Güncel Bakım Masrafları

@Golfaad Mart 2021 de yani ilk tescil tarihinden 1 gün sonra bile yaptırsanız 3 yaş %15 Zubizu indirimi alacaktınız.

Sanırım sizin bu işlemde zubizu yok. Fiyatlardan öyle anlaşılıyor.

Düzeltme;
Detaylı inceleyip hesap yapınca işçilikte %15 yapılmış.
Parçadan %8 yapılmış.

Mart 2021 de yani ilk tescil tarihinden 1 gün sonra bile yaptırsanız 3 yaş %15 Zubizu indirimi alacaktınız ve şuanki tutara göre 100₺ daha ekonomik olacaktı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
162 liralık indirim yapılmış.

Büyük ihtimalle servis kendi bünyesinde bazı kalemlerde (parça) %5, bazı kalemlerde (işçilik) %10 indirim yapılmış olabilir. Ayrıntılı bakınca ortaya çıkar.

@ogzogz Oğuz hocam mesajımda düzeltme yapmıştım.
Parçadan &8, işçilikten %15 yapılmış.

@Terms  totalde %10 indirim var ancak nereden hangi oranda yapılmış şuan için tam bulamadım.

Bilgi olması açısından direk aldığım teklifi paylaştım ve içerisinde Zubizu indirimi uygulandığı söylendi, Faturada bakım+ Akü değişimi yapıldığı için akıl karışmasın diye paylaşmadım, Ödeme yaparken de telefon numaramdan Zubizu indirimi uygulandı.

@Golfaad doğru söylenmiş indirim 2 yaş ve üzeri olduğundan yağ hariç %15 indirim uygulanmış. 

Ola ki indirimler bu şekilde devam ederse 2022 Mart sonrası sizin indirim motor yağında %16 , parça ve işçilikte %25 indirim uygulanır.

Yani özetle olması gerektiği gibi indirim yapılmış.

Çok pahalı... Servis yağ fiyatında uçmuş! Dışarda 4Lt*3 Adet yağ alınabilir.

@forzaGilles ali hocam bana Liqui Moly nin yağını tavsiye etmiştiniz 2 bakim dır kullaniyorum memnunum siz castrol tercih etmişsiniz nedenini öğrenmek istedim Liqui Moly kalite mi bozdu yoksa siz hiç kullanmadiniz mi? 

Ben yılların castrol kullanıcısı sizin tavsiyeniz Liqui Moly geçiş yaptim çok mutluyum gerçi teşekkür ederim şikayetim yok ilk çalışma olsun yakıt olsun aracım resmen rahatladı her yönden memnumum fakat bu kadar iyi bir yag varken siz neden castrol??? :)

@Mmt0634 Kısaca ben cevap vereyim. Daha önce de ben sormuştum çünki.

Hem fabrika servisin kullandığı Castrol edge prof LL3 koyduğundan hemde dışardan yağ götürüp servisle takışmamak için.

876baaa5cf76cf710473534d5f1a5183.jpg

Bakım taban rakama zam gelmiş sanki. 979tl olarak hatırlıyorum

...
Yine zamlandı.Avek 1460,doğuş oto 1102tl dip rakam
a01d2243e0b9f5913da004cab6b22738.jpg

657971188cc9fe0b121b1b02a9ca286a.jpg

...

Geri
Üst Alt