Güncel Bakım Masrafları

Bugün 2018 model golf 33 bin km'deki 1.4 tsi aracımın yılı geldiği için 45.000 yani 3. bakımı sebebiyle adana aykana gittim bu bakımında ekstra fren hidrolik yağının değişmesi gerektiğini söylediler kabul ettim faturasını paylaşıyorum.IMG_20210525_113336.jpg 

Tabi yetkili serviste değiştirecekseniz. 
Birim 2,56₺ den 100birim değiştirme işçilik bedeli -ZUBİZU İndirimi + KDV var.
302,08 KDV dahil 4 buji değişim işçiliği ZUBİZU varsa bu değerden düşülür.

@Terms 

Hocam servisten alıp kendim değiştiricem.

Bu atmış olduğunuz fiyat eğer güncel fiyat ise makul gayet.

@Redgti Güncel.

Kendiniz gerektiği kadar nasıl sıkacaksınız onun bir sıkma ayarı var diye biliyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Terms 

aydın lena da 147 tl buji tanesi. Yahu nereye gidiyor bu piyasa böyle.

@Terms 

Hocam servisten alıp kendim değiştiricem.

Bu atmış olduğunuz fiyat eğer güncel fiyat ise makul gayet.
Kendiniz değiştirmek öyle kolay bir şey değil., en ufak zorlamada kırarsınız., kırıldığı anda motorun üst kapağını sökmek gerekir., söküp-takmak için tork anahtarı gerekir., kaç tork ile sıkılacağını bilmeniz gerekir., tecrübeli olmayan birinin yapacağı bir işlem değil başınıza iş alırsınız., 

Orjinal bujyi servis harici bulamazsınız., dışarda servis ürünü adı altında satılan ürünlerin %90 ‘ı sahte ürün., 

Zaten serviste zubuzi indirmi ile dışarsı ile benzer fiyata geliyor., 

Yok dışardan alıcam derseniz kaliteli olanı NGK marka ama güvenilir bir yerden almanız getekiyor., piyasa sahte buji kaynıyor..

Moderatör tarafında düzenlendi:
@forzaGilles 

Hocam servisten kargo yoluyla almayı teklif ettiğim de ürün çok kırılgan kargo da kırılabilir gibi bir cümle kurdular.

Aslı astarı nedir ?

@forzaGilles 

Hocam servisten kargo yoluyla almayı teklif ettiğim de ürün çok kırılgan kargo da kırılabilir gibi bir cümle kurdular.

Aslı astarı nedir ?
Doğruluk payı var., sonuçta seramik bir malzeme., baloncuklu naylon ile 3-4 kat sarılıp, çift kutuya koyulursa bişey olmaz ama bunu servis uğraşır mı bilemem..

@forzaGilles 

Sanmam.

Attığınız sitedeki arkadaşların paketlemesi nasıl acaba özenirler mi ?

Geri
Üst Alt