Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben ocak ayında 1.2 TSI 20000 bakımı için 735 TL ödedim.Geçen ayda 30 bin bakımı olan 1.6 dizel için iki servisten fiyat aldım bir tanesi 1050 TL dedi ,diğeri ise 940 TL.
@Voodoo Hava ve polen (kabin) filtrenizi değiştirmenize gerek yok. 1500 km demek ne araç kullanılmış dolayısıyla nede klima kullanılmış bundan dolayı filtreleriniz temizdir.
06.06.2018 gecen carsamba 20000’de olan 2. Periyodik bakımı yapılan arac için 801 tl verdim. Geçen sene bu rakam 649₺ idi. Herseye ufaktan bi indirim yapıldı. Malzemelere %5, işçiliğe %14 vs vs. Bide saçma sapan stop lambası sök tak işçiliği yazmışlar ama onu %99 indirimli yapmışlar. Ne alakaysa.
@Golfy Az fiyat veren servis yeni açıldı ondan olabilir.İkisinde de tanıdık var belki tanıdıkların fiyata olan ağırlığında da değişkenlik olmuş olabilir
1.2 tsi aracım 30.000 kmde iken 2017 temmuzda bakıma girdi serviste. şuan 1. yılı doldu ama 7.000 km yapmışım. yetkili servis 887 tl bakım fiyatı verdi, özel servis 500 tl verdi.
malzemeleri kendim alıp hallettireceğim gibi.
yağ konusu ok hallettim de;
filtre olarak hangi markaları tercih etmeliyim ve çakma olmaması için nereden almalıyım. link yada satış konusunda yardımcı olabilir misiniz
1.2 tsı aracım erzurum erz oto da 60.000 bakım yaptırdım toplamda 1200 tl fiyat ödedik. Ekstradan bujiler değişti balataları da değiştirsek ıyi olur dediler 600 tl de balataya çıkardılar ama balata değişim ı yaptırmadım. Gerçek den fiyatlar oldukça yüksek ıyi niyet ayağına elimiz mahkum ama insan dışarıda yaptırmayı düşünmüyor değil