Markadan markaya kaliteden kaliteye fiyatlar değişiyor., 30 liraya da filtre var 150 ye de varHocam ben mi yanlış aldım ama hava filtresi ve polen filtresine 120 tl verdim Sanayide.
Polen filtresi tek, çift ve üç katmanlı olmak üzere 3 çeşit oluyor., fiyat farkı bundan kaynaklanıyor.,Mann marka 1.6 tdi 2013 golf şaseye göre aldım.
Aynen ben de burdan aldım tedarikçi diye gayet memnunum, mann filtre seti artı liqui 4200 e devam.130 bile değil., 3 katmanlı olan FP26009 fiyatı 100tl. https://www.filtremarketim.com/urun/volkswagen-golf-vii-1-6-tdi-81kw-110hp-polen-kabin-filtresi-fp26009-mann
Güzel bir bilgiBu ara Dizel bakımı yaptıracak arkadaşlara bilgi olsun, Filtremarketim'den mazot filtresi alacaksanız sitede PU8021 kodlu kısa tip filtre gözüküyor ancak ben sipariş verdiğimde PU8028 kodlu daha yeni üretim olan uzun tip filtre gönderdiler.
Sadece polen filtresinden kaynaklandığını zannetmiyorum., filtre değişimi, ilaveten klima evaporatörü temizlenmesi lazım., ve sileceğin ordaki plastik bakalit sökülüp., altında kalan kısımda klimanın taze hava çektiği bölge var., o bölgedeki ağaç yaprakları kir-çamur vs.. temizlenirse ilk günkü haline gelir..@forzaGilles Hocam benim tanıdıkta 6 yaşında 10bin km de 1.2tsi dsg polo var. Geçen uzun yolda farkettim. Klimayı kapatınca kötü bir koku hissettim. Polen filtresi mi kötü olmuştur? Bakım zamanı geldi, geçen yıl hangi özelde yaptırdıysa kaliteli parça taktıklarını da sanmıyorum.
Şu an kısa tip takılı aynı yerden 6 ay önce aldım sıkıntı yok kısa da olsa kullanabilirsinizBu ara Dizel bakımı yaptıracak arkadaşlara bilgi olsun, Filtremarketim'den mazot filtresi alacaksanız sitede PU8021 kodlu kısa tip filtre gözüküyor ancak ben sipariş verdiğimde PU8028 kodlu daha yeni üretim olan uzun tip filtre gönderdiler.
Şu an çok yeni, bayramdan sonra indirim yaparlar diye bekliyorum. Ama burası Türkiye genelde pek birşeyde indirim olmuyor. Genelde herşeyde bindirim var.Otomotiv tamir ve bakımda kdv yüzde 18 den 8 e düştü bu durumda servisteki bakım fiyatlarında indirim olması gerekiyor, olur mu sizce? Yoksa kendi indirim oranlarını azaltıp aynı fiyata mı denk getirirler?