- Araç
- Golf 7 1.4 TSI 125 DSG Highline
@Kürşat yetkili servis bakımına dışarıdan yağı kendimiz alıp gidebilir miyiz?
Paket bozulamayacağını belirtilen durum nedir?
örnek polen filtresini çıkaramıyorsunuz gibi.
Aslında götürdüğünüz yağ orjinal ve uygun vasıflı olduktan sonra motorda sorun olursa vs dememeleri gerekir.@Hsahin Merhaba, öncesinde sordum kendim yağ getirsem sorun olur mu diye servise. Servisteki arkadaşlar da tanıdık sayılır sorun olmaz dediler.Sadece motorla ilgili bir sorun olursa yağ kaynaklı iyi niyet garantisi olmaz dediler.
Servis en çok motor yağından kazanıyor dışardan götürmek mantıklı, bundan sonra imkan oldukça dışardan alacağım. 4 lt yağa 550-600 TL fiyat yazıyorlar.
jurid se kalitelidir ama alman malı olmasını isterdim..illaki standartları yüksektir birşey diyemem..golf teki gibi eko sınıfı varmı diye sordum audi de yokmuş öyle bişey@reko Jurid - TRW için bilgi eklemek istedim. Balatayı VW Jurid'e yaptırmış ancak TRW sistem diye de muhtemelen TRW logo koymuşlar. Balata arka sacında Jurid yazdığı için VW, bunu Jurid'e yaptırmış diyebiliriz. Ancak normal kendi kırmızı kutusunda satılan TRW balatalar aynı formülü kullanmaz balatada, burada mecburen VW'in istemiş olduğu özelliklere göre hamur kullanılmıştır büyük ihtimalle.
Ark Oto'da mı yaptırdınız? Benim de 120k bakımım yaklaşıyor, triger dahil bakıma gireceğim. Fahiş rakamlar çıkarsa sanayiye gitmeyi düşünüyorum zaten 6 yaşına geldi nerdeyse.Bugün ikinci yıl 30k bakımını yaptırdım. Aracım 1.6 tdi dsg. Bu bakımda mazot filtresi de değişiyor. Yasaklar girmeden aradan çıkarmak istedim. Toplam rakam az bir indirim ile 2040₺. Yalnız cam suyunu 2 tane fazla satın aldım. Yani 2000₺ diyebiliriz. Gerçekten pahalı...Dsg hatrına gidiyorum ne diyeyim...
Ekli dosyayı görüntüle 46336