Kanatları olsa uçacak mübarek [emoji41]
Kanatları olsa uçacak mübarek [emoji41]
Maalesef kendimiz yapamayız hocam..Kendimiz yapabilir miyiz bu yazılımı ? Orj yazılım alsak
Kardeş yokuş aşağımı sürdün maşallahCanım uçtuğu gibi tasarruf işini de gördün@enpisagor
Bu işe giderken , dönerken aynı yolda 4,6
Bu da bugün karma
Hey maşşallah ne yazılımmış.Canım uçtuğu gibi tasarruf işini de gördün [emoji41][mention=265]enpisagor[/mention]
Bu işe giderken , dönerken aynı yolda 4,6
Bu da bugün karma
Hey maşşallah ne yazılımmış.
Bu halde bunu yaptırmayanı suçlu ilan ederler.
Fabrika verilerinin altına düşmüş.
2.6 yakmış yokuş aşağı dönüşte aynı yolun rampasında 4.6 yakmış.
240 yapıyor soluksuz.
Araba bizim bildiğimiz tdi dimi.
Hey maşallah adres verin hemen yaptıralım.
Bu durumda, bu verilerde yaptırmamak olmaz.
Aynen 1.6 tdi manuel araç, depo bazında da hissediliyor eskiden 900-950 iken 1100 civar sanıyorum? Kanki @fettahoğluHey maşşallah ne yazılımmış.
Bu halde bunu yaptırmayanı suçlu ilan ederler.
Fabrika verilerinin altına düşmüş.
2.6 yakmış yokuş aşağı dönüşte aynı yolun rampasında 4.6 yakmış.
240 yapıyor soluksuz.
Araba bizim bildiğimiz tdi dimi.
Hey maşallah adres verin hemen yaptıralım.
Bu durumda, bu verilerde yaptırmamak olmaz.
Araçtaki ağırlığa göre değişir hocam. Tek kişi ile dizelin tsi geçmesi çok çok zorKonuya bodoslama dalmış gibi olduk ancak 1.2 TSİ'ı olan ve maksimum 205 km'yi gören birisi olarak TDİ'nın 241 km'si ne olursa olsun beni şaşkına çevirdi. Yazılım olmadan her iki araç arasında son süratte fark var mı? Varsa ne kadar? Bildiğim kadarıyla 1.2 TSİ'ın 0-100'ü TDİ'dan daha düşük...?
Dizel araç 1.2 TSI'ı geçiyor.Araçtaki ağırlığa göre değişir hocam. Tek kişi ile dizelin tsi geçmesi çok çok zor
Araçtaki ağırlığa göre değişir hocam. Tek kişi ile dizelin tsi geçmesi çok çok zor
Konuya bodoslama dalmış gibi olduk ancak 1.2 TSİ'ı olan ve maksimum 205 km'yi gören birisi olarak TDİ'nın 241 km'si ne olursa olsun beni şaşkına çevirdi. Yazılım olmadan her iki araç arasında son süratte fark var mı? Varsa ne kadar? Bildiğim kadarıyla 1.2 TSİ'ın 0-100'ü TDİ'dan daha düşük...?