Güncel Bakım Masrafları

Ate marka oluklu arka disk ve balatadan hiç memnun değilim, işinizi garantiye alın ate alıncaya kadar yetkili servisten orjinal disk balata alıp taktırın daha ucuza geliyor. Textar pagid konusunda yorumum yok kullanmadığım için.

Yukarıdaki servis çıktısında hidrolik ve işçilik dahil komple fren bakımı 20.300 tutmuş, otosupermarkette komple ate disk balata ve hidrolik neredeyse 17.000 tutuyor. Bence servis işçilik ve parça garantisi varken bu paralar verilmez. Benim gibi yarın bir gün ötme yaşarsanız Ate'nin ses konusunda bir garantisi yok cevabıyla karşılaşmazsınız...
Ek olarak eğer ki değişim Golf için olacaksa yukarıdaki örnek faturaya göre işçilik yaklaşık ₺2.000 daha düşecektir..

Son düzenleme:
Ate marka oluklu arka disk ve balatadan hiç memnun değilim, işinizi garantiye alın ate alıncaya kadar yetkili servisten orjinal disk balata alıp taktırın daha ucuza geliyor. Textar pagid konusunda yorumum yok kullanmadığım için.

Yukarıdaki servis çıktısında hidrolik ve işçilik dahil komple fren bakımı 20.300 tutmuş, otosupermarkette komple ate disk balata ve hidrolik neredeyse 17.000 tutuyor. Bence servis işçilik ve parça garantisi varken bu paralar verilmez. Benim gibi yarın bir gün ötme yaşarsanız Ate'nin ses konusunda bir garantisi yok cevabıyla karşılaşmazsınız...
Ate de ne gibi sıkıntı yaşadınız, ses sorunu mu? Toz durumu ne durumda?

Yakın zamanda bakım yaptırmayı planlıyorum. Avek’ten 2004 model goşf 5 aracım için aldığım fiyat bilgisi;
Hava filtresi,
Yağ filtresi,
Polen filtresi,
Buji değişimi,
Karter tapası,
Sıvı conta,
Motor yağı değişim,
Triger seti zincirli (rulman,dişli falan dedi)
Fren hidroliği değişimi
Toplam 89 binTL. İndirim ile 69 bin TL fiyat verildi. Triger değişimi olmazsa 17 bin tl. Bu triger konusunu bir anlayamadım. Zincirli sizin aracınız , zincirli olduğu için çok değişim önermiyoruz. Bir şikayetiniz , bir probleminiz mi var ? Ön takımdan ses geliyordur, motor çok gürültülüdür bu tarz şeyler var mı diye sordu yok dedim. Kayışlı olsa 4/5 yılda bir değişim öneriyoruz. Zincirde böyle bir durum söz konusu değil dediler. Şimdi sorum şu olacak. 224 binde şuan aracım. Ben riske atmak istemiyorum trigere bakılmasını ve değişimini istiyorum. O bölgede değişen parça ne oluyor? Çünkü 17 binden fiyat 69 bine çıktı. Arkadaşımın c kasa mercedes’i dişli kırdı trigeri dişli kırıldığı için 69 bine değiştirdi. Acaba yanlış mı anlıyorlar beni triger seti değişecek dediğimde.
Benim bildiğim şu şekilde: Triger zinciri ve paletleri, Ön ve yan kapak contası, Ön krank keçesi, Eksantrik Konumlandırıcı

Özel serviste 1.4tsi da bunları değiştirmiştim.

Geri