Parçalar gelen partiye göre değişiyor., ben bakıma götürdüğümde takılmadan önce kutuyu açıp ilk markasına bakmıştım bana şansıma Mann denk geldi., aracın üzerinden çıkan fabrkanın taktığı da Mann 'dı., ancak bir daha ki sefere ne olur bilmem Valeo çıkarsa da sorun değil gider dışardan bi tane Mann alırım sıkıntı değil., Valeo markası dünyada en kıl olduğum firmalardan birisidir., silecek üretir., fren diski üretir., far üretir., önüne gelen herşeyi üretiyor yakında tekstil işine girerlerse şaşırmam., ne üretirse üretsin de adam akıllı bişey üretse nerdee mümkün değil Ferrari F430 'un farları bile valeo 'dur., iyi hatırlıyorum zamanında Ferrari sahipleri far şikayetlerinden servisleri aşındırıyordu., Lanet bir firmadır., Ancak bunda servislerin şuçu yok o anki partiden yedek parça olarak hangisi geliyorsa onu takıyorlar., buna bişey yapamazlar..bakıma girerken tüm çıkan filtreleri istiyorum dedim!
çıkanları bagaja koymuşlar
hava filtre: MANN
Yağ filtre: MAHLE
Veee
polen filtre :VALEO ???
Bu polen filtresinin daha 8 bin km deyken pert duruma geldiğini , serviste hava tutulduktan sonra 12 binde tekrar mefta olduğunu yazmıştım!
daha önce hiç duymamıştım bu VALEO yu... zaten bi dahada duymam almam taktırmam
15 bin km nin 8 bin den sonrası havalandırma hep yarı performansla çalıştı. 2 kere çıkartılıp hava tutuldu.
VALEO POLEN FİLTRESİ : UZAK DURMAK iyi olur!?