@Sinyal benimde dün değişti mikro şalter..servis danışmanı öncesinde arızayı cihaz ile tespit ettik dedi..bazı araçlarda bu hata hafizada kalmıyormuş ve garantiden değişim yapilabilmesi için bi hatayi belgeleyebolmeleri gerekiyormus faln filan..bana resim sordu hatanin resmini araç hareket halinde saniyelik hatanin nasıl resmini alayim dedim..cihazda hata çıkmazsa bile değişimi kabul ettrin garantiye dedim sonuçta bu hata kronik bi ariza ill defa duyuyormus gibi davranmayın dedim.
Bence üsteleyin değişim için, sonuçta kafamizdan ariza uydurmuyoruz böyle bi durum genel itibariyle var..üstüne gidim bence kabul edeceklerdir...
Bu arada izmir vosmer üzücü bi haber verdi..
2016 sonrasi dsg araçlar için artık almanyanın verdiği iyi niyet yok arkadaslar..( güya 2016 yili sonrası icin dsg nin sorunlardan kurduldugu gerekcesiyle) yani garanti bitimi sonrasında çıkacak bi arizada araç servis bakımlı dahi olsa işçilik ödeyerek kurtulmak zor..
Bayı destegi ve doğuş oto destek saglayacakmis servis bakımlı araçlara ama oda ne kadarini kapsar şuan icon muamma..uzatılmış garanti bitimi tekrar garanti uzatma olayinidi kaldirmislar. Bilginize