Güncel Bakım Masrafları

@COKOF anladım hocam. Bitik olduğunu başka nasıl anlayabiliriz acaba? Ben bakınca anlayanlardan değilim çünkü. Ses yapınca falan mı anlarız acaba..

@COKOF anladım hocam. Bitik olduğunu başka nasıl anlayabiliriz acaba? Ben bakınca anlayanlardan değilim çünkü. Ses yapınca falan mı anlarız acaba..
Anlamanız gerekmiyorki zaten.
Bakımlar için servise gidiyorsanız servis size söyler.

Bugün passat 1.4 tsi 2018 

25 bin bakım için servis 1546 tl fiyat verdiler  yaş indirimi falan 1400 tl fatura keseriz dediler sizce parçaları alıp dışarda yaptırmak mı yoksa servis mi değerli yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

@Memati Passatın bakımı 15-30-45 diye gitmiyor mu?

Ek; Ben golfün 5.yıllık bakımını da DSG nedeni ile yetki serviste yaptırdım. Arabam 22.500 deydi

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Memati o zaman 25.000 bakımı demiyeceksiniz 3. yıllık bakım diyeceksiniz.

@Memati Neden üstüne basarak söylüyorum!
Araba 6 yaşında ve 22.000km de diyelim.  6. yıllık bakım derseniz sadece standart bakım olur. Ama denk 90.000 bakım derseniz bir sürü iş çıkar.

Fabrikasyon hidrolik 3 yıl sonra sonraki her 2 yılda bir değişir. Bunun için bile servis tercih edilir. Hele DSG ise illa

@Terms Hocam insanlar bir şeyi bilmeyebilir görmeyebilir yanlışta anlatabilir anyabilirde öğrenmekte isteyebilir burası forum fikir alış verişi yapıyoruz siz ise ters yapıyorsunuz yazdığım yazıya cevap vermek zorunda değilsiniz hele böyle kızar gibi hiç değil biraz daha anlayış lütfen

@Memati Ben terslemedim ters yapmadım. Aksine bilgi verdim nesini ters anladınız anlamadım.
Bundan böyle size cevap vermeyeceğim bilginize...

/monthly_2021_03/1839005405_BakmListesi.jpg.301bbf8cd5a19f7e9d6515cb62deeb21.jpg

Bunun asıl yeri Burası galiba.

Yeni bakım çizelgesine göre!
Bujilerde, Trigerde ve DSG Şanzıman yağında yıl yok.
Buji 60.000Km
Triger 120.000Km
DSG Ömür boyu diyor

Ancak bana kalırsa Km dolmasa bile en geç 10 yılda bir hepsinin değiştirilmesi gerekir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt