Güncel Bakım Masrafları

Bende 2016 1.2 TSI var ve servis bakımlı.Son bakımı Mart'ta fren yağı dahil 1400 TL ye yaptırdım.Dışarıda çok daha uyguna yapılabilir belki ama burda okuduklarım debriyaj sertleşmesi,üst merkez alt merkez,volan arızaları,devirdaim vs başıma gelirse ne yaparım.mecbur servisçiyim.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@forzaGilles Merhaba, 75bin kilometredeki 2015 benzinli Polo'nun triger kayis degisim zamani gelmis midir?
Yok daha erken., golf 1.2 tsi için değişim zamanı yanlış hatırlamıyorsam 120 bin km idi., servise sorun söylerler.,

75 bin de yakıt filtresi, geçen bakım değişmediyse buji, G13 antifriz değişimi, 2 yıl da bir fren hidroliği, her 60 bin km'de dsg şanzıman yağı değişimi

@FatihTan Faturanın yanınızda olması şart değil.

volkswagenim uygulamasından alabilirsiniz.
Hocam merhaba,

Ben kendi faturamı paylaşayım dedim ama Uygulamadan baktım şuan onarımda gözüküyor, son servis randevusu. Cam tavan çerçevesini degistirecekler çatlak nedeniyle sanırım ondan hala fatura görüntülenmiyor. Ama;

2018 model 1.4 125hp 37.000km 3. Yıl bakımı. Fren hidroliği değişti rutin dışında 1.803-tl. Ciddi zam gelmiş gerçekten. Hidrolik değişmese 1.600tl civarı tutardı. %15 indirim demişti telefonda servis danışmanı. Araç tam 3 sene olmadan götürdüm belki biraz gecikmeyle götürsem %25 e yükseliyordu sanırım indirim oranı. 

Bu arada 2 yıl uzatılmış garanti var aracımda çerçevede bu kapsamda bedelsiz değişecek. Uzatılmış garanti tecrübesi ile ilgili de bir konu açmayı düşünüyorum. Foruma baktığımda böyle bir konu göremedim. Herkes uzatılmış garanti ile değişen parçaları yada değişmeyen parçaları yazar, garanti uzatmayı düşünen arkadaşlara da bir fikir vermiş oluruz. İyi niyet garantisinin son zamanlarda gözardı edildiği düşünülürse garanti uzatımı bence elzem oluyor. Ben aracımı teslim aldığım gün 2.000-tl bedel ile yaptırmıştım. Ocak ayında silecek su pompaları değişti şimdi de cam tavan çerçevesi kısmetse salı günü değişecek.

Ek: 10.06.2021 bakım tarihi..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Serviste bana baya bir fiyat çektiler aracım 2015 110 bin bakımına girecek 1400 lira dediler.

Birde şu haziran fiyatları ile bakım yaptıran birileri fatura paylaşsa yeni fiyatları öğreneceğiz ancak kimse servise gitmiyor sanırım.

İyi günler aracım golf 2016 model 1.2 tsi Manuel vites 62bin km de... Km düşüklüğünden dolayı bakımları hep yıl devrinde yaptırıyorum. İlk 3 bakım serviste oldu  bu sene fiyattan dolayı servise gitmeyi düşünmüyorum Yakın zamanda 5.yıl bakımını yaptıracağım. Klasik polen, yağ, benzin  filtresi ve yağı değiştireceğim bunlar dışında durumunu kontrol ettirmem yada değişmesi gereken bi parça var mıdır yardımcı olursanız sevinirim 

@Durmusduman Aramıza hoşgeldiniz. Sizi biraz tanıyalım.

Bu konuda kendinizi tanıtırsanız seviniriz.

İyi günler aracım golf 2016 model 1.2 tsi Manuel vites 62bin km de... Km düşüklüğünden dolayı bakımları hep yıl devrinde yaptırıyorum. İlk 3 bakım serviste oldu  bu sene fiyattan dolayı servise gitmeyi düşünmüyorum Yakın zamanda 5.yıl bakımını yaptıracağım. Klasik polen, yağ, benzin  filtresi ve yağı değiştireceğim bunlar dışında durumunu kontrol ettirmem yada değişmesi gereken bi parça var mıdır yardımcı olursanız sevinirim 
Benim arabamda 2016 1.2 model.
4.bakimda bujiler değişti.
5.bakımda fren hidrolik yağı değişti.
Sizde bunlar olmadıysa bunların değişmesi ve antiftizin değiştirmenizi öneririm.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: SCC

Geri
Üst Alt