sorunun çözümü hakkında net bilgi var mı?
Evet 22 haziranda servise gittim bakim için. Aldığım hata kodunu gösterdim. Baksınlar abi dedi servis elemanı. Aracı teslim almaya gittiğimde benim aracın iş emri masa üstünde duruyordu. Servis elemanı yoktu okudum. Bu sorunla ilgili bir teknik sorun bulunmadığını yazmışlar. Dedim ki benim buldugum sorunu servis nasıl bulamıyor. Vallahi ayıp dedim. Abi Doğuş konuyu ar-ge ye devretmis. Bu konu ile ilgili çalışma yapılıyor. Bir gelisme olursa size haber verilecek. Dedim haber geldiğinde benim garantim bitmiş olursa napacaz. Abi sen kayıt actirdin yazıyor burda. Sende dahil edileceksin dedi. Peki dedim. Hatta geçen sene bir poloda bu sorunun olduğunu ve vites kutusunun değişimi sonrası aracın bir daha gelmediği yani sorunun cozuldugunu söyledi. Bende bu konuda Doğuşa mail atacağımi ve bu sebepten dolayı vites kutusu değişimi isteyecegimi söyledim. Durum budur. Şimdi bana dogusun mail adresi lazım arkadaşlarDün servisi aradım ve belirttim bu sorunu. Güncelleme ile giderilecegini söylediler ama çok da inanmadim açıkçası. Çarşamba günü götüreceğim. Bakalım güncelleme sonrası olacak mı aynı sorun.