dogukann922
Üye
- İsim
- Doğukan
G12 olarak 8 litre kullanıldi 8 adet 1 litre olarak...Benim baktıgım 5lt Motul Auto Cool G13 Antifriz Doğukan bey. Bunlar kullanıma hazır direkt depoya ekliyorsunuz , seyreltme yapmadan. (Motul hem seyretilecek tip hemde hazır kullanılacak olarak 2 tipide üretiyor bilginize.)
Son olarak Mehmet bey 8 lt kullanmıs değiştirirken antifirizi
Sistem komple bosaltildi icine basincli hava tutuldu temizlendi bağlandı dolum başladı 8 adet konuldu bende çok şaşırdım ilk etapta fakat 8 litre mis...@canerr o halde 5LT Motul G13 antifiriz yeterli gelmez, 8 Lt bana biraz fazla gibi geldi youtubeda biraz bakındım herkes 2 3 LT anca koyuyor
Doğukan bey normalde ölçüm yapıyorlar antifiriz i gerek varsa ekliyorlar ama burada Mehmet bey komple sıvıyı yenilemiş.@canerr o halde 5LT Motul G13 antifiriz yeterli gelmez, 8 Lt bana biraz fazla gibi geldi youtubeda biraz bakındım herkes 2 3 LT anca koyuyor
Bu şekilde nasıl teklif aldınız talep edince göneriyor mu servis merak ettim hocam2015 golf 7 TDI aracım için 120 bin bakıma 3.900 TL teklif aldım indirim dahil. Devirdaim pompası hariç bu fiyat sadece parçasına 1600 TL dedi. 1400 TL de olabilir o sırada teklifin şokunu yaşıyordum Antifriz, o falan ile birlikte 6000 TL'yi buluyor.
@forzaGillesHocam siz hep servis öneriyorsunuz biliyorum bende serviste yaptırmak istiyorum ama ne diyorsunuz bu fiyatlara rağmen bu bakımı serviste yaptırmalıyım?
Ekli dosyayı görüntüle 47206
Araç DSG ise ve ilk alındığından beri servise gidiyorsa serviste yapıtırmanızı öneririm., evet fiyat yüksek fakat bu tip ağır bakımlarda bana göre serivisin avantajları var., değişen her bir parça 2 yıl garantili., yaşanabilecek en ufak sıkıntıda (ağır bakım için konuşuyorum) işlemlerin ve parçaların garantisi var.,2015 golf 7 TDI aracım için 120 bin bakıma 3.900 TL teklif aldım indirim dahil. Devirdaim pompası hariç bu fiyat sadece parçasına 1600 TL dedi. 1400 TL de olabilir o sırada teklifin şokunu yaşıyordum Antifriz, o falan ile birlikte 6000 TL'yi buluyor.
@forzaGillesHocam siz hep servis öneriyorsunuz biliyorum bende serviste yaptırmak istiyorum ama ne diyorsunuz bu fiyatlara rağmen bu bakımı serviste yaptırmalıyım?
Ekli dosyayı görüntüle 47206
Kayıtlara 120 bin bakım geçse ne olur geçmese ne olur., zaten biraz da haklılık payları var., sonuçta yağ-filtre bakımını yaptırmıyorsunuz.,@Mmt0634 telefon ile aradım teklifini söyledi. Mail adresime teklifi gönderir misiniz deyince direkt gönderdi. Sizde isteyebilirsiniz.
@forzaGilles Teşekkür ederim kapsamlı cevap için. Aracım manuel hocam yazmayı unutmuşum. Dediğiniz gibi teklif ettim. Yani bakım olmasın diye. O zaman kayıtlara 120 bin bakım olarak geçmez dedi. İstek üzerine triger ve devirdaim değişmiştir diye geçer dedi. Tabi düşününce öyle yazsa ne olur ki diye düşünüyorum şimdi. İyi niyet garantisi yok zaten araçta. İşin arkasında duracak Necati ustam var. Onla öyle bir sorun yaşayacağımı kesinlikle düşünmüyorum ama orijinal parça ve 2 yıl garanti olayı cazip geliyor. Sanırım rutin bakımsız serviste yaptıracağım.