Güncel Bakım Masrafları

@umurs hocam wv onaylı olması şartıyla kabul ediyolar etmeyenler varsa işlerine gelmedği içindir..) ben 2 senedir zonguldak servsinde liq.moly yağını koyduruyorum.

@umurs  dogus oto etimesguta liqui moly yagimi goturerek bakim yaptirmistim. Sorun etmediler.

Ankarada motor yagi kabul eden servis var midir eskihisarla gorustum kabul etmiyorlar dogustan net bilgi alamadim.
faturasıyla birlikte ibraz edildiği sürece kartal doğuş kabul ediyoruz dedi.

Herkese selam, 1.5 tsi motora sahip forumdaşların araçlarında servis 0w30 yağ mı kullanıyor acaba?

Normal olması gerektiği gibi fiyat vermişler.
5 yaş indirimi yapılmış. Bakım(Parça+işçilik) %25 yağdan %16 Zubizu indirimli fiyat almışsınız.
Bugün servise gittim.1800 + fren hidroliği toplamda 2100 tl ücret çıkarıldı.Daha önce söylenilen fiyatın fren hidroliği hariç fiyat olduğu söylendi.

Ön arka balataların bittiğini de söylediler.Dışarda değiştireceğim için kalsın dedim.

@umurs Aracınız garanti kapsamındaysa motor yağını kendinizin götürmesini kabul etmiyorlar, ancak aracınız 3 yaş ve üzerindeyse servisten uzaklaşmamanız için kabul ediyorlar. 

Garantili aracın mecburiyeti olduğunu biliyorlar, 

motul sitesindeki yetkili satış noktalarında sahte yağ olma ihtimali nedir sizce?

interneti beklemek yerine burada satan bir yeri aradım ve Motul 8100 X-CLEAN+ 5W-30 5 lt için 280tl fiyat verdiler

Moderatör tarafında düzenlendi:
@theguywithgolf Lastik havalarını kontrol ederken söylediler araka balatalar bitik değiştir dediler.

zaten önler değişirken yirmi bin daha yapar demişlerdi.

@SB1907_23 hocam yetkili yere güvenemiycez de kime güvencez hem orda sormuş olduğunuz yağın sahte olmadığı ne malüm??

@SB1907_23 anladım sahtesi olmayan şşey kaldı mı acaba? O zaman ordan satın alın kafanız rahat etsin..

Bugün servise gittim.1800 + fren hidroliği toplamda 2100 tl ücret çıkarıldı.Daha önce söylenilen fiyatın fren hidroliği hariç fiyat olduğu söylendi.

Ön arka balataların bittiğini de söylediler.Dışarda değiştireceğim için kalsın dedim.
İlginç.

Sizin araç diesel ve 3-4 yaşlarında mı?

@ogzdrk Aracınız 4 yaşında ve %15 zubizu indirii olmalı. Yakıt filtresini de değiştirince iskonto ile 1.800₺ standart bakıma denk gelir. Önceki sayfada standart ve zubizu indirimli bakım fiyatları çizelgesi paylaşmıştım. Hidrolik te 200₺ civarı tutar.

Geri
Üst Alt