1.2 Tsi için uygun yağ spefikasyonu (onayı) VW504.00 veya VW502.00
O süper zekalıya sormak lazım neden daha fazla ödeme yapmıyacak mışız..?? Eco seri ile orjinal ürün aynı kalitedemiymiş., veya eco seri daha mı iyiymiş., akıl var mantık var., Fabrika üretim esnasında Eco seri parça takmaz., boş keseden sallıyor bari sallarken araba sektöründe ki gelişmeleri., üretim standartlarını öğrensin..@forzaGilles Bugün değişimi yaptırdım. Yalnız Edirne Keşan Mercan’daki servis danışmanı, İkiside elimizde mevcut ama boşuna fazla ödeme yapmayın, artık 2020 model araçlarla fabrika çıkışında dahi JZW kodlu balataların geldiğini belirtti. Ne kadar doğrudur bilmiyorum.
Saticilarin standart kandırmaca oyunuO süper zekalıya sormak lazım neden daha fazla ödeme yapmıyacak mışız..?? Eco seri ile orjinal ürün aynı kalitedemiymiş., veya eco seri daha mı iyiymiş., akıl var mantık var., Fabrika üretim esnasında Eco seri parça takmaz., boş keseden sallıyor bari sallarken araba sektöründe ki gelişmeleri., üretim standartlarını öğrensin..
Ok secim sunmuslarsa size iyi[mention=11839]HONEY[/mention] Aslında ikiside elinde vardı ve bu bilgiyi alarak oraya gitmiştim. Acaba eko seri parçalardan servislerin kar oranı daha yüksek olabilir mi?
Denizli batı otomotiv kabul ediyor hocam.Servisler castrol veya shell yag kullanıyor iki yağdan da artık memnun değilim forum sayesinde tanıştığım luqui moly mükemmel gerçekten uzun vade kullanmayı düşünüyorum fakat sıkıntım şu ki antalya Muğla ankara adiyaman Şanlıurfa yetkili servisleri yazmış olduğum illerde ki servisler dışarıdan yag kabul etmiyor...
Ben aracımi servise götürmek istiyorum ama yağımı yanımda götüreyim istiyorum???
Onerebileceginiz dışardan yağ getirmemiz e izin veren yetkili servis varmidir ???
Bazıları izin veriyor faturası ile die okumustum fakat o servis nerede istanbul civarına gidicem yol ustu bir servis bulabilirsem veya malatya civarında randevu alıp 4 saat mola verebilirim o yüzden soruyurum
Şimdiden teşekkür ederim umarım öyle bir servis vardır...