Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mart 2021 de yani ilk tescil tarihinden 1 gün sonra bile yaptırsanız 3 yaş %15 Zubizu indirimi alacaktınız ve şuanki tutara göre 100₺ daha ekonomik olacaktı.
Büyük ihtimalle servis kendi bünyesinde bazı kalemlerde (parça) %5, bazı kalemlerde (işçilik) %10 indirim yapılmış olabilir. Ayrıntılı bakınca ortaya çıkar.
Bilgi olması açısından direk aldığım teklifi paylaştım ve içerisinde Zubizu indirimi uygulandığı söylendi, Faturada bakım+ Akü değişimi yapıldığı için akıl karışmasın diye paylaşmadım, Ödeme yaparken de telefon numaramdan Zubizu indirimi uygulandı.
@forzaGilles ali hocam bana Liqui Moly nin yağını tavsiye etmiştiniz 2 bakim dır kullaniyorum memnunum siz castrol tercih etmişsiniz nedenini öğrenmek istedim Liqui Moly kalite mi bozdu yoksa siz hiç kullanmadiniz mi?
Ben yılların castrol kullanıcısı sizin tavsiyeniz Liqui Moly geçiş yaptim çok mutluyum gerçi teşekkür ederim şikayetim yok ilk çalışma olsun yakıt olsun aracım resmen rahatladı her yönden memnumum fakat bu kadar iyi bir yag varken siz neden castrol???