Servis Kocaeli Ark Oto.Baya ilgililer sağolsunlar da 10 larca kez bakıma gittik polen filtresi hep 30 binde 1 değiştiDostum gittiğiniz servisin polen filtresini her iki bakımda bir veya 30.000km bir değiştirmesi bu gerçeği değiştirmiyor.! Forumda bu zamana kadar bakım yaptıran 100 kişiye sorun veya ülke çapındaki servisler ile görüşün veya doğuş otomotiv ile görüşün hepsi size aynı şeyi söyleyecektir., Polen filtresini servis her 15.000km'de bir değiştirir., Bu uygulama doğrudur veya yanlıştır o ayrı bir tartışma konusu ama yapılan uygulama budur., Sizin bulunduğunuz il/ilçe veya aracın kullanıldığı bölgede hava kirliliği, fabrika veya inşaat bulunmuyorsa doğal olarak değişim için çıkarılan filtre kirlenmediğini görmüş değiştirmemişlerdir., böyle bişey yapmışlarsa iş ahlakı olan bir servismiş yada çalışan olduğundan çok iyi yapmışlar [emoji4] Benim araç 15.000 bakıma girdiğinde sıra polen filtresini değiştirmeye geldiğinde ustaya değiştirme dedim bagaja at ben kirlenince değiştiririm., benim araç sürekli kapalı garajda ve bi yere gittiysem ağaç altına park etmem bulunduğum yerde fabrika yok vs.. bu sebebten kontrol ettiğimde tertemiz ama bu söylediklerim çok istisnai bir durum aracın bulunduğu yere göre yeri gelir 6 ayda bile değiştirmek gerekir
Bujiler araçtan araca ve motor tipine göre farklılık göstermekle beraber bazılarında 60.000 km'de değişiyor bazılarında 30.000km değişiyor.,
En son forumdan bir arkadaşımız 1.4 TSI ACT motor aracının bujileri 60bin bakımda değişti.! Sanırım yanlış hatırlamıyorsam Ankara'dan [mention=184]Laylayloom[/mention] nickli arkadaşımızdı [emoji4]
HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi