Matilaz35
Yeni Üye
Ate de ön disk ve balata arkalar ferodo disk ve balata kullanıyorum. Bence her şey işcilik ile alakalı düzgün temiz kaliteli işçilik olduktan sonra bir problem olmaz hangisinin fiyatı uygunsa onu takın ben bir ara kale balata kullandım onu beğenmedim sadece çok toz yapıyor çabuk bitiyor, tutması hakkında yorum yapamam ani frende denemedim. Ate çok iyi tutuyor ondan eminim, balata ve diski aynı firma alın onlar testleri ona göre yapıyorlardır. Sonuçta bunlar belirli testleri yaptıktan sonra pazara çıkıyor o yüzden hangisi uygunsa onu alabilirsiniz.
Ayrıca vw marka olan ürünlerde zaten ya ate dir ya ferododur o sene kimle anlaştıysa hatta vw marka üründen daha iyi aftermarket bir çok ürün biliyorum özet olarak markaya takılmayın kendiniz kontrol edin fiyata göre uygun çok begenilen kullanılan hangisi ise yeterli.
Ayrıca vw marka olan ürünlerde zaten ya ate dir ya ferododur o sene kimle anlaştıysa hatta vw marka üründen daha iyi aftermarket bir çok ürün biliyorum özet olarak markaya takılmayın kendiniz kontrol edin fiyata göre uygun çok begenilen kullanılan hangisi ise yeterli.