Multimedyada bakıma ne kadar kaldığı Yazmalı. Kontrol ettiğinizde ne yazıyor?Arkadaşlar araç Km den mi yoksa yıldan dolayımı bakıma giriyor
Ayrıca ben şimdi 5 yıllık bakıma gireceğim ancak araba 22.000km de.
Bu durumda standart bakım mı yoksa 75.000km bakımı mı yaptıracağım?
Ben ce Normal standart bakım ya da belki 30.000km bakımı yapılabilir.
Hangisinin önce dolacağını bliyorum elbet.@Terms yil yada km hangisi önce dolarsa bakıma goturmeniz gerekiyor aracın 5. Yılında yapılması gereken neler varsa onların yapılması gereklidir km farketmeksizin
En son dün kullandım aracı lastik basınç ayarı yıkama vs yaptım.Multimedyada bakıma ne kadar kaldığı Yazmalı. Kontrol ettiğinizde ne yazıyor?
Bu hoşuma gitmedi.5 yıl 75000 km ye göre bakım yapılması gerekli.
Doğrusu bu yapılması gerek bu...Bu hoşuma gitmedi.
İyi de hoca 22.000 deki araca neden 75.000 bakımı. Bu olay büyük saçmalık.Doğrusu bu yapılması gerek bu...
75 bin bakımi gözümüzü korkutmasın
60 120 180 bin bakımı biraz pahalıdır oda buji girer devreye araç dizelse yine yakıt filitresi değişmeyecek 30 60 90... şeklinde değişir
Kitapçıkta km den bağımsız yilda bir yazar araç yatsa bile yag filitreler değişmeli çünkü ozelligi kaybolur
Aynı şekilde bujilerde öyle 4 yil veya 60 bin km...
Tiriger de öyle dediler ne oldu 6 yıl 180 bin km de degişimi tavsiye edilmeye başlandı....adiyaman vimsaİyi de hoca 22.000 deki araca neden 75.000 bakımı. Bu olay büyük saçmalık.
Buji değişiminin yılla alakası yok hocam dediğiniz eskiden di. Nasıl artık trigerin yılla alakası yoksa bujınin de yok.
Buji yıdan bağımsız 60.000km
75 bin bakımı denmesine aldanmayın. Yine 15 bin bakımı yapılacaktır.İyi de hoca 22.000 deki araca neden 75.000 bakımı. Bu olay büyük saçmalık.
Buji değişiminin yılla alakası yok hocam dediğiniz eskiden di. Nasıl artık trigerin yılla alakası yoksa bujınin de yok.
Buji yıdan bağımsız 60.000km
Tuna bey yaklaşık 2 yıldır yorum yapmamış!@Tuna Orul selam yorumlarınızı aynen katılıyorum.ben de bugün haftaya salıya Zonguldak servisine randevu aldım.yag hariç yağı kendim getireceğim liq.molly . Toplam610 TL fiyat verdiler.
Kullanmazsanda tutukluk yapan bir parça hocam...@Mmt0634 Yılda bir aksatmadan Km yapmadığım halde filtre ve yağ servisini yaptırıyorum. Bu konuda hem fikiriz ama km yapmayan bir aracın yıla göre bıji değişmesine karşıyım. Netice de kimyasal değil kullandıkça yıpranan bir parça.