Güncel Bakım Masrafları

@kralmali senin mesajın bir üstünde benim aldıgım fiyatlar var..(henuz servise gitmedim) bendeki fiyatlar baya yüksek..liste fiyatları bana pahalı verilmiş..

Fren hidroliği değişimi için müthiş işçilik almışlar, helal vallahi :)  206 TL'ye gelmiş ya ve değişim.. 

bu arada Filtrelerin hepsi zaten MANN çıkıyor. Ben ilk bakımda MANN götürdüm Erel'e.. (2018 Golf 7.5 1.4 TSI Highline). Ya bunlar orijinal değil falan, VW filtre takacam sana dedi. Benim yedek parçacı olduğumu bilmesine rağmen hadi dedim tamam senin dediğin olsun .. üzerinden çıkan malzemeleri aldım tabi. içinden çıkan MANN filtre, birebir kodu bile aynı aftermarket kodu ile :)  o yüzden ben asla filtre değiştirmiyorum artık yetkilide, götürüyorum MANN, taktırıyorum.. 
iskontosu var oyle olursa 200tl altına iniyor ama yinede pahalı..ayrıca henuz servise gitmedim aldıgım fiyat bu..

Doğuş hiç acımıyor şu fiyatlara bak. 200 liralık yağı 400 e satıyor araç bakım 250 tl. Ne yapıyorlar? Şöyle bir etrafında dön hoop 250 tl geçmiş olsun. Filtreler desen aynı. Geçen hafta kendim yaptım 4 adet Mann Filtre artı 5 L  Liqui Moly İşçilik dahi 600 tl tuttu. Yukarıdaki listelerde yakıt filtresi de yok 200 de ona saysan 1500 e gelecek nerdeyse.

Doğuş hiç acımıyor şu fiyatlara bak. 200 liralık yağı 400 e satıyor araç bakım 250 tl. Ne yapıyorlar? Şöyle bir etrafında dön hoop 250 tl geçmiş olsun. Filtreler desen aynı. Geçen hafta kendim yaptım 4 adet Mann Filtre artı 5 L  Liqui Moly İşçilik dahi 600 tl tuttu. Yukarıdaki listelerde yakıt filtresi de yok 200 de ona saysan 1500 e gelecek nerdeyse.
DSG için katlanıyoruz :)  

@kralmali yalniz dsg icin degil benim aracim manuel 3yilda motor kurum baglamis benden bi cok seyin ucretini almadilar sadece disariya bi is yaptirmislar onu odedim geri kalan iyi niyete soktular

@kralmali yalniz dsg icin degil benim aracim manuel 3yilda motor kurum baglamis benden bi cok seyin ucretini almadilar sadece disariya bi is yaptirmislar onu odedim geri kalan iyi niyete soktular
aynen hocam dediğiniz gibi misal bende 2 ay önce aküyü iyi niyetten değiştim

Ilk iki yil biraz yuksek oluyor fiyatlari 3 yildan sonra ciddi indirimler yapior serviste birtek anlamadigim herkes motor yagindan sikYetci vw neden israrla kullanmaya dewam ediyor.belki seneye yagimi kendim gotururum

Blok Muafiyet tebliği var, garantiden çıkmıyor araçlar. Ancak yıllardır servisler Garantiden çıkar diye korkutuyorlar. Hiç bir şey olmaz.. alın dışarıdan malzemeyi, taktırın.. 

ÖNEMLİ NOT: Malzeme derken kaliteli, markalı ürünler. bilinmedik, ismi Alman'a benzeyen Konya malı 5'te 1 fiyatlı ürünler değil :)  

@kralmali Hayırlı olsun.
Aracınız kaç yıllıktı ki AKÜ iyi niyete girdi?

Benimki 4 yılıktı AKÜ de yok dediler. Dışardan Akü alıp taktım.

@kralmali Hayırlı olsun.
Aracınız kaç yıllıktı ki AKÜ iyi niyete girdi?

Benimki 4 yılıktı AKÜ de yok dediler. Dışardan Akü alıp taktım.
teşekkür ederim hocam bende şaşırdım açıkçası 3 yılda akü bitmiş 

araç 2017 model üstünde ki akü 69a exide marka EFB serisiydi takılan akü 70a varta EFB+ serisi 

@Yigit3735 yakıt kaynaklı dediler.bende shellden baska hicbir yerden almazdim.aldigim yerler bile sabittir.ayda bir fullerim o kadar hassasim.degistirdim opetten aliyorum artik.

Bide cok nadir gazlarim arabayi kolaykolay zorlamam bununda etkisi olabilir.

Yetkili servis olmasa işkillenirdim 

Benim akuyu sarzlamislardi olmazsa degistirecez dediler.benimkide 3 yillikti sanirim akuye ozel bu durum 3.yilda garantiden degosiyorlarmis

teşekkür ederim hocam bende şaşırdım açıkçası 3 yılda akü bitmiş 

araç 2017 model üstünde ki akü 69a exide marka EFB serisiydi takılan akü 70a varta EFB+ serisi 

Aracınıza takılan Aküyü gördünüz mü siz?

Ben de akü için servise gittiğimde Kayıt kabul Varta dedi. Görebilirmiyim dedim yedek parçaya gittim ve yedek parçacı da varta dedi.
Ben ısrarla görmek istedim. Bunun üzerine Getirdiler Varta dedikleri Aküyü ve MOLL 70Ah EFB+ idi.

Ayrıca Vartada sanırım EFB ve AGM var EFB+ yok diye biliyorum.

Ekran Alıntısı.PNG

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt